Jump to content

Kenwood Krc-378r---display

Recommended Posts

Am primit si eu de la un prieten un casetofon Kenwood KRC-378R.Nu e super performant dar scoate destul de bine 40x4 pt matizul meu.Nu are nici cd dar nu ma plang pt ca am un modulator FM si usb de 4GB si nu duc lipsa de muzica.Problema este ca nu se aprinde displayul la el.Am umblat pe la setari dar nimic.Se vede scrisul alb pe un fundal negru dar nu se aprinde ecranul.Ziua n-ar fi o problema dar noaptea e cam nasol.

Are cineva vreun asemenea casetofon sau ma poate ajuta vreunul dintre voi.Atasez si manualul lui.

Multumesc si astept un raspuns de la voi.Numai bine

KRC_478_378R.pdfFetching info...

nu se vede ecranul adica cum? se aprind segmentii dar nu si beculetele din spate?

in cazul in care ce a zis Abramburel e conectat cum trebuie -

vezi ca e o buba a modelelor cu genul asta de afisaj (am avut modelul 278 pe cielo) - dupa ce am scapat pe jos fata casului s-au scuturat beculetele - sunt 2 "normale" de 12V in fiecare capat al displayului

sunt un tip de becuri mici, fara fasung, cu 2 lite - la fel nu gasesti dar se potrivesc aproape la fix beculete de casetofoane mai vechi gen "first", mekosonic, sau chiar din Tank-urile originale de woo

s-ar putea sa mai am pe acasa cateva - daca le gasesc ti le dau - dar intai desfa fatza casului si afisajul si fa o poza la becuri

Edited by madkat