brusli Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 cind e frig afara troncane ceva prin fata(cred ca pe stinga) la orice denivelare. dupa ce se incalzeste masina nu mai troncane. idei??????????? multumesc Link to comment
tolin Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Numai in rulaj sau si pe loc? Link to comment
tolin Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Si cand ai frana apasata? Link to comment
brusli Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 n-am fost atent la asta...nu stiu Link to comment
tolin Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Vezi sa nu fie de la placutze. Adica nu se aseaza bine pe lamela aceea din diverse motive, depuneri pe marginea discului, in general. In plus, dupa o vreme, isi pierd calitatile si trebuie inlocuite, dar numai dupa o curatire a locului. Link to comment
brusli Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 e posibil...oricum cred ca e ceva care dupa ce se incalzeste(ajunge la o temperatura) se aseaza cum trebuie...placutele isi maresc volumul daca temperatura lor creste? Link to comment
tolin Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Au o baza de metal, nu ? Stau intr-un suport de metal, nu ? Lamela elastica de fixare metalica si ea, nu ? Link to comment
khhamsin Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Numai in rulaj sau si pe loc? <{POST_SNAPBACK}> Pe loc la orice denivelare ? Si cauciucul devine foarte dur la temperaturi sub 0, ia si asta in considerare. Un Espero a avut o problema asemanatoare cu niste bucsi, e postat. Link to comment
Focsa_daniel Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Am aceeasi problema ... Da si tu muzica mai tare ... Glumesc ... problema o sa o gasesti la un service ... Capitolul " Do it yourself " nu e un capitol pt mine ... De obicei ( nu e prima data cand patesc asta ) este vreo bucsa sau nush ce chestie pe la roata ... Dar deja ... saracul meu Tico ... are 200.000 Km, ce dreaq sa-i mai cer ... dau muzica mai tare si merge ... Link to comment
brusli Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 ar fi bine sa fie de la bucsi...dar dfaca e de la placutele de frana...nu prea e de gluma...daca le pierd?????????(ce-a ramas din ele) S"> Link to comment
Tiku Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 O sã rîdeţi, dar eu, confruntat cu aproximativ aceeaşi problemã (numai iarna), am identificat-o ca fiind... Ghiciţi? Prezoanele de fixare a bateriei, hehe Cum se încingea ansamblul, cum nu se mai auzea nimic Dar dacã zgomotul vine "de jos", îmi declin competenţa... Link to comment
Recommended Posts