Satori Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Si mi-a venit si "Sandero". Numai ca-i Jazz. Si nu e Dacia, e Honda. Motor: 1.4 i-DSI(Intelligent-Dual Sequential Ignition) Putere: 83CP @ 5.700 rpm Cuplu: 119Nm @ 2.800 rpm Cutie manuala (5+1) Am pus covorase si boxe pe spate, nu le are in stock. In schimb, are VSA (ESP, in "romana") decuplabil > Poze nu i-am facut, inca, oricum, e o masina obisnuita pentru oameni obisnuiti. Dar asta a fost alegerea doamnei, chiar daca a fost tentata chiar si cu Civic, New Corsa, New Mazda 2 si alte dracii. ---- Asta e a 4-a Honda pe care o am, 3 inca le mai am, prima motocicleta am dat-o. Se pare ca dezvolt o obsesie pentru marca asta. Pentru motocicletele Honda o recunosc, pentru masini nu, a fost doar o alegere logica bazata pe date tehnice si calitatea serviceului Asko (Honda). Link to comment
Mircea Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 S-o stapaniti sanatosi! Sa faci cu ea ce ai facut si cu Spark prima oara, OK? Link to comment
VFX Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Bravo, felicitari pentru alegere. A oricui a fost implicat... Multi km fara service (doar revizii, eventual)... Si vb. lui Mircea...PICS... Link to comment
closchkutza Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 S-o stapaniti sanatosi fara probleme(tu si sotia)! Faina alegere, eventual sa mai dai niste detalii despre cum se misca masinuta si nu in ultimul rand POZEE! Link to comment
ileana Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Multi km fara incidente! Tre' s-o uzi, s-o tunezi cu un autocolant. Si joi acum ar fi ziua perfecta ptr asa ceva Link to comment
elprypas Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 (edited) Felicitari de achizitie, s`o stapaniti sanatosi ca drumuri prin service`uri cu ea o sa aveti doar la revizii. Acestei masini intradevar i se poate spune ''Micul Gigant'' nu e foarte mare, dar e spatioasa, e perfecta pentru oras, de culoare ce sa mai zic e turbata rau. Consumul bate in jur de 7.6 in oras [este consumul ce am reusit sa il scot cu acest model in conditiile de trafic din timisoara la un parcurs mediu de 60km / zii] Felicitari inca o data. Edited September 22, 2008 by elprypas Link to comment
Satori Posted September 22, 2008 Author Share Posted September 22, 2008 Asa-i. Din afara nu pare foarte mare, dar cand esti in ea, Civicul pare o chestie inghesuita. Spatii de stocare sunt, desi dracia aia de sub bord ma cam enerveaza, mi-a trebuit 1 min sa gasesc o pozitie de condus, loveam cu piciorul in ea. Spre deosebire de restul din clasa asta, cel putin pe cele pe care le-am vazut eu, nu are pojghita in spate, are dracie din aia care se trage ca la breakuri. Ii lipseste cotiera. Asta ar fi de studiat, parca i-as pune, sincer sa fiu. Ceea ce mi s-a parut ciudat a fost servoul. Citisem ca e asistat in functie de viteza. Mie nu mi s-a parut, dar inca nu sunt sigur, mai trebuie sa testez. Motorul e mic dar are ceva in viata in el. Oricum, sunt "biased" la greu la chestia asta, asa ca nu pot da o parere exacta. Consumul e pretty nice. E motor nou, ora 4-5, din Giulesti pana pe Expozitiei a scos un 7.0l/100km. Very nice. Sa o tina asa. ----- Am uitat: Respira, Steph, respira! > Link to comment
rm.popa Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Eu v-am zis ca de Jazz e vorba... Very niiice! Să vă poarte sănătoşi! Link to comment
Mike1 Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Sa va poarte sanatosi pe amandoi! Este o masina aparte.. Link to comment
Cumnatu Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Felicitari si sa o stapaniti sanatosi ! Dar, dat fiind consumul mai mult decat decent ( parca imi amintesc ca e pentru consoarta ) de ce nu ai optat pentru o automata ? Adica la 83hp si masa ei, ducea bine si o automata, parerea mea. Link to comment
Satori Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 Nu exista automata, in sensul traditional, are CVT. Nu a vrut pentru ca, citez, "nu vreau sa ma dezobisnuiesc sa conduc cutie manuala, am nevoie sa pot conduce Civicul sa ma pot tine dupa tine cand mergi cu motorul". Eu as fi luat CVT, mi se parea funny chestia asta (turometrul nu scade deloc), dar nu am avut replica convingatoare la chestia de mai sus. Link to comment
Cumnatu Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Vazusem poza de aici http://www.honda.com.ro/gal.php?id=1&s_gal=int. Oricum nu se va putea tine dupa tine cand mergi cu motorul. NU dpdv acceleratii dar dpdv strecurare. Daca insa doamna are veleitati relativ sportive si ii place manuala atunci e perfect. Link to comment
Satori Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 Nu e vorba de poza, e vorba de ceea ce se intampla cand accelerezi. --- In oras nu are cum sa se tina dupa mine, in cazul in care este aglomerat. Daca nu este, o masina ma poate depasi cu usurinta, eu incetinesc, de exemplu, cand trec printr-o intersectie si am verde, la fiecare straduta laterala, etc. Dar nu era vorba despre asta, era vorba despre ceea ce se intampla in afara orasului. La un drum Bucuresti-Craiova, ea, cu Civicul, ajunge la 5 minute dupa mine (e adevarat, eu fac mai multe pauze). ----- Ce ziceti de asta? This setup utilizes 2 spark plugs per cylinder. They fire at different intervals during the combustion process to achieve a more complete burn of the gasoline. At lower engine speeds, the spark plug nearest the inlet valve is fired much earlier than usual while the plug nearest the exhaust valve is fired later than usual. At higher rpm, the sparks are fired simultaneously. Marketing? Link to comment
alx Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 (edited) Avantajul CVT este ca e, la accelerare, permanent pe turatia de cuplu maxim. Sistemul este similar cu cel din atv-uri si scutere. Misteaux agregat dar... rosie? Tot rosie? Edited September 23, 2008 by alx Link to comment
Brainiac Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Da, este innebunit dupa culoarea asta ) Link to comment
closchkutza Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Pune mai Sato si niste poze, dar asa mai detaliate, ca mor de curiozitate . Link to comment
Satori Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 Will do, will do. Ca idee, o sa apara prin decembrie - ianuarie noul Jazz. Arata mai bine (are si volan de Civic ) si are motoare mai... frumoase. Eu l-am vrut pe asta pentru ca: 1. nu voiam sa astept 2. asta e masina cu premii de fiabilitate & shit. Link to comment
Satori Posted September 24, 2008 Author Share Posted September 24, 2008 Cateva poze cu jucaria. O chestie interesanta: in loc de ac de temperatura au folosit 2 martori. Unul albastru care sugereaza ca inca-i prea rece si, bineinteles, unul de supraincalzire. Pretty nice. Link to comment
closchkutza Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Super faina masina, sincer! Mie imi place foarte mult.:X S-o stapaniti sanatosi si fara probleme, inca o data va urez! Link to comment
Lucian M Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Felicitari pentru alegere si km multi fara probleme! Imi place culoarea, designul interior- foarte tineresc, exteriorul simplu (insa placut). Un autocolant, ceva? Link to comment
Satori Posted September 24, 2008 Author Share Posted September 24, 2008 O sa aiba si autocolant. Civicul nici acum nu m-am invrednicit sa il spal sa ii pun autocolant, poate o sa folosesc autocolantul pentru Jazz. Link to comment
Mircea Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Da' pe motor l-ai pus? Link to comment
Satori Posted September 24, 2008 Author Share Posted September 24, 2008 N-as putea, n-am unde! Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Ai putea atunci sa iti faci un tatuaj. Partea nasoala e ca ar trebui sa umbli gol si eventual sa se vada scrisul doar cand te uiti dupa gagici. Ai grija la gropi! Link to comment
Recommended Posts