danuttts Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Salutari la toata lumea De o saptamana am un aveo 1.4 platinum sedan si am 2 nelamuriri: butoanele ptr geamuri nu sint luminate( e normal asa ceva sau am o siguranta arsa sau lipsa? ) si seara e chiar nasol sa pipai dupa ele sa deschizi geamul,daca calc ambreiajul in mers turatia nu scade imediat ci intarzie cam 1/2 sec. Link to comment
BGeo Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Te salutam si noi, bine ai venit ! Butoanele nu sunt luminate. Dupa ce o sa te obisnuiesti cu masina n-o sa mai pipai deloc dupa ele. Nu mai calca ambreiajul in mers. Da un search pe forum in prealabil. Link to comment
root Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 fftopic: Salut si bine ai venit! Vad ca ai sedan platinum nou. Cautam pe asa cineva sa-mi raspunda la intrebarea din postul: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=372335 Arunca te rog un ochi acolo (si cu cateva posturi mai inainte unde am descris climatronicul) si in masura in care poti, pune te rog o parere. Link to comment
Recommended Posts