andrew Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Mikey, vantu' de-afara il faci tu cu ustensilele alea? Link to comment
Immortal Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 (edited) Uhm, si accuweatheru' meu e impotriva gratarului... Pana la urma, la cat si unde, mesterilor? LE: Ah, nvm, era "pe pajina aialalta". Edited September 26, 2008 by Immortal Link to comment
MCojo Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Eu zic pentru maine sa ne vedem la ora obisnuita adica 19:00 la locul obisnuit... si sa vedem daca putem face ceva pe duminica. Maine cu siguranta vremea nu va tine cu noi... Link to comment
yannlepantrec Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Eu sunt pentru propunerea lui Mihai. Link to comment
Immortal Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Uha, maine seara, 19.00 it is. Link to comment
Scoop Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Buna ziua, salut pe toti dupa ceva absenta, maine daca intru la camin la buc si ma intorc la timp trec si eu ca am absentat cam prea mult Link to comment
mike.omega Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Din pacate vremea nu tine cu noi O sa-ti trimit un SMS si lu Didi Link to comment
paul_marines Posted September 27, 2008 Author Share Posted September 27, 2008 (edited) Din pacate vremea nu tine cu noi O sa-ti trimit un SMS si lu Didi De parca data trecuta vremea a fost mai dogoritoare. Lenea si confortul domestic isi spuse cuvantul. Mara cas un kil' de branza sa perpelim niste mici si sa ne afumam langa gratar. Vaz ca entitatile istea cu varste mai fragede se dau repede la "fund" . In fine, mai vedem noi. Edited September 27, 2008 by safari hunter Link to comment
MCojo Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Ia te uita unde era viteazul vanator!!! Te si vedeai in fata gratarului cu "zapada" pana la genunchi invartind la mici! ) Link to comment
paul_marines Posted September 27, 2008 Author Share Posted September 27, 2008 Ia te uita unde era viteazul vanator!!! Dedicatie pentru ca ai rupt tacerea, altfel poate deveni si imnul clubului, sectiunea Constanta cu varianta originala Bey ce asemanare izbitoare !!!! , dar cu totul si cu totul intamplatoare... Link to comment
dreamlike Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Daca aveti nevoie de soare si de grade mai multe in termometre, va dau cu draga inima, aici nu avem astfel de probleme ... si daca pentru ficare grad imi dati macar o jumatate de micut tot fac o burta cat a unui IT-ist sedentar care lucreaza numai cu fundul (pe scaun) . Link to comment
Recommended Posts