mariustotel Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Imi cer scuze anticipat dar sunt in mare graba. Care este siguranta corespunzatoare ECM la Matiz? Am luat alta valva PCV si trebuie sa-i dau rapid un reset. Link to comment
Mircea Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Intoarce capacul cutiei de sigurante si citeste pe el! Link to comment
mariustotel Posted September 17, 2008 Author Share Posted September 17, 2008 Ca de obicei, respect comunitatii Daewoo. Ma inclin. Link to comment
Mircea Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 De ce? E greu sa intorci capacul ala, pe care oricum il scoti ca sa vezi pe care siguranta scrie ECM? Sau sa scoti siguranta generala? Tu te grabesti, nu poti intoarce capacul, iar noi trebuie sa ne uitam prin carti sa-ti spunem? Link to comment
mariustotel Posted September 18, 2008 Author Share Posted September 18, 2008 (edited) ... Eu am multumit frumos pentru raspuns... ploua, trebuia sa plec rapid undeva cu masina, nu-mi statea la relanti din cauza valvei PCV noi, am pus o intrebare inainte de a iesi din birou, atat. Edited September 18, 2008 by tolin citare inutila post anterior Link to comment
Mircea Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Pai si ce raspuns ai fi vrut? Eventual sa vina cineva sa scoata siguranta aia, ca sa nu te mai uiti tu pe capac nu? Link to comment
mariustotel Posted September 19, 2008 Author Share Posted September 19, 2008 Pai si ce raspuns ai fi vrut? Eventual sa vina cineva sa scoata siguranta aia, ca sa nu te mai uiti tu pe capac nu? Raspunsul a fost OK, nu stiu de ce a mai trebuit ulterior sa sari asa la intrebarea pusa de mine, am vazut pe aici posturi mult mai "pe alaturi". Suntem aici sa ne ajutam, nu sa ne bagam in polemici, nu? Sincer, recunosc ca habar nu aveam ca pe spatele capacului este schema circuitului de sigurante. Dar, inca o data, multumesc. Link to comment
Mircea Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 In cazul acesta, imi cer scuze! Am crezut ca multumirile au fost la misto, dat fiind raspunsul oarecum laconic. Din pacate rar mai vezi multumiri pe acest forum... Scuze inca o data! Link to comment
Recommended Posts