Mircea Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Costika, ai 2 mesaje pe care le cam sari in raspunsurile tale. Iti ajung 12 ore? Salut. Am primit antena astazi. Problema este ca tija telescopica nu era inchisa complet, mai exact ultimul segment, plus ca era stramb. Sunt ceva probleme cu ea? COSTIKA antena mea are motorasul ars, pe langa restul problemelor. Cum facem? Link to comment
COSTIKA Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 Am mai spus-o, nu am antena. Nu stiu despre ce e vb. Link to comment
Mircea Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Pai eu vad ca Raskala spune ca a primit antena de la tine. Va lamuriti? Link to comment
adibas Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 salut! Pt. cielo: -proiector dreapta -semnalizator stanga -plasticul de la volan ( cel de deasupra si cel de dedesupt) -un maner de sustinere din interior -instalatia completa de gpl un pret pentru fiecare te rog Link to comment
raskala Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Imi cer scuze dar am gresit destinatarul. Nu era vorba despre COSTIKA. Scuze din nou. Link to comment
COSTIKA Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 Vand motorul complet echipat. Motorul merge perfect. pret f bun 1100 ron. Link to comment
n1ck2203 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 ai acest capac de cielo sohc model 97? Nu stiu cum se numeste. Cat m-ar costa daca il dai Link to comment
COSTIKA Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 nu-l mai am piese interesante din cielo: - radiator racire---este nou; - compresorul A/C, la fel nou; - bujiile sunt GM si sunt noi; - parbrizul, la fel este nou, si e original cu parasolar. - casetofon cu boxe fata si spate, sunt f bine intretinute; - portiera pe fata stg este noua Astept cereri! Link to comment
piese daewoo Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 cat ceri pe radiatoru de apa Link to comment
COSTIKA Posted November 16, 2008 Author Share Posted November 16, 2008 compresor A/C, nou----500ron instalatie Gpl-----------1100ron motor complet----------1100ron Link to comment
lascarica Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 O antena automata-electrica de Cielo este ? Chiar cu motorul ars. Un pret? Link to comment
COSTIKA Posted November 17, 2008 Author Share Posted November 17, 2008 ce anume, la servofrana? Link to comment
COSTIKA Posted November 26, 2008 Author Share Posted November 26, 2008 briobit, ti-amlasat un PM scaunele fata si spate s-au dat. mai este motorul si partile electrice si mecanice de sub capota, usile fata precum si tot ce inseamna geam Link to comment
silvinho Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Salut COSTIKA. M-ar mai interesa oglinzile, modelul rotund, daca le mai ai bineinteles... Un pret? Link to comment
COSTIKA Posted November 28, 2008 Author Share Posted November 28, 2008 da, le am, si costa 70 ron ambele Link to comment
Englishman Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Salut, Costica. Apelez din nou la amabilitatea ta pentru ceva destul de simplu. Clemele pe care se fixeaza parasolarele interioare ale masinii, nu alea cu suruburi, ci ..celelalte. Te rog mult, e o urgenta, umbla balalau parasolarul din stanga si nu prea e estetic. Le-as vrea pe ambele , stanga- dreapta. Multumesc si astept raspuns. Link to comment
COSTIKA Posted November 30, 2008 Author Share Posted November 30, 2008 da, o sa ti le trimit. numaisa platesti transportul. Sa imi spui prin ce mod sa ti le trimit. Ele ti le dau gratis. Sa imi trimiti si adresa. Link to comment
Englishman Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Multumes frumos, Costica. Astept cu mare nerabdare instiintarea de la Curier. PS. Ti-am dat PM cu toate datele mele. Link to comment
silvinho Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 COSTIKA, mai esti pe aici? Ti-am dat un PM... Sper sa raspunzi la el... Link to comment
silvinho Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Cu toate ca, Costika nu a mai dat nici un semn de viata pe forum, mi-a trimis oglinzile asa cum vorbisem pe PM. As putea sa spun ca mi-a facut o surpriza de Craciun . Iti multumesc Costika... Sarbatori fericite tuturor. Link to comment
raresvintea Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 ma intereseaza foarte rapid plasticele din jurul volanului, cel de dedesupt si cel dintre volan si ceasurile de bord. Ma mai intereseaza si plasticul fara piele sau cu, de la schimabatorul de viteze inclusiv cleme de prindere. Te rog frumos. Toate piesele de cielo desigur Link to comment
COSTIKA Posted January 9, 2009 Author Share Posted January 9, 2009 au fost probleme cu site-ul Abia azi am reusit sa intru pe acest site. Va urez La Multi Ani Link to comment
Recommended Posts