scorpion Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Ma bucur ca daca eu am trecut neobservat , macar visinata si vinul fiert au fost apreciate Poate la intilnirea viitoare ne vom cunoaste mai bine Link to comment
tolin Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 ... daca le dai visinata la sfarsit, dupa ce ati facut cunostinta. Link to comment
puchi Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Atunci sa aduci o damigeana cu licoare .Sa vezi ce-o sa te stie lumea Link to comment
scorpion Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Am adus o sticla de deschidere , nu stiam ca va fi atit de apreciata . Link to comment
Abram Burel Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 (edited) Deci: data viitoare - damigeana! Hai sa mai bag niste poze... Primii veniti (fara... eu ) Primele venite AndreiB's Stuff Lascarica's Team DJ Dark & Stuff The Zmeu's Team Zambiti, va rog! AB Anofelul de zapada The Brotherhood of Dogs Salivati? Edited December 3, 2008 by Abram Burel Link to comment
Lucian M Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Da' ce facies aveam... Link to comment
lascarica Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Ma bucur ca daca eu am trecut neobservat , macar visinata si vinul fiert au fost apreciate Poate la intilnirea viitoare ne vom cunoaste mai bine Sorry mosule da' ati fost asa de multi ca memoria mea si asa scurta a fost data peste cap total. La Moeciu sper sa ne cunoastem mai bine cu totii. De visinata am apucat sa ma bucur dar de vin numai de miros . Hai mai ca esti fotogenic Link to comment
Leone Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Data viitoare promit sa nu mai fiu decalat de restul grupului de la Iasi. Ca eu, chiar si in alea doua ore de sambata, cat am stat, am constatat ca e super-fain intalnirea. Link to comment
lascarica Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Iart-o ca doarme cu visinata in mina asta nu se face.... Link to comment
Ami Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Iart-o ca doarme cu visinata in mina asta nu se face.... Pai nu imi trebuia energie pentru dans si mima? Am imbinat utilul cu placutul... Link to comment
Lucian M Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Cu ce dracu faci pozele alea, frateeeeee?! Link to comment
soldoveanul Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Cu telefonuuu... Cand incepi cursurile de initiere in arta fotografiei ? Maine vin la prima lectie. Link to comment
Lucian M Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Ce curs- pacatele mele? Ca eu abia stiu cate ceva. Intreaba la Tommy, Steph, Aditzu. Eu decat dau sfat sa iei o camera foto cat de cat- maxim 4 mil cu tot cu card, gentuta si acumulatori. Las' ca vorbim noi. Link to comment
Tommy Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 (edited) Esti dragut Luciene, dar eu sunt doar un amator observator care a mai citit cate ceva si mai pozeaza din cand in cand atunci cand vede ceva frumos Edited December 7, 2008 by Tommy Link to comment
Lucian M Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 C'mooon, don't be so modest! Link to comment
RaZoR-07 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 (edited) Bre, da' la ghiveta n-ati facut poze? Doar pozne? Asta e aia 9. Si sa faca un pas inainte aia de-au furat lemnele, daaaaaaaaaaa?... Sa stie lumea ca in partidul nostru nu merge cu fofirlica! Ghici ghicitoarea mea: Virajand cu spor pe Cheile Bicazului in unei cafele dupa care nu am mai avut rabdare sa asteptam la pension, cu cine ne puteam intalni? Cu Intemeietorul Triburilor, luuumeeeeeeeeeeee... Pe care cu aceasta ocazie il dau in vileag si-l propun pentru innobilare totala si concediere temporara, deoarece a haladuit pe acele plaiuri mioritice in mod evaziv, fara a ajunge pe la intalnirea care este... Daca mai e cineva pe aici care nu si-a dat seama ca e vorba de Zambaretul Smail sa nu va asteptati sa va spun eu asta, daaaaaa?... Eu nu-mi tradez prietenii! Daca ZeNeSeU n-a fost acolo... Ami, mersi pentru incarcator. Si mai cer un vot de blam pentru Guru care ne spiona prin telefonul uitat (ne)intentionat deschis de Casiera Galben-CRDI-sta. Lupte grele: Nu va dati seama ce faceam acolo? Nici eu nu stiam, atat de dens era fumul. Iata dovada tradarii: Papadia s-a atasat tribului Diesel. Edited December 7, 2008 by RaZoR-07 Link to comment
Recommended Posts