RaZoR-07 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Pai nu-i nevoie de gratar, ca au unul de peste 1mp acolo, insa ma gandeam ca e destul de greu sa faci gratar pt. 40-50 de persoane (vorbesc din experienta )... Pai la Voineasa am fost putini rau... > Abia ne-am descurcat cu gratarul. Sa fie clar, eu vreau sa ma afum, daaaaa?... Link to comment
lascarica Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Nu-i problema gasim niste cetina si te afumam la foc mic ... te duci acasa mirosind a brad pina la Paste Link to comment
RaZoR-07 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Mai bine cu esenta de pruna, dublu rafinata, pastrata patru ani in butoi de stejar. > Link to comment
lascarica Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Eu o prefer pe aia de caise ... inca i-mi aduc aminte dupa 20ani de o intilnire de gradu' 3 cu a canistrutza de 5l la Pestera in Bucegi. Era in dotarea unui grup de galateni ... am facut schimb de "impresii" noi eram dotati cu "Ovidiu" Link to comment
Wolfman Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 (edited) Buuun, astept sa vad cu ce va prezentati (in afara de pietricele din gura aferente celor ce n-au mai calcat la "nationale" ); eu am facut rost de niste palinca de anul trecut, buna de incalzit grataragiii... Edited November 9, 2008 by Wolfman Link to comment
laurentziu83 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Am si eu 2 kile de tuica, da cam slaba, nu dintr-aia de Malu' Horincei (de care am pus la stergatoare intr-un an, ca n-o putea bea nimeni). Link to comment
lascarica Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 (edited) Pacat de ea de caise nu ai, bag sama ca esti din Galati ? daca da poate aduci ceva cu tine Edited November 9, 2008 by lascarica Link to comment
NFS Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Puschea pe limba, ca si prezenta mea e nesigura tot din cauza parlamentarilor. Am aceeasi problema, numa' un pic mai acuta. Link to comment
Lucian M Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Te doare-n *** de parlamentare sau cum? Nu de alta, dar e puternica durerea... Oricum, la tine e distanta mare- la mine e vorba de vreo 75 de km. Link to comment
RaZoR-07 Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Am aceeasi problema, numa' un pic mai acuta. La mine s-a vindecat cu niste manevre maiastre in Excel. > It's good to be the king! Link to comment
TBird Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Mai este foarte putin ... si nu vad sa fi zis nimeni... Este nevoie sa dam vre-un avans ceva ? Sau pur si simplu oamenii de acolo merg pe incredere ? Link to comment
Wolfman Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 Am zis in pag.2, nu trebuie avans, suntem deja la a treia intalnire acolo si ne stie lumea... AMR 15 zile!!! Link to comment
Dj_Dark Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Bucurestiul cand pleaca? S-a organizat ceva? Link to comment
TBird Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Ups sorry nu am citit chiar pana la pag 2 . Ce zici sa ma pregatesc ca cauciucuri de iarna, sau merg cele de vara ? Link to comment
Dj_Dark Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Pana nu ninge si e zapada jos merg cu gumarii allseason. Si daca ma prinde acolo m-oi descurca eu cumva . Link to comment
Wolfman Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 (edited) Pune de iarna, chiar daca nu o sa fie zapada pana acolo; o sa facem iesiri prin Cheile Bicazului, Izvorul Muntelui iar acolo chiar va fi nevoie de pneuri de iarna, crede-ma. Edited November 13, 2008 by Wolfman Link to comment
TBird Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Abia astept... Eu n-am mai fost niciodata in zona aia, nici la cheile Bicazului.. sa vedem ce cauciucuri de iarna 195/50/15 gasesc la un pret rezonabil, daca nu imi i-au lanturi in portbagaj Link to comment
Dj_Dark Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 (edited) Si la mine e problema, trebuie sa mai imi iau inca 2 de iarna, sa vad daca din 4 jante de tabla mai scot 2 la linie si apoi sa-mi iau un set de capace de roti ca mi-e lene sa le iau la curatat si vopsit pe vremea asta. Si daca tot dau jos aliajele vreau capace originale de Espero insa ca pret bat pe la 150-200 RON . Ce naiba or fi asa scumpe? Off. Edited November 13, 2008 by Dj_Dark Link to comment
Wolfman Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 Naiba sa le ia de capace, ca am pierdut unul dupa ce mi-am montat gumele de iarna la Tico si am dat 85 RON pe un set de capace originale... Daca nu aveti deja gume de iarna nu merita sa cumparati doar pt. un drum la Bicaz, oricum pe E85 se circula in conditii super iar acolo o se ne miscam prin imprejurimi cu mai putine masini, cu cele echipate de iarna. Link to comment
Dj_Dark Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Am cablu...fara masina nu merg nici mort Link to comment
RaZoR-07 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Ce zici sa ma pregatesc ca cauciucuri de iarna, sau merg cele de vara ? DA > Dupa ce am mers toata vara cu gume Frigo ar fi culmea sa pun acum de vara... ba chiar mai pun doua. Matiz 6x6 Link to comment
TBird Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Ne organizam si noi intr-un fel incat sa mergem impreuna... sau fiecare se descurca ? Link to comment
ileana Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 De obicei facem potere, in functie de cum poate pleca fiecare de acasa. Ne organizam in saptamana de dinaintea plecarii. Link to comment
TBird Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Bun, imi place asa... ca sigur ma ratacesc pe acolo cu tot cu GPS-ul meu Link to comment
Recommended Posts