matias Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Stiu ca nu este forumul cu multi fani renault dar totusi fiind o aparatie destul de importanta pe piata compactelor din europa m-am gandist ca ra fi interesant sa schimbam cateva idei. Masina va avea suspensie independenta pe spate, o gama larga de motorizari si mie mi se pare destul de interesanta mai ales varianta coupe. Link to comment
LYM Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Frumusel, pacat ca e Renault Link to comment
BogdanG Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 (edited) Niceeeeeeeeeee dar vorba lui LYM pacat ca e un Reno NO COMENT ... Edited September 14, 2008 by BogdanG Link to comment
Lucian M Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Pacat de sigla. In rest - no coment, chiar imi place. Au facut si ei un hatch cu spate dragut, nu mai e monstruozitatea aia de "shake-it". Link to comment
andreib Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Astia vad ca e intrec in dimensiunea siglelor cu vecinii de la pejo... Oricum, mi se pare f f urata, orideunde as privi-o tot urata si terna imi pare. Link to comment
hitman Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Arata ca o corcitura intre un reno clio symbol si un megan shake-it. Intr-un cuvint: ORIBILA!!!!!! Link to comment
smailmiami Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Mie mi se pare ca arata foarte bine. Link to comment
Satori Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Oribila. Urata cu spume. Link to comment
matias Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 Arata ca o corcitura intre un reno clio symbol si un megan shake-it. Intr-un cuvint: ORIBILA!!!!!! De curiozitate...unde vezi "urmele" de symbol ? Link to comment
zet Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Aduce cu pejo 308. Designul mi se pare banal, parca fara personalitate. Nu mi se pare nici urata si nici atragatoare. Bordul mi se pare deosebit, imi place. Eu am o parere buna despre marca asta (fiind posesor de Symbol, taica-miu fiind posesor de Scenic, vorbesc in cunostinta de cauza), asa ca nu o sa spun pacat de sigla . Link to comment
andrei_xxl Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Mie unul imi cam place...in special instrumentarul de bord, e bestial! Ia spuneti, daca o scotea Audi pe piata va placea, aaaah? Link to comment
hitman Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 De curiozitate...unde vezi "urmele" de symbol ? E tesita la acoperis in spate. Tu ai stat vreodata la un Clio in spate sa vezi cum te simti? Link to comment
BogdanG Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Maiestre da tu ai stat in Megane 3? Daca nu de ce tragi concluzii ? RAULE Link to comment
matias Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 E tesita la acoperis in spate. Tu ai stat vreodata la un Clio in spate sa vezi cum te simti? Am avut clio symbol . Totusi nu inteleg cum ai tras concluzia ca se sta la fel. Link to comment
VFX Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Nu-mi place...indiferent de sigla de pe ea... Link to comment
hitman Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Maiestre da tu ai stat in Megane 3? Dupa cum arata dau cu capul de tavan eu la 1.85! Link to comment
zalmoxis Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Au luat-o razna astia de la Renault...Or s o dea in bara rau de tot dupa modelul trecut de Laguna - flop de piata - cred ca asta va fi urmatorul "succes"..."Analiza" mea ar duce spre o Laguna nefericit liftata...Bordul nu mi place absolut deloc...E varza, n am vazut demult o masina mai urata...Bleahhhhh!!.....Mai, Reno astia cred ca treb' sa si schimbe echipa de dizainări!!!... Link to comment
matias Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 Daca ar fi sa aplici rationamentul tau iata o alta masina tesita in care ar trebui sa stai rau...si nu stai! Link to comment
madkat Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 mie personal imi place, e mult peste laguna 3... DAR, e sub megane 2... din pacate Link to comment
Mengelaus Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Cei de la renault au am ramas fara imaginatie.Deja au trei masini, din clase diferite si din lumi diferite care arata la fel:Sandero, Clyo si Megane.Cam mult zic eu. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Nu e vorba de lipsa de imaginatie, e vorab de identitatea vizuala a marcii. Dupa mine e o directie gresita in care se indreapta identitatea asta. Fata e nasoala, spatele imi place. Nu stiu insa cat de practic e, cata vizibilitate ai prin luneta sau in spatele montantilor. Link to comment
perfidus Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 In ultima poza, arata de parca e un face-lift la Sandero Renault tin sa schimbe cate ceva mai mult la fiecare nou model, asta e bine, in comparatie cu evolutiile de design de la Ford sau VW. La fel ca si cu Megane 2, socheaza o categorie de cumparatori mai conservatori dar castiga la ceilalti mai avangardisti. La calcule de marketing stau bine inca. Link to comment
matias Posted September 16, 2008 Author Share Posted September 16, 2008 Daca vor continua cu cresterea calitatii, cresterea garantiei (150000 km si cu posibilitatea de prelungire la 5 ani) aproape INTEGRALA (limitat doar trenul de rulare la 50000km) nu ca la alte marci - doar cutia si motorul - chestiunile de design vor fi trecute cu vederea. La ultimile lor modele cresterea calitatii este evidenta. L3, clio 3 find practic lipsite de probleme cronice. Daca megane va continua trendul pozitiv al calitatii vor avea enorm de catigat. Link to comment
Tommy Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Daca megane va continua trendul pozitiv al calitatii vor avea enorm de catigat. In ce perioada s-a semnalat trendul asta pozitiv? Link to comment
matias Posted September 16, 2008 Author Share Posted September 16, 2008 (edited) Incepand de la clio III. Si mai exat de cand au crescut garantia. Cate masini in ro. au garantie de 150000km si 3? Edited September 16, 2008 by matias Link to comment
Recommended Posts