Immortal Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Orele 19.00 fix, Crazy, ca de obicei. Eu si mcojo semnam condica Link to comment
MCojo Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Insotiti de o doamna prezentabila. Link to comment
mike.omega Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Bre! Io am vorbit aseara cu Mircea( el m-a sunat pe mine ) si cica exista tentatia de a iesi pe la un suc prin Mamaia pe undeva, pe voi va tenteaza?! Io oricum ma duc Link to comment
dreamlike Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Din pacate, oricat mi-as dori sa vin la intalnire sunt prins si saptamana asta cu ceva treaba asa ca va las inca o data sa beti un frappeu in plus si pentru mine. Nu pot decat sa va multumesc ca va mai ganditi din cand in cand si la mine si sper sa aveti grija de doamna aceea prezentabila care vine la intalnire. De la adapostul celor 18 grade celsius din MRAP, multe salutari si numai bine tuturor "> ! Link to comment
yannlepantrec Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Va fi prezent la intalnire si cel mai proaspat licentiat din Ct. Link to comment
mike.omega Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Pai de ce? Apropo! Doritorii de stickere cu daewooclub si chevroletclub sa apeleze cu incredere, mi-au fost incredintate un numar de n+1 stickere de catre Mircea Link to comment
paul_marines Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Pai de ce? Apropo! Doritorii de stickere cu daewooclub si chevroletclub sa apeleze cu incredere, Vreau si eu unul Chevy pentru Toyota Link to comment
mike.omega Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Avensisu ala nou si urat? Link to comment
Immortal Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 (edited) Cu regret in suflet (mult, mult) va anunt ca "subsemnatii" care si-au anuntat sosirea... au gresit. Din motive independente de doleantele noastre Cu parere de rau si speranta ca ne vom revedea saptamana asta, Eu. PS: Balena e ciudata Edited September 15, 2008 by Immortal Link to comment
paul_marines Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Avensisu ala nou si urat? Da bre esti matale mai frumos? Hai sa te vaz la fata saptamana viitoare. Au ba? Link to comment
ToPser Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Nene Vanator sa inteleg ca uzi Toyota ? Link to comment
paul_marines Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Nene Vanator sa inteleg ca uzi Toyota ? Unchiule, abia daca am gasit 4 potcoave de stanga fata, acum sa vad cum le potrivesc la o martoaga Link to comment
mike.omega Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Deci sa inteleg ca aia pe care i-am vazut in Dovlecel sambata seara prin Mamaia nu faceau parte din club, aha! Draga vanatorule, sambata asta ma prezint negresit! In ce vrei sa ne duelam?! In turbine si geometrii variabile sau in injectii cu GPL?! Link to comment
paul_marines Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 (edited) :rock: Draga vanatorule, in ce vrei sa ne duelam?! In variabile sau in injectii cu ! M-ai topit , dar si mai tare m-as bucura daca mi-as injecta un frappe crazzy. LE bey ce nr de posturi istoric vericule!! Ce vremuri, ce masina!! Edited September 16, 2008 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Mie-mi zici! Azi mi-am revazut prima iubire, aia de-o chema Liberta, mandra purtatoare de sticker daewooclub.ro. Of ce nostalgie m-a lovit! Frappe-ul ala imi aduna apa-n gura si numar zilele pana la ziua de Sambata Link to comment
paul_marines Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Frappe-ul ala imi aduna apa-n gura si numar zilele pana la ziua de Sambata Aaaaa, aici m-ai pierdut Mikey, nu ai precizat care sambata Link to comment
mike.omega Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Sambata asta! I will hunt you! > Link to comment
Recommended Posts