Zorba Grecu Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 am si eu o problema la matizul meu,(2004 51000km,e classe),de la un timp scoate un huruit infernal p care eu il pot localiza ca ar fi doar de la motor. initial am crezut ca e de la revizie ca trecusem de ea...si am facut o,insa a persistat...zilele trecute eram p buc pitesti(a1) si din huruitul de care ziceam la 120km/h la un moment dat masina s a infranat singura si orice as fi facut numai trecea de 100 la ora.a patra la 110 moment in care treceam in a 5 a si masina pur si simplu numai tragea...decelera la 100 chiar 90. am ajuns in bucuresti unde pur si simplu nu a mai trecut de 60 in a 3,4...plus trageam sa accelerez in a 2. am fost imediat la service unde printre ipoteze,s a luat la un moment dat cocluzia ca poate fi o proasta alimentare cauzata de filtru de benzina...care sa fie neschimbat de muuult timp..plus 3 bujii de rectificat... daca cineva stie sau recunoaste simptomele,sau are in general cunostiinta de asa ceva,as fi profund recunoscator daca m ar lumina si p mine... p.s. o varinata a zgomotului ar fi fost de la rulmenti,care insa au fost simchimbati acum o luna.si rotile merg perfect nu se aude nimic. Link to comment
ToPser Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Foarte ciudat ! Hururitul se aude in orice conditii ,adica si scoasa din viteze sau cu motorul oprit ? Ai incercat ? Pe acolo" La Motor" se mai afla si cutia de viteze ! Ai verificat existenta(nivelul ) uleiului in cutie ? Link to comment
Zorba Grecu Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 da stiu ca are un huruit motorul de obicei,dar nu asa in orice caz... si ulei in cutia de viteze e ca l am schimbat la un moment dat. Link to comment
Recommended Posts