Jump to content

Megane III

matias

Recommended Posts

Stiu ca nu este forumul cu multi fani renault dar totusi fiind o aparatie destul de importanta pe piata compactelor din europa m-am gandist ca ra fi interesant sa schimbam cateva idei.

Masina va avea suspensie independenta pe spate, o gama larga de motorizari si mie mi se pare destul de interesanta mai ales varianta coupe.

post-2574-1221400292_thumb.jpg

post-2574-1221400303_thumb.jpg

post-2574-1221400311_thumb.jpg

post-2574-1221400319_thumb.jpg

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aduce cu pejo 308. Designul mi se pare banal, parca fara personalitate. Nu mi se pare nici urata si nici atragatoare.

Bordul mi se pare deosebit, imi place.

Eu am o parere buna despre marca asta (fiind posesor de Symbol, taica-miu fiind posesor de Scenic, vorbesc in cunostinta de cauza), asa ca nu o sa spun pacat de sigla :D .

Au luat-o razna astia de la Renault...Or s o dea in bara rau de tot dupa modelul trecut de Laguna - flop de piata - cred ca asta va fi urmatorul "succes"..."Analiza" mea ar duce spre o Laguna nefericit liftata...Bordul nu mi place absolut deloc...E varza, n am vazut demult o masina mai urata...Bleahhhhh!!.....Mai, Reno astia cred ca treb' sa si schimbe echipa de dizainări!!!...

In ultima poza, arata de parca e un face-lift la Sandero :D

Renault tin sa schimbe cate ceva mai mult la fiecare nou model, asta e bine, in comparatie cu evolutiile de design de la Ford sau VW. La fel ca si cu Megane 2, socheaza o categorie de cumparatori mai conservatori dar castiga la ceilalti mai avangardisti. La calcule de marketing stau bine inca.

Daca vor continua cu cresterea calitatii, cresterea garantiei (150000 km si cu posibilitatea de prelungire la 5 ani) aproape INTEGRALA (limitat doar trenul de rulare la 50000km) nu ca la alte marci - doar cutia si motorul - chestiunile de design vor fi trecute cu vederea.

La ultimile lor modele cresterea calitatii este evidenta. L3, clio 3 find practic lipsite de probleme cronice. Daca megane va continua trendul pozitiv al calitatii vor avea enorm de catigat.