Jump to content

Femeile .. In Dreapta.

Tommy

Recommended Posts

Baieti.. cum pe topicul dedicat "Femeile la volan" s-a deviat de la subiect, ma gandeam ca e interesant cum sunt si cand nu conduc.

Vorba parazitilor.. Cum p**a mea o urci pe asta in masina ca-i frumoasa ca mersul pe jos .. o urci

Cum sa fie... cel putin cand stau in dreapta sunt doar isterice la orice depasire mai la limita sau la accelerare mai brusca. Si cand sunt la volan sunt la fel de isterice dar si complexate din cate am observat eu. " A mea este vitezomana si ii injura pe toti "

Edited by TBird

Depinde de fomei. Unele te cicalesc de'ti ies peri albi, altele te'ajuta sa parchezi pe copac...cazuri si cazuri :D

LE: Pe cand un "Femeile in... Poala."? :)

Edited by Immortal
Pai ... cum o/le educi asa o/le ai

Unii, poate, le educa (asa cred ei), dar vorba n-are legatura cu fapta ...

... I-am zis sa stea cuminte poate o bate vre unu cand o fi singura ...

Sa n-ai o surpriza, sa auzi de unul batut ...

Pe locul din dreapta, prietena mea este cuminte , nu ma baraie la cap cu diverse chestii ci discutam normal , d-ale noastre. Ea constientizeaza ca este pe teritoriul meu.

Nici mama nu ma bate la cap , desi mai are ( foarte rar) obiceiul sa imi zica "dar de ce nu stai pe banda asta", sau "de ce nu il depasesti" . In rest nu am probleme. Eu cand merg cu mama,si ea conduce, o las sa mearga pe ce banda vrea ea, in ce ritm vrea ea, nu o stresez , ea stie ce face , am incredere in ea. La fel si cand sunt in masina si la volan e prietena mea.

Am avut-o si pe una care ma zbarnaia la cap cu diverse chestii, inclusiv ca nu-i place muzica, & co. Pana la urma asta (tipa asta) ma enervat asa de tare ca i-am facut-o: Am lasat-o in statia de tramvai si i-am zis: "pana acasa iei tramvaiul!" Nu de alta dar nu o mai suportam.

In general nu detest sa merg cu o persoana de sex feminin langa mine in masina, dar sa nu ma baraie la cap cu diverse, nu de alta dar risca sa o ia la perpedes.

Observati ce modesti suntem toti, nu?

Io incep si 'confesiunea' celor ce recunosc (cu capul lipit de chept) ca au si "lasat-o mai moale" la auzul 'glasului cristalin'... :) Banuiesc ca se va termina aici :D

Am "invatat" cum sa (pre)tensionez centurile...si daca se fâtâie pe scaun...se lipeste imediat de spatar...

Aici recunosc, ca am invatat pe pielea mea...dar stiu cum sa aplic... :P

Edited by VFX