Jump to content

Intalnirea De Iarna Daewoo & Chevrolet Club

Recommended Posts

Eu plec pe neaşteptate mâine dimineaţă, să fac o surpriză, sper plăcută, celor care deja încep dezmăţul încă din seara asta. Nu ştiu exact când ajung, dar sper să nu le dau trezirea! :D

Pe-aici nu misca nimic, la prima vedere; aseara nu am mai facut gratar ca ne-a molesit palinca si tuicile din dotare combinate cu bucatele de la restaurant... Masinile sunt inghetate bocna, zapada e peste tot numai pe carosabil nu, urmeaza o iesire la Lacul Rosu dupa care gratarul de dupa amiaza.

Ileana a ajuns spre dimineata cu o surpriza galbena si noua, detalii o sa va dea ea.

end of transmission.

Mai, da' de cand v-ati lasat de triburi, nu va mai luati laptoapele cu voi? Mai puneti si voi o pozulica in grup, o caterinca... sa ne mai treaca de alean si noua astora cantonati la domiciliu.

Hai, sa aveti distractie la max!

PS. In Bucuresti ploua de rupe. :(

Edited by NFS

Primu' ajuns- primul plecat...

Am ajuns vineri pe la 5- niiiiimeni in parcare sau in restaurant. Pustiu.

Primii veniti (dupa mine) au fost Wolfman si AbramBurel- cu sotiile lor. Apoi AndreiB.

Dupa aia- nu prea mai stiu- ca a dus Wolfman o palinca de nu mai simteai frigul. Ultma sosita (noaptea la 4) a fost Ileana- cu al ei nou Papadoi (sau Papatrei?!). S-a stat la masa, sa baut bine (cel putin subsemnatul si Laurentiu - ca pe restul nu i-am intrebat).

Am facut si cateva poze (traiasca auto-focusul). Am plecat de la motel la 11 si ceva- ajuns acasa la 12 si 35.

Ceilalti sunt la Izvorul Muntelui acum.

PS: am fost singurul pana acum care a venit cu banner.

post-75-1227956044_thumb.jpg

post-75-1227956075_thumb.jpg

post-75-1227956120_thumb.jpg

post-75-1227956147_thumb.jpg

post-75-1227956210_thumb.jpg

post-75-1227956268_thumb.jpg

post-75-1227956339_thumb.jpg

post-75-1227956444_thumb.jpg

post-75-1227956489_thumb.jpg

post-75-1227956523_thumb.jpg

post-75-1227957103_thumb.jpg

Edited by NFS

Mai sa fie ... ce surpriza placuta in pozele de mai sus :) )

In poza nr. 4 de pe primul rand ... si prima poza de pe ultimul rand ... mustaciosul ... e fostul meu coleg de facultate ... Paul!!

M-am tot uitat pe lista participantilor ... si nu pare "de-al nostru" ... probabil e staff-ul lui Andrei :) Deja imi pare rau ca ... inca ... nu am cum sa vin la intalniri :(

Asa imi scoate d40-ul. Sunt reduse pentru a nu ocupa mult spatiu dar totusi sa ofere si o calitate cat de cat. Cele urcate pe forum sunt editate cu paint si au scazut in dimensiuni de la 1,6 mb la cat se observa.

Celor de la Bicaz- distractie maximaaaa!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...