Tommy Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 .. si sa te slujeasca cu credinta multi ani. Ecumenica urare. Clar trebuie si-un popa sa o sfinteasca Link to comment
rm.popa Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Tocmai am trecut pe aici. O Consider-o sfinţită! PS: Să te poarte sănătos, cu măciulie cu tot! Link to comment
Mircea Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Ce treaba are maciulia cu cutia? Daca spui tu .. ) N-are nicio treaba, dar chiar are dreptate. Sunt diferite cutiile de viteze, si e si normal asa. Aceiasi "maciulie" este si pe epica si captiva @Speedy, stiam, doar il tachinam pe Gil Link to comment
speedy82 Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Ce treaba are maciulia cu cutia? Daca spui tu .. Alo, alo, domnu' coleg de forum fara insinuari X-rated Si are legatura maciulia si cutia. Link to comment
gilcumanul Posted October 26, 2008 Author Share Posted October 26, 2008 Am testat calitatile masinii. Desi am doar 2500 km parcursi m-am hotarat sa supun masina unui mic test-drive. Asadar am cautat o portiune buna de drum si cu greu am gasit asa ceva. Viteza maxima atinsa a fost 185 Km/ora deoarece se termina linia dreapta si urma o curba destul de dificila. Abia astept sa ies pe autostrada pentru a vedea daca pot atinge 200km/ora. Am pus si cateva frane la 110-130 km pentru a vedea cum se comporta masina. Abs-ul isi face treaba foarte bine si n-am simtit ca masina trage intr-o parte sau alta. Sper sa am impresii la fel de bune si dupa vreo 10 ani. Link to comment
speedy82 Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Vei fi multumit de ea, atat timp cat si tu vei avea grija de ea Link to comment
Recommended Posts