VFX Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Hai ca cica se amana momentul...ne mai lasa sa traim... Ne vedem?...sau cel putin, incercam? Link to comment
Tommy Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 (edited) Daaaaa .. daca nu putem sarbatori viata vesnica, macar sa o sarbautorim pe asta pacatoasa Edited September 9, 2008 by Tommy Link to comment
Cumnatu Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Hai ca cica se amana momentul...ne mai lasa sa traim... Ba termina cu glumele astea ! Ce crezi ca mai rezist mult in contradictie pe topicul dedicat ? Sau nu ai avut timp sa postezi acolo ? Daaaaa .. daca nu putem sarbatori viata vesnica, macar sa o sarbautorim pe asta pacatoasa Pai hai Mama mama ce as da acum o liniuta pe Maniu cu Sorinel. Dar sunt prea Link to comment
ileana Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Eu vin. Pe lumea asta sau pe cealalta, joia ptr mine ramane sfanta! Link to comment
iulia Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 I'm in, dupa destul de multa vreme. Inca mai am bomboane . Link to comment
VFX Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 ... nu ai avut timp sa postezi acolo ? Nu cred...si oricum nu-mi place sa intru in contradictii legate de viata... ) Mama mama ce as da acum o liniuta pe Maniu cu Sorinel. Haidi bre ca nu au intrat zilele, pardon, noptile in sac...avem vreme...numai sa mai ajung si eu prin cartier... Inca mai am bomboane . Still? Link to comment
laurentziu83 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Eu vin. Pe lumea asta sau pe cealalta, joia ptr mine ramane sfanta! Hmm, poate pe lumea ailalta, exista teleportare, deci as putea sa vin si eu joi la intalnire. Link to comment
VFX Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 Pai hai, ce mai stai...Promit sa nu spal masina...si asa acum e gri... ) Cica ploua maine noapte sau vineri..asa ca nu vad rostul... Link to comment
laurentziu83 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 (edited) Da tu nu vezi ca inca traim, ca trebuie sa te duci maine la serviciu. No, am facut odata figura de a veni intr-o joi cu Melebica la intalnire, dar perspectiva de a face 500 de km de la 5 dupa-amiaza pana la 3 noaptea cand ajung inapoi acasa nu ma incanta prea tare. Cand voi avea concediu sau vreo delegatie/curs/specializare, etc, la Bucuresti, voi veni si la intalnirea de joi, pana atunci, pas. Edited September 10, 2008 by laurentziu83 Link to comment
VFX Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 Laurentiu se pare ca zice pas... Cumnate, tu? sper ca nu tragi si tu in retragere... Link to comment
Cumnatu Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Pai cum ii ziceam si lui Sennna in sara asta, mie imi placeti aici asa cum mi va inchipui eu ca si cum as citii o carte si vad personajele asa cum imi place sa le vad. Acolo la fata locului am fost de 2 ori si m-am simtit stanjenit, nu ma incadrez. Nu sunt genul...cred. Daca insa se lasa cu liniute ... Link to comment
VFX Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 Incercam...dar nu promitem...nu mai avem Cx optim... Link to comment
Cumnatu Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Bah ce dracu bei tu acolo ca vreau si eu ! Link to comment
VFX Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 Acu' nu mai beau ca mi-a trecut!... Daca treci maine seara pe la intalnire o sa vezi ca am incercat sa scurtez calea evacuarii si sa o scot prin bara fata...dar am renuntat la idee... > Link to comment
Dj_Dark Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 (edited) Cred ca ajung si eu mai pe seara, dupa 10 asa. Cumnateeee hai bre cum sa te simti stanjenit, hai ca ma bag eu la o liniuta cu espera si pe urma avem de comentat, ce zici? Edited September 11, 2008 by Dj_Dark Link to comment
Cumnatu Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Sa vad cum ma abtin pana la 10 sa pun mana pe vre-o bere. Sa vad cum o conving pe nevasta-mea ca NU ma duc la femei La 10 zici ? O sa mai fie cineva la ora aia acolo ? ( aoleu, am rezervorul plin, ce ma fac ? ) Link to comment
Tommy Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Apar si eu, functir de cum mai vin si altii, asa ca bagati cu incredere.. care cum pe la cat si de ce vine Link to comment
Cumnatu Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Daca e sa vin, vin cam pe la orice ora, dar daca e sa fie cineva interesat de o liniuta ( pana la 50 km/h desii si asa sunt interzise ) prefer sa vin cam atuci cand va fi victima prezenta. Frumos ar fi daca ar mai avea si cine sa filmeze Link to comment
ileana Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Dragii mei viteji, va rog discutati pe privat despre aceste liniute ilegale. Link to comment
Dj_Dark Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 (edited) Sunt legale doamna, facem niste liniute din cojile de seminte...poate vine si zmeu sa iasa o liniuta luuuunga Edited September 11, 2008 by Dj_Dark Link to comment
iulia Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 ) Dragii mei viteji, va rog discutati pe privat despre aceste liniute ilegale. Vorbe, vorbe...parca mai stiu baietii nostri si altceva? Eu nu-mi amintesc sa fi vazut vreuna adevarata din vara lui 2005 pana acum (nu ca ar fi fost de dorit ), dar despre ele, ca si despre fotbal, femei si politica vorbesc toti mereu > Link to comment
VFX Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 (edited) Mda...cum treburile se misca mai repede decat ma asteptam...ma vad nevoit sa renunt de data asta... Sau cel putin in proportie de 90% nu o sa fiu prezent... Edited September 11, 2008 by VFX Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Daca nu ma apuca iar durerea de cap/nas si ce s-o mai gasi ca saptamana trecuta ajung si eu azi. Link to comment
Recommended Posts