perfidus Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Multumim pentru poze, mi-au trezit ceva amintiri de la ultima iesire in grup spre Lacul Rosu . Cine nu a fost niciodata la Bicaz nu stie ce-a pierdut. Eu care am avut bafta sa cunosc locurile dar si atmosfera traditionala a acestor intalniri, sunt de doua ori ofticat ca acum chiar n-am avut cum sa va fiu din nou alaturi. Felicitari si salutari organizatorului si nu-mi doresc acum decat sa fim cat mai multi, impreuna, la viitoarea intalnire nationala. PS. Ce naiba au facut oltenii prezenti la intalnire, ca nu apar in nici o fotografie Link to comment
george03 Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) George eu eram ai nimerit-o =) dar cu vreo 15kile in plus... cind m-au intrebat de George din Braila nu am avut nici o indoiala cine e Eu am intors pozele alea pe toate partile si nu pricepeam de ce mi se pare cunoscut profilul ... nu si volumul Poate ne vedem la o alta intalnire ... sper sa incepem sa ne mai miscam si noi de pe langa casa ... acum ca a mai crescut bebe ... urmatorii 2 ani ii avem programati pentru plimbari. Edited December 1, 2008 by george03 Link to comment
ileana Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Am ajuns si noi, intregi si nevatamati. Super intalnirea, ca de obicei. Poze si alte povesti nitel mai tarziu. Link to comment
Ami Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Dupa un popas la Piatra Neamt si 6 ore de mers printr-o ceata demna de zona crepusculara, am ajuns si noi tefere si nevatamate la Bucuresti. Pe maine niste poze...Oricum, super intalnire!!!! Link to comment
Dj_Dark Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Mda. Eu cred ca am fost campion. Am avut un traseu de 570 Km prin onesti, brasov, pitesti, bucuresti. Drum strabatut in 9 ore si ceva. Ceata pe Rucar-Bran, mers bara la bara pana aproape de campulung, recuperat nebuneste pe A1 la limita inconstientei pe ceata aia. Ajuns acasa teferi si nvatamati si cu pareri foarte bune despre comportamentul pejo-ului incaltat cu anvelope de vara . Link to comment
lascarica Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Bine ca ai ajuns intreg acasa. Oricum ai avut parte de un traseu frumos din toate p.d.v. Link to comment
ileana Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Eu cred ca am fost campion. Am avut un traseu de 570 Km O poti demonstra? Link to comment
Dj_Dark Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 (edited) Din pacate nu, tre sa ma crezi pe cuvant. Trebuia sa fac poza la gps dar, daca e nevoie refac traseul...pe gps doar. Ce sa mai incolo si incoace 4 km. Iti cedez locul de campion . @lascarica. Unde era mai interesant (rucar-bran) din pacate am ajuns noaptea. M-am multumit cu oituz doar, vremea a tinut cu mine acolo. Ceata, traficul si mai tarziu drumul foarte prost m-au enervat. Noroc de autostrada... . Acum astept felicitarile de la drumul de dus. Edited December 2, 2008 by Dj_Dark Link to comment
scorpion Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Au ajuns si oltenii seara , la 21.00 , bineinteles am prins ceata de la Pitesti la Bals . Ne luam la revedere cu ocazia asta de la ceilalti forumisti care nu se trezisera dimineata atunci cind noi am plecat ( de fapt era numai Naylui treaz ) . Frumoasa atmosfera de la intilnire , frumoase peisajele , pentru poze Zmeul are legatura . Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Si pentru toti ceilalti ar fi nevoie de vaxxilian sa deschida ftp-ul, daca mai exista. Link to comment
Ami Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 (edited) Iti cedez locul de campion . Pentru titlul de campion tre sa joci mima cu noi si le arati coechipierilor cum e cu vrajmasul lui Harry Potter...AB-ul stie! Sau era Laur, vrajmasul marmotei? Edited December 2, 2008 by Ami Link to comment
lascarica Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Campion la mima e de departe AB poze mai tirziu cind ajung acasa Sper sa nu ma jumuleasca baietii la urmatoarea intilnire pt. instant ON-uri S"> sau mai rau sa ma controleze de camere foto Laur era cu marmota care invelea ciocolata Link to comment
soldoveanul Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Fiind prima intalnire la care particip, nu am termen de compartie. M-am simtit excelent si de aceea tin sa multumesc tuturor celor prezenti pentru asta. Am doar o observatie: nu mai aruncati in foc cu bere si tuica ca e pacat de ele! Link to comment
Lucian M Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Berea puteti s-o aruncati. Dar cu tuica ce-ati avut, oameni buni? Link to comment
Wolfman Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 ...Am doar o observatie: nu mai aruncati in foc cu bere si tuica ca e pacat de ele! pai daca n-aveam apa la indemana am dat cu berea din dotare, altfel se ardea carnea ; cu tuica n-am dat decat pe gat, parol! Link to comment
Lucian M Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 cu tuica n-am dat decat pe gat, parol! Uf, m-am mai linistit. Link to comment
soldoveanul Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Nu cred, prea ardea cu foc...focul! Asa-i cu mintea rumanului di pi urma, di ci no-i fi filmat ievenimentu? Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Din motive de securitate personala. Link to comment
lascarica Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 (edited) 1. Nu s-a facut risipa de tuica-palinca in general ce avea mai mult de 7-8% alcool. Numai berea s-a folosit sporadic la stins gratarul pina ne aduceam aminte ca exista si apa.(eu unul nu am baut apa...cel mult 1-2 paharele de suc...)....BTW sa traiasca Naylui cu tot cu tuica lui de Galati, Wolf cu cea de Bacau, si X cu visinata natur care combinata cu primele 2 iesea NOS nu alta !!! Focul ardea bine deoarece au fost baietii meseriasi 2. Am promis un instant ON apropo de mima =) Cine nu l-a recunoscut inca, e AB nominalizat la "The best player in Woo Club" (Inca mai rid ca prostu' cind vad pozele) E bestiallllllll omu' ... cine a tras "chiulul" de la intilnire a pierdut un show de zile mari Edited December 2, 2008 by lascarica Link to comment
soldoveanul Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 (edited) BTW sa traiasca Naylui cu tot cu tuica lui de Galati, Wolf cu cea de Bacau, si X cu visinata natur care combinata cu primele 2 iesea NOS nu alta !!!Focul ardea bine deoarece au fost baietii meseriasi Cine se simte? Edited December 3, 2008 by soldoveanul Link to comment
Recommended Posts