Viktor Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Am rezolvat. Multumesc mult pentru explicatii. Rezistor si led am gasit pe-acasa doar au trebuit cautate (patru leduri). Cu tutun, cafea si nitel stres am reusit. Led-ul fiind mai voluminos decit becul, am eliminat placuta aia cu becul pentru a cistiga ceva mai mult spatiu. Link to comment
tolin Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 (edited) Ezermester ! Edited November 30, 2010 by tolin Link to comment
darky Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 (edited) Am si eu o problema de ceva timp ... imi bat farurile dupa avioane, ozn-uri etc deci cum se regleaza farurile dar nu din butonul ala din interior ca nu ajuta la multe . Am vazut o rotita care are un cap de surubelnita in stea , am invartit dar fara rezultate din pacate asa ca cine poate sa dea si mie un help. Cu multumiri aticipate Edited December 7, 2010 by darky Link to comment
Viktor Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/1078-reglarea-i-imbunatathirea-farurilor/ Link to comment
Recommended Posts