sile2007 Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 (edited) Dupa ce am vazut cu totii panourile de pe drumuri si reclamele de la Tv cu acel spot STOP ACCIDENTELOR,VIATA ARE PRIORITATE...care dupa parerea mea nu le baga cam nimeni in seama si cred ca ar fi nevoie de un clip ca acesta pt a face lumea sa constientizeze acest fapt...desi CNA-ul cred ca nu ar fi de acord cu asa ceva... Astept pareri "> http://www.piticu.ro/2008/09/01/asa-se-fac...anie/index.html Edited September 5, 2008 by sile2007 Link to comment
perfidus Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Sunt perfect de acord. Se vede de la o posta diferenta de nivel intre campaniile lor si ale noastre. E drept ca ale lor au bugete mult mai mari, insa cu implicare din partea mai multor "institutii" (cu ghilimele ca sa nu le spun cardasii) ale statului, s-ar putea face o campanie ceva mai ampla. Adica in loc de panouri galbene pe care sa se treaca numarul de accidente pe un sector de drum, sa fie puse postere mari cu imagini. Cat mai infricosatoare. Chiar sa te intrebe copilul speriat - "ce-s astea, Tati?". Sa dea de gandit. Link to comment
perfidus Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 (edited) Scuze ca postez consecutiv: Pana si medicii de pe ambulanta se ingrozesc si cred ca trebuie spus mai mult pe aceasta tema. E vorba de accidentul de la Posada de sambata, unde 3 tineri si-au pierdut viata si al patrulea s-a nenorocit. ?A fost un accident de cosmar. Sunt de 12 ani medic de ambulanta dar asa ceva nu am mai vazut pana acum. Pur si simplu n-am mai avut ce sa resuscitam. De regula mai era o mica speranta, mai respirau, mai aveau puls. De data aceasta insa, nu. Va rog sa ma credeti ca am avut parte de explozii craniene, toti aveau creerii intinsi pe sosea iar ochii erau scosi din orbite. Fata de la volan avea ornamentele masinii infipte in torace. In zona cordiana avea o rana de intra pumnul. De regula nu dau astfel de amanunte dar poate ca a venit momentul. E bine sa dam publicitatii detalii infioratoare in speranta ca macar unul din miile de soferi teribilisti isi va schimba atitudinea?, a declarat Horatiu Mandaianu, medic la Ambulanta Sinaia. PS. Vaxxi a scris si el la accidente, dand, fara sa observ, acelasi citat. Edited September 8, 2008 by perfidus Link to comment
laurentziu83 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 (edited) Daca dai clipul asta pe post, a doua zi il interzice CNA-ul. Cum suntem o natie de-abia scapata din comunism, in care mai domneste mentalitatea de "fa-te ca muncesti cand trece sefu', desi tu n-ai nimic de facut", sau, "sa nu cumva sa afle sefu' de parerea ta despre el", la fel si in televiziuni: "cum sa difuzezi asa ceva? Vrei sa vina maine CNA-ul sa ne dea amenda? Amenda o platesti tu". Asa ca e mai simplu un clip gen "Viata are prioritate, leafa merge inainte". Edited September 9, 2008 by laurentziu83 Link to comment
Recommended Posts