Jump to content

Intalnirea De Iarna Daewoo & Chevrolet Club

Recommended Posts

Pai nu-i nevoie de gratar, ca au unul de peste 1mp acolo, insa ma gandeam ca e destul de greu sa faci gratar pt. 40-50 de persoane (vorbesc din experienta :D )...

Pai la Voineasa am fost putini rau... > :)

Abia ne-am descurcat cu gratarul.

Sa fie clar, eu vreau sa ma afum, daaaaa?...

Eu o prefer pe aia de caise ... inca i-mi aduc aminte dupa 20ani de o intilnire de gradu' 3 cu a canistrutza de 5l la Pestera in Bucegi. Era in dotarea unui grup de galateni ... am facut schimb de "impresii" noi eram dotati cu "Ovidiu" :)

Buuun, astept sa vad cu ce va prezentati (in afara de pietricele din gura aferente celor ce n-au mai calcat la "nationale" :D ); eu am facut rost de niste palinca de anul trecut, buna de incalzit grataragiii... :P

Edited by Wolfman

Mai este foarte putin ... si nu vad sa fi zis nimeni... Este nevoie sa dam vre-un avans ceva ? Sau pur si simplu oamenii de acolo merg pe incredere ?

Pune de iarna, chiar daca nu o sa fie zapada pana acolo; o sa facem iesiri prin Cheile Bicazului, Izvorul Muntelui iar acolo chiar va fi nevoie de pneuri de iarna, crede-ma.

Edited by Wolfman

Abia astept... :) Eu n-am mai fost niciodata in zona aia, nici la cheile Bicazului.. sa vedem ce cauciucuri de iarna 195/50/15 gasesc la un pret rezonabil, daca nu imi i-au lanturi in portbagaj :)

Si la mine e problema, trebuie sa mai imi iau inca 2 de iarna, sa vad daca din 4 jante de tabla mai scot 2 la linie si apoi sa-mi iau un set de capace de roti ca mi-e lene sa le iau la curatat si vopsit pe vremea asta. Si daca tot dau jos aliajele vreau capace originale de Espero insa ca pret bat pe la 150-200 RON :wallbanger: . Ce naiba or fi asa scumpe? Off.

Edited by Dj_Dark

Naiba sa le ia de capace, ca am pierdut unul dupa ce mi-am montat gumele de iarna la Tico si am dat 85 RON pe un set de capace originale... Daca nu aveti deja gume de iarna nu merita sa cumparati doar pt. un drum la Bicaz, oricum pe E85 se circula in conditii super iar acolo o se ne miscam prin imprejurimi cu mai putine masini, cu cele echipate de iarna.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...