COSTIKA Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Vand piese dintr-un Cielo care a fost avariat stg spate. MAsina este din 1995, dar este f bine intretinuta. Are instalatie GPL, italiana. Cu exceptia partii stangi spate, in rest este in perfecta stare de functionare. Are culoare bej-auriu, si are f multe piese noi puse pe ea. Livrez oriunde in tara, cu plata ramburs prin curier. Costel, Suceava. Link to comment
piesecielosh Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 (edited) ... cat vrei pe ea cu totul? Edited September 20, 2008 by tolin reclama pe topicul altuia Link to comment
naylui Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 un pret pentru centurile spate ? Link to comment
nt98adu Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Ma intereseaza volanul. Lasa un nr. de telefon. Link to comment
viper007 Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 salut m-ar interesa si pe mine un alternator id marian_iancu sau lasa-mi un msj pe prv cu nr de telefon Multumesc mult. Link to comment
B 44 STD Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 radiator +ventilator? Link to comment
Englishman Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Ma intereseaza plasticele din jurul schimbatorului de viteza, aia care contine si burduful de piele, plus rama de plastic din jurul casetofonului . Astept raspuns aici sau pe PM. Si un pret, te rog mult. Link to comment
naylui Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Primim si noi un raspuns? Link to comment
nt98adu Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Nu veti primi raspuns decat dupa data de 05.09, pt. ca are suspend. Motivul nu-l stiu. Am vorbit cu el la telefon. Link to comment
madkat Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 boxele spate (banuiesc ca este cielo "normal" nu hatchback) - le mai ai? Link to comment
soulraven Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 ma interseaza centruile si clopotelul... Link to comment
Englishman Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Ma intereseaza plasticele din jurul schimbatorului de viteza, aia care contine si burduful de piele, plus rama de plastic din jurul casetofonului . Astept raspuns aici sau pe PM. Si un pret, te rog mult. Bine te-ai intors ! astept si eu un pret pe piesele de mai sus precum si o apreciere asupra starii in care se afla. Deci ma intereseaza TOT ce tine de plasticele alea de pe acolo, inclusiv peretii laterali din plastic . Link to comment
COSTIKA Posted October 5, 2008 Author Share Posted October 5, 2008 ma interseaza centruile si clopotelul... centurile fata sau spate, sau toate? Link to comment
soulraven Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 numai pe fata, ma interseasa sa le montez pe o dacie berlina Link to comment
Englishman Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 (edited) Costica, ma ignori, Costica? Edited October 5, 2008 by Englishman Link to comment
COSTIKA Posted October 5, 2008 Author Share Posted October 5, 2008 ... cat vrei pe ea cu totul? 1500 euro cu tot cu instalatia de GPL, este instalatie pe fiecare injector. salut m-ar interesa si pe mine un alternator id marian_iancu sau lasa-mi un msj pe prv cu nr de telefon Multumesc mult. 190 ron 0744343119 Bine te-ai intors ! astept si eu un pret pe piesele de mai sus precum si o apreciere asupra starii in care se afla. Deci ma intereseaza TOT ce tine de plasticele alea de pe acolo, inclusiv peretii laterali din plastic . 100 RON toate. Mentionez ca sunt in perfecta stare boxele spate (banuiesc ca este cielo "normal" nu hatchback) - le mai ai? da, le mai am, si costa: 80 ron ambele. radiator +ventilator? radiatorul de racire este nou si costa 200 ron ventilatorul re racire cu tot cu carcasa: 150 ron Link to comment
Englishman Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 (edited) Bun asa, maestre. Nu-mi place sa ma tocmesc. 100 RON sa fie. Atasez o poza ca sa stii exact ce vreau. Deci : peretii laterali ai casetofonului ( acolo unde in poza mea se vede o boxa) , rama dimprejurul casetofonului ( care in poza e neagra la mine) si consola dimprejurul schimbatorului de viteze, care contine si burduful maciuliei. Si orice alte plastice care rezulta din demontare. Te rog sa le demontezi cu atentie, sa nu se rupa ceva pe acolo. Zi-mi cum facem cu afacerea. Ramburs cu plata la primire ? Astept PM . Bafta ! Edited October 5, 2008 by Englishman Link to comment
COSTIKA Posted October 6, 2008 Author Share Posted October 6, 2008 Bun asa, maestre. Nu-mi place sa ma tocmesc. 100 RON sa fie. Atasez o poza ca sa stii exact ce vreau. Deci : peretii laterali ai casetofonului ( acolo unde in poza mea se vede o boxa) , rama dimprejurul casetofonului ( care in poza e neagra la mine) si consola dimprejurul schimbatorului de viteze, care contine si burduful maciuliei. Si orice alte plastice care rezulta din demontare. Te rog sa le demontezi cu atentie, sa nu se rupa ceva pe acolo. Zi-mi cum facem cu afacerea. Ramburs cu plata la primire ? Astept PM . Bafta ! trimite te rog o adresa unde sa le trimit. plata ramburs. o sa trimit prin curier, fan curier. Link to comment
Alex.T Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 fftopic: Ca sa evitati unele probleme si discutii la sosirea coletului la destinatar, @COSTIKA roaga curierul care-ti va ridica expeditia sa specifice pe AWB ca destinatarul are voie sa verifice coletul inainte sa plateasca rambursul. Link to comment
TBird Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Ma intereseaza farul stanga, daca este functional reglajul electric. Da-mi un pm cu un pret ... Link to comment
Englishman Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Costica, vezi ca ai PMcu adresa completa, nr. de tel, etc. Sa-mi comunici daca este ok si ziua cand trebuie sa soseasca coletul. Rugamintea mea este sa rogi curierul sa-mi dea voie sa verific continutul coletului, asa cum spunea bine cineva mai sus. Mutumesc si bafta la vanzare ! Link to comment
COSTIKA Posted October 6, 2008 Author Share Posted October 6, 2008 Ma intereseaza farul stanga, daca este functional reglajul electric. Da-mi un pm cu un pret ... nu-l mai am un pret pentru centurile spate ? 80 ron ambele ma interseaza centruile si clopotelul... centurile fata-- 2*35 ron clopotel---------50 ron Link to comment
COSTIKA Posted October 6, 2008 Author Share Posted October 6, 2008 (edited) ... dar tu cat dai? Edited October 6, 2008 by tolin citare inutila a postarii anterioare ! Link to comment
legix Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 sal, ma intereseaza manerele interiore ale usilor fata, cele cu butoanele pt geamuri stg - dr. astept un pret. merci! Link to comment
Recommended Posts