Jump to content

Vand Cielo Din Dotare

serban_pc

Recommended Posts

Se vinde masina din dotare :

Daewoo Cielo Negru Metalizat

An fabr/prima inmatriculare - '96/'98

Motor :1.5 8V - 110.000km de la refacere integrala(a ramas decat blocul motor) - reparatia a costat 36mil atunci

Dotari de serie : A/C,geamuri electrice

Dotari ulterioare : Suspensie H&R 60/40(300euro), jante aliaj Momo Quasar 7J/et35 cu anvelope Goodyear GSD3-F1 Eagle 195/50/15(700euro),Ceas bord LCD de gsi(150euro),Interior piele(aripioare + tetiere) + textil(sezut)-400euro,Bara rigidizare Wiechers sus + jos(150euro),Bara antiruliu de gsi(22mm),Audio custom format din Mp3 Panasonic 8301N(penultimul) + boxe ovale dls 110w rms(550euro),Bixenon 35W 5000K + proiectoare custom cu lupa(100euro),Frana pe discuri spate + discuri fata brembo max sport(cu striatii) + placute ferodo(300euro),alt set de roti tabla pe 14" cu cauciucuri 185/65/14 Nokian WR , trecute in talon (150euro),stopuri nexia(50euro),alarma eaglemaster+inchidere (100euro),instalatie GPL BRC(omologata) - 400euro,volan sport Raid Turbo 36cm(100euro),roata rezerva mica 105/80/14(50euro),pompa benzina Bosch(50euro),etc

Altele: Vopsitorie completa + badboy look = 1050euro(prelungire capota,astupare santuri usi si bari, astupare yala portbagaj, astupare antena,culoare negru metalizat honda+antifonare si insonorizare completa),

Motor : opel 2000cmc 16V SFI - 150CP - stare f buna cu consumabile + ambreiaj nou(Ulei Castrol RS 10W60+ filtre mahle+kit ambreiaj sachs) - 800euro

Total investitii = 5400euro + multe altele de care nu-mi mai amintesc sau nu le-am tinut socoteala

Masina a costat 3500euro

Masina se vinde si cu motorul original + ceas bord original

Pret vanzare : 5000euro FIX

Singurul motiv pt care il vand si cred ca este un motiv mai mult decat plauzibil este FAMILIA.

Nu pot plimba copilul cu o masina asa rigida,galagioasa si destul de puternica, acum ar avea 176CP aproximativ(am sa-i masor si pe un dyno ca sa vad cat sunt de reali).

Am de gand sa-l inlocuiesc cu un VW Passat Kombi 1.9 tdi - 131CP 4motion 2003 highline.

Merci , merci @gamerul

La acea lista se mai adauga(incet incet imi mai aduc aminte cate ceva) :

Toba sport inox ungureasca + racord flexibil - 200euro

Folie LLumar 35% pe toate geamurile cu autorizatie RAR - 200euro

Chiptunning de la EDS(phase 3 , up to 176CP and 220Nm) - 150Euro

• 4 weeks later...

Ne zici si noua un consum pe gaz/benzina?

Am vazut ca ai schimbat si motorul e de 2000 acum.

Este omologata? Ai schimbat foarte mult la ea...frine, suspensie, motor...

ITP facut? Eu stiam ca pe geamurile din fata folia autorizata e min. 75% transparenta...mi-am pus si eu tot Llumar.

Ma bate gindul sa o schimb pe Mimi (IS-05-MYM) :) sa trec de pe alb pe negru...am citit tot topicul cu aranjatul masinii ... esti mullllllt mai nebun ca mine :) eu am reparat-o ca de fabrica :) ...singura modificare e volan reglabil deoarece nu-mi place sa stau cu volanul in brate :)

Oricum felicitari pt. masina.

Edited by lascarica

Mers normal : benzina 11 , gaz 12-13%

sportiv : 15%

Am schimbat tot ce tine de suspensii,frane,motor,interior recaro,etc. Inca nu este omologata.

Teoretic masina mai este cielo doar prin caroserie.

Itp mai este inca 2 ani fara 3 luni.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...

Da inca mai este la vanzare desi nu sunt f hotarat ca fac bine ceea ce fac.

Motorul a suferit reconditionare integrala(a ramas blocul motor si vibrochenul). Acum este 1.5 16V(pistoane,segmenti,biele,cuzineti palier + biele,set garnituri, baie de ulei, pompa ulei+apa, distributie + role,tacheti hidraulici,etc - TOATE NOI) - cost aprox 2600RON, se pot dovedii prin chitante si facturi toate acestea.

Pret 4000E fix pt cash sau 4500E pt schimburi, cu + sau - diferenta.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Pretul scade la 3600E negociabil.

Masina este intr-o stare foarte foarte buna.

Motorul are 5000K de la refacere integrala, se poate doovedii cu bonurile si factura de la service.(reparatia a costat 2800RON)

Toata articulatia noua, toate 4 cauciucuri noi-noute au 500km Vredestein Sporttrac 2(336ron bucata).

Instalatie de GPL BRC cu rezervor toroidal de 33l si buson alimentare ascuns(nu se vede ca ar avea gpl).

Interior recaro retapitate acum 6 luni cu aripioarele din piele naturala si sezut textil, acelasi textil ca si pe fetele de usi , iar la mansoane schimbator si frana de mana tot piele neagra. Ceasuri de bord electronice de opel gsi.

Instalatia gpl, culoarea neagra(vopsita acum 1 an) si rotile pe 14" sunt omologate la rar.

Masina mai are si : Trixenon(faza scurta,lunga si proiectoare), suspensie H&R sport, roti de aliaj f deosebite si rare Momo quasar2 , Folie solara Llumar omologata rar, sonorizare cu Mp3 penultimul tip Panasonic si boxe DLS, etc,etc,etc.

La vanzare voi da bonus cumparatorului urmatoarele: set suspensie normala noua(am avut-o o iarna cam 2 luni pusa) arcuri heavy duty si amortizoare pe ulei, set 4 roti de tabla pe 14" cu cauciucuri de iarna nokian WR, toba stoc dar de inox(nu face galagie).

Pt detalii va stau la dispozitie la : 0724186590 / 0766900342 sau id mess: serban_pc

• 2 weeks later...

Vanduta !

Din pacate noul proprietar nu a avut posibilitate de a lua masina cu rotile de aliaj si deci aceste sunt de vanzare:

Detalii despre roti(Momo Quasar 2 - made in Italy in stare f f buna + cauciucuri noi Vredestein Sportrac 2 195/50/15)puteti afla de la :

0724186590 / 0766900342 Serban sau ID mess: serban_pc

post-1191-125624506764_thumb.jpg

post-1191-125624507322_thumb.jpg

post-1191-1256245078_thumb.jpg