pitt44 Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 salut, vreau sa va prezint masinuta mea, daewoo tico din anul 1998 ... km originali 120.000...al doilea propietar... masina este pentru prietena , sa se deplaseze la locul de munca si inapoi. vreau sa va cer cateva pareri... vreau usor usor sa o fac frumusica , ma gandesc sa incep cu o toba sport.. dupa arcuri sport.. jante aliaj... folii ... cam asa. masina este pentru ea .. dar vreau sa arate bine.. eu am un logan si sunt multumit de el. momentan nu am decat o poza cu ticutu .poate ma ajutati cu niste sugestii , informatii. multumesc p.s. loganu cu ticutu .. se iubesc Link to comment
ToPser Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Eu zic sa nu te inhami la asa ceva ,este greu sa faci ceva cu adevarat serios la Tico , dar daca tot vrei poti incerca! Jenti pe 12 se gasesc foooarte greu ,poti incerca pe 13 ,arcuri sport se fabrica pt Matiz poti folosi amortizoare Kayaba ,toba sport nu face nimeni poti incerca custom ,folie ma abtin in final cred ca nu se merita vei baga multi bani in ea si nu merita ! Masina este luata second hand ? Daca da mai bine mergi cu ea pe un elevator s verifica lonjeroanele ,contraaripile fata si prinderea traversei fata care sustine motorul ! Link to comment
pitt44 Posted September 12, 2008 Author Share Posted September 12, 2008 asa am auzit si eu... ca e greu sa faci ceva la el. masina este second ... luata din maini bune. totusi incerc sa ii caut o janta frumoasa si o suspensie sport ( de matiz ). mersi de sfat.. si revin cu poze si informatii despre ce jante am gasit. Link to comment
EM!L Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 masina este pentru prietena , sa se deplaseze la locul de munca si inapoi.... ma gandesc sa incep cu o toba sport.. dupa arcuri sport.. jante aliaj... folii ... cam asa. masina este pentru ea Eu aş începe cu un set de gume noi, cu o revizie generală... Link to comment
Recommended Posts