sorinnn2006 Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Am primit si eu de la un prieten un casetofon Kenwood KRC-378R.Nu e super performant dar scoate destul de bine 40x4 pt matizul meu.Nu are nici cd dar nu ma plang pt ca am un modulator FM si usb de 4GB si nu duc lipsa de muzica.Problema este ca nu se aprinde displayul la el.Am umblat pe la setari dar nimic.Se vede scrisul alb pe un fundal negru dar nu se aprinde ecranul.Ziua n-ar fi o problema dar noaptea e cam nasol. Are cineva vreun asemenea casetofon sau ma poate ajuta vreunul dintre voi.Atasez si manualul lui. Multumesc si astept un raspuns de la voi.Numai bine KRC_478_378R.pdfFetching info... Link to comment
Abram Burel Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Butoanele se aprind? Ai conectat sigur un fir de la +12V iluminare (linia 58) la scula acolo unde trebuie? Link to comment
madkat Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 (edited) nu se vede ecranul adica cum? se aprind segmentii dar nu si beculetele din spate? in cazul in care ce a zis Abramburel e conectat cum trebuie - vezi ca e o buba a modelelor cu genul asta de afisaj (am avut modelul 278 pe cielo) - dupa ce am scapat pe jos fata casului s-au scuturat beculetele - sunt 2 "normale" de 12V in fiecare capat al displayului sunt un tip de becuri mici, fara fasung, cu 2 lite - la fel nu gasesti dar se potrivesc aproape la fix beculete de casetofoane mai vechi gen "first", mekosonic, sau chiar din Tank-urile originale de woo s-ar putea sa mai am pe acasa cateva - daca le gasesc ti le dau - dar intai desfa fatza casului si afisajul si fa o poza la becuri Edited September 12, 2008 by madkat Link to comment
Abram Burel Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Mda, am ajuns la concluzia ca nu ma trezisem bine cu firul de la iluminare: display-ul se aprinde pe contact A gasit Sorin beculete fix acolo si acum probabil ca da spargere prin Iasi in lor Link to comment
madkat Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 as incerca in targuri - o fatza de casetofon mai vechi sau chiar un cass defect cu vreo 10roni - au beculete destule Link to comment
Recommended Posts