Jump to content

Intalnirea De Iarna Daewoo & Chevrolet Club

Recommended Posts

Ei las' daca nu o face Laur specula cu palinca- 2 lei cinzeaca. O sa stea cu bidonu-n mana si o sa deie decat cu banii jos.

Sper sa fie friga, sa ne incalzim mai cu pofta. Oricum, astept gratarul :D (gratarele). Si promit ca las masina in parcare si beau cot la cot cu 'al mai slab drinker de acolo =)) .

te incumeti cu mine la un det? te provoc sa bei cu mine cot la cot sunt declarat cel mai slab bautor din club

Sunt lupte mari pentru titlu!

Dar batalia e cea mai frumoasa parte.

Partea urata urmeaza a 2 a zii dimineata cand nu mai nimeresti scaunul sau capul e mult mai "usor" decat deobicei

Razvane, te provoc la un duel de baut apa plata!!!

Daca as avea mai mult timp liber, as merge la mai mmulte intalniri. Azi e de mirare ca pana acum n-am plecat nicaieri...

Deci- Laure- nu uita de spirtoasa!

01. Wolfman

02. Ileana

03. Laurentiu83

04. Andreib

05. Zmeul

06. Rapido83+byhutz

07. Vaxxi

08. Elprypas + Cristina

09. nt98adu

10. staffu' lui andreib (2 camere)

11. uskt2005+1

12. Lucian M+1

13. Ami + Liliana + staff (2 camere)

14. Joyride + Xenna

15. Ovidiuc+1+1/2(daca 1/2 e sanatos;sa speram ca da.)

16. Iulia

17. AB+

18. TBird + 1 ( o camera dubla )

19. Lascarica +1+1/2 (camera dubla sau matrimonial)

Hop si eu pe aici, sper sa nu fie cu limita de virsta :) ; daca trebuie dat un avans etc PM si iau legatura cu AndreiB.

Sa-mi introduc picioarele... M-o pus tata in comisia de votare si duminica nu pot sa stau cu voi. Dar vineri si sambata, pana pe la 10-11 tot am sa fiu prezent. Luni oricum pleaca toti. Dar de venit- vin.

Razvane, te provoc la un duel de baut apa plata!!!

Daca as avea mai mult timp liber, as merge la mai mmulte intalniri. Azi e de mirare ca pana acum n-am plecat nicaieri...

Deci- Laure- nu uita de spirtoasa!

esti nebun vrei sa ruginesc > :) ??? fii om serios ... ce Dumnezeu :drinkers:

Adica toti care mergem la Bicaz chiulim la alegeri? =))

Cata incitare la un gest ne-patriotic :D

Daca am chiuli toti ce bine ar fi, iar clasa politica sa (era sa scriu sa ramina repetenta dar neeeeeee m-am saturat de repetenti vezi PSD care au bisat de vreo 3-4 ori) fie exmatriculata :)

Apropo care mai crede in Duhul Apelor ? :) (sa se mai schimbe ceva in tara asta ?)

Adica toti care mergem la Bicaz chiulim la alegeri? =))

Cata incitare la un gest ne-patriotic :D

Unii mai chiulesc chiar si de la munca, la noi in firma de obicei pe 1 decembrie se munceste (cum s-a muncit si de 1 mai). Eu, preventiv, imi iau liber si pentru 1 decembrie, daca nu accepta, sa le fie de bine.

Edited by laurentziu83

@AB: da' ce- tre sa-i cer lui voie?

Da' chiar, voi chiuliti de la halegeri?! Sa va fie rusine. Da poate votati pe listele speciale la Bicaz. Votul vostru conteaza!!! (fiti siguri ca nu conteaza prea mult, insa)

Ileana- nu ma asteptam sa instigi la razmerita =)) .

Edited by Lucian M

Pai intre 2 beri ne organizam si mergem si la vot :)

Da' pe cine draq sa votam ? Ca i-am incercat pe toti si toti sint "expirati"...

O tema pt. dezbatere vineri sau simbata noaptea cind unii vor fi destul de beti sa se gindeasca la "binele patriei"... :)

Nu mergem nicaieri!

Facem cerere de urna mobila, fiindca duminca sunt toate sansele sa fim "loviti" de o boala, manifestata cu ameteli, stare de euforie inexplicabila, nevoie acuta de hidratare.

Laur, la voi se obisnuieste sa se lucreze si in concediu?

Ce-i aia concediu? :P

De 1 mai primeam un mail pe la 10 dimineata cum ca vom termina programul la ora 14. Pe draku, tot la 15:30 am terminat, ca nu puteam sa lasam treaba-n vant. Pe atunci eram mai nou, acum as trimite reply la toata firma cum ca o bag in aia masii pe cea ce a catadixit sa ne anunte in aceeasi zi.

Oricum, voi fi prezent si de 1, imi bag cariciu' in regimul lor de lucru.

Din pacate insa, vin fara tuica, ca nu mai am drum la Cavadinesti in perioada imediat urmatoare.

Edited by laurentziu83
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...