Tommy Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Baieti.. cum pe topicul dedicat "Femeile la volan" s-a deviat de la subiect, ma gandeam ca e interesant cum sunt si cand nu conduc. Vorba parazitilor.. Cum p**a mea o urci pe asta in masina ca-i frumoasa ca mersul pe jos .. o urci Link to comment
Salex Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Pai ... cum o/le educi asa o/le ai Link to comment
TBird Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 (edited) Cum sa fie... cel putin cand stau in dreapta sunt doar isterice la orice depasire mai la limita sau la accelerare mai brusca. Si cand sunt la volan sunt la fel de isterice dar si complexate din cate am observat eu. " A mea este vitezomana si ii injura pe toti " Edited September 19, 2008 by TBird Link to comment
hitman Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 (edited) ma gandeam ca e interesant cum sunt si cand nu conduc. Varzaaaaaa! Edited September 19, 2008 by hitman Link to comment
rm.popa Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 A mea când e în dreapta e liniştită dar... atentă. Adică învaţă toate porcăriile pe care le fac eu în trafic şi când e în stânga se apucă să le repete. Ca să-mi arate "în ce hal conduc". Smart girl... Link to comment
TBird Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 A mea nu invata decat injuraturile... si ii injura pe toti . I-am zis sa stea cuminte poate o bate vre unu cand o fi singura...da nu intelege deloc Link to comment
Immortal Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 (edited) Depinde de fomei. Unele te cicalesc de'ti ies peri albi, altele te'ajuta sa parchezi pe copac...cazuri si cazuri LE: Pe cand un "Femeile in... Poala."? Edited September 19, 2008 by Immortal Link to comment
VFX Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 (edited) Riccardo Patrese drives wife crazy Edited September 19, 2008 by VFX Link to comment
tolin Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Pai ... cum o/le educi asa o/le ai Unii, poate, le educa (asa cred ei), dar vorba n-are legatura cu fapta ... ... I-am zis sa stea cuminte poate o bate vre unu cand o fi singura ... Sa n-ai o surpriza, sa auzi de unul batut ... Link to comment
Apocalips Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Puneti voce de femeie la GPS si le lasati sa vb cu el Link to comment
tolin Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Doar nu crezi ca o sa zica saru-mana la robot ? Link to comment
Apocalips Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Nu, dar se contrazice cu gps-u... in 100 de metri virati la stanga... nu fa ca viram la dreapta! De fapt nu e bine ca atunci o sa aveti 2 femei pe cap si nu mai stiti de care sa ascultati. Ignorati ideea cu gps-u Link to comment
tolin Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 "Pe vremea mea" se spunea ca: "intre doua, nu te ploua", dar acum nu mai stiu de ce ... Link to comment
iulia Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 A mea e cuminte...aaaa...sau poate ca eu nu trebuia sa postez aici? Misto topic, Tommy! Keep up the good work! Link to comment
tudor2402popescu Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Pe locul din dreapta, prietena mea este cuminte , nu ma baraie la cap cu diverse chestii ci discutam normal , d-ale noastre. Ea constientizeaza ca este pe teritoriul meu. Nici mama nu ma bate la cap , desi mai are ( foarte rar) obiceiul sa imi zica "dar de ce nu stai pe banda asta", sau "de ce nu il depasesti" . In rest nu am probleme. Eu cand merg cu mama,si ea conduce, o las sa mearga pe ce banda vrea ea, in ce ritm vrea ea, nu o stresez , ea stie ce face , am incredere in ea. La fel si cand sunt in masina si la volan e prietena mea. Am avut-o si pe una care ma zbarnaia la cap cu diverse chestii, inclusiv ca nu-i place muzica, & co. Pana la urma asta (tipa asta) ma enervat asa de tare ca i-am facut-o: Am lasat-o in statia de tramvai si i-am zis: "pana acasa iei tramvaiul!" Nu de alta dar nu o mai suportam. In general nu detest sa merg cu o persoana de sex feminin langa mine in masina, dar sa nu ma baraie la cap cu diverse, nu de alta dar risca sa o ia la perpedes. Link to comment
VFX Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 (edited) Parca mai era pe aici un topic cu ce ati face/facut pasagerului din dreapta... / Edited September 19, 2008 by VFX Link to comment
iulia Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Poate povestesti si tu asa ceva, ca esti obisnuit sa ai pasagera in dreapta . Link to comment
VFX Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Ma abtin... Sau dau muzica tare...sau incep ca Riccardo mai sus...si se linistesc apele... Link to comment
steph Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Ce sa zic a(le) mele erau fericite ca daca mor, mor cu zambetul pe buze ... Si satisfacute Link to comment
ing3r Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 A mea e cuminte...Stie cum conduc, sta linistita si nu schiteaza nimic, ca altfel e constienta ca daca ma supara data viitoare isi ia punga dupa ea Link to comment
Immortal Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Observati ce modesti suntem toti, nu? Io incep si 'confesiunea' celor ce recunosc (cu capul lipit de chept) ca au si "lasat-o mai moale" la auzul 'glasului cristalin'... Banuiesc ca se va termina aici Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Ce sa zic a(le) mele erau fericite ca daca mor, mor cu zambetul pe buze ... Si satisfacute Daca doar in masina merge... Din experienta mea, sunt mai satisfacute in alta parte decat in dreapta. Pe dreapta dorm eu. Link to comment
mike.omega Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 @Inger: are rau de mare a ta si nu stii cum sa ne zici?! Personal, intru in gasca lu Immo, care o lasa mai moale cand copiloata insista Link to comment
VFX Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 (edited) Am "invatat" cum sa (pre)tensionez centurile...si daca se fâtâie pe scaun...se lipeste imediat de spatar... Aici recunosc, ca am invatat pe pielea mea...dar stiu cum sa aplic... Edited September 20, 2008 by VFX Link to comment
elprypas Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Nu stiu de ce am primit un brelog de la a mea cu 'Nascut vitezoman' pe o parte iar pe cealalta scrie 'stai jos; taci din gura; si tinete bine' oare sa fie vre`un rezultat? nu stiu ce sa zic, Link to comment
Recommended Posts