Jump to content

Intalnirea De Iarna Daewoo & Chevrolet Club

Recommended Posts

Eu am de iarna 2 bucati Debica Frigo Directional cu care am facut deja 3 ierni si acum mai au cam 3-4 mm. Pe masina am Brillantis-urile noi (max 3000 de km). Ce ziceti? Sa-mi pun Debicele pe fata sau sa merg in continuare cu astea de vara?

Astea de vara merg boboc, neechilibrate nu vibreaza nici la 170 km/h, Debicele au vazut ceva hartaneala, plus ca sunt si mai late (185 fata de 175).

Bani de alte anvelope de iarna nu mai am, am bagat suficienti bani in masina pana acum (amortizoare, caseta de directie, bielete, bucsi bara, catalizator, anvelope vara) si peste un an vreau sa o dau, asa ca nu prea se mai justifica investitia.

01. Wolfman (1 camera), vsd

02. Ileana 1 camera), vsd

03. Laurentiu83 (1 camera), vsd

04. Andreib (1 camera), vsd

05. Zmeul (1 camera), vsd

06. Rapido83+byhutz (1 camera), vsd

07. RaZoR - 07 + 1 (1 camera), sd

08. nt98adu (1 camera), vsd??

09. staffu' lui andreib (1 camera) , vsd

10. Lucian M+1(1 camera) v

11. Ami + Liliana + staff (2 camere) vsd

12. Ovidiuc+1+1/2(1 camera), vs

13. Iulia (1 camera), vsd

14. AB+ (1 camera), vsd

15. Lascarica +1+1/2 (1 camera), vs

16. Brainiac (1 camera), vsd

17. Dj Dark +1 (1 camera), vs

18. scorpion + 1 (1 camera), sd

19. Dj Dark's stuff (1 camera) vs

20. kumkum (1 camera), sd

21. soldoveanul (1 camera), s

22. naylui (1 camera) sd

Am sunat la motel sa comunic nr. final de camere, rog insistent pe cei care au de gand sa vina si nu sunt pe lista sau pe cei de pe lista ce nu mai vin sa comunice aici pt. ca sunt destule solicitari. Multumesc! :)

Fiindca ne apropiem de ziua ţ, propun sa ne grupam un pic la plecari.

Momentan avem asa:

Vineri, ora 19.00 - plecare din Afumati: Brainiac + Ileana

Vom merge Buzau - Rm. Sarat - Focsani - Bacau - Piatra Neamt - Bicaz.

Altcineva interesat de aceasta ora de plecare pe ruta de mai sus?

Plecare din Iasi sper ~ora 16.30

Iasi-Roman-Piatra Neamt-Bicaz-Boschetii de la Motel daca nimeresc =))

Aterizare dupa ~4h daca nu se intimpla nimic.

E cineva acolo sa semnalizeze pista in caz de ceata =)) ?

Mai e cineva din Iasi inafara de AndreiB? Sau eventual de pe traseu?

GPS-ul meu zice 3h si de obicei nu greseste pe timp de vara.

Am mai pus opriri pt. benzina, o tigara, uitat pe pereti etc eti ca se fac ~4h.

Diferenta de virsta, dotare (masina+statie =)) ) si fete care au rau de curbe+masina etc...

Apropo "stufful+stafful" vine si el? :)

Edited by lascarica

Vine, vine... Si s-au obisnuit cu stilul meu de condus :D . Deci, timpul normal pana la Bicaz ar fi: 45 min Iasi-Tg Frumos (ca e vineri seara si e ultra aglomerat), 30min TGF-Roman, 30 min Roman-Piatra, si inca max 1/2h pana la Bicaz (cu tot cu strabatut Piatra Neamt). Asa ca pune-le centurile si baga :) ) .

Nenea diferenta intre 2.25h si 3h nu este f mare avind in vedere diferentele. Prefer sa merg ceva mai usor prin curba si mai pierd 1/2h decit sa opresc din 1/2-in 1/2h din cauza de "rau de masina". Pierderea e mai mica, din experienta =))

Plus chiar daca am detector nu depasesc decit cu max 20 limita legala...

Pina la urma voi pe la ce ora veniti? Ca sigur ma ajungeti din urma :) Macar din Bicaz sa mergem impreuna =))

For all: Daca vedeti pe drum Cielo din avatar sa aveti mila si sa nu dati peste el :) cind il depasiti...

Edited by lascarica

Am un coleg la servici care a primit 3 (trei) amenzi in mai putin de 10 minute in drum spre frumoasa Moldova! Le-a primit "in plic" (de fapt in... 3 :) ). In total 15 puncte care au fost distribuite "echitabil" membrilor familiei :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...