banzay Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Ce "jipaaannn" Sa il stapaniti sanatosi desi eu nu prea sunt fan "cu tirul prin oras" E o masina totusi dupa care intorci capul si o masina stilata. Felicitari ptr. achizitie Stati linistiti ca stiu si eu familie cu nu stiu cate masini de masini si baiatul lor se plimba cu masina de la firma de unde lucra (logan > ) Sau unii de au A6, A8, Mertane si nu stiu ce si tipu se plimba cu scuteru de 20 de milioane de unu' singur prin cartier Link to comment
LYM Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Vai, vai! Unii dintre voi, in loc sa-i urati omului de bine, va bagati unghia in gat ca isi permit ai lui masina de 100,000Euro si voi nu. Ntz ntz ntz, acri mai sunt strugurii! OnTopic: s-o stapaniti sanatosi si fara incidente! Pentru un iubitor al acestui gen, masina este superba! Link to comment
kos3d Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Dar de ce nu mergi mai departe... decat sa dea tata 2500 pt el si 500 pt fiu, sa dea 1500 si 1500, nu? ce e cu inegalitatea asta in familia lui luisspeed? oricum lacetti da clasa BMW-ului X6 Deci luis a facut o alegere inteleapta Link to comment
luisspeed Posted September 26, 2008 Author Share Posted September 26, 2008 Vad ca au disparut discutiile alea despre tva...multumesc cui a avut grija de ele deja erau mult prea off Link to comment
tolin Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Cine a provocat, a sters. Link to comment
speedy82 Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 (edited) Felicitari pentru achizitie sa te (va) poarte multi kilometri fara probleme si sa va aduca bucurii. Este superba. (Poate si pentru faptul ca are aceeasi culoare exterioara cu a Lacetti a mea ). Edited September 28, 2008 by speedy82 Link to comment
Tommy Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Si nu doar la culoare Mie unul nu mi se pare ca se potriveste la un barbat culoarea asta.. dar nah, gusturile sunt gusturi Link to comment
speedy82 Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 (edited) Imi cer scuze de putin de Offtopic in ograda lui luisspeed: Pai si la ce altceva se mai potriveste? In privinta legaturii dintre masculinitate si culoarea exterioara a masinii (in special aceasta nuanta de grena metalic) nu vad nici o legatura. Este o culoare eleganta, ea fiind initial culoare regala... Edited September 29, 2008 by speedy82 Link to comment
luisspeed Posted September 30, 2008 Author Share Posted September 30, 2008 O poza mai recenta si..maine daca am timp...o sa merg cu ele la splat si..o sa mai pun cateva cu ambele masini Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Am vrut si eu odata sa merg la spalat cu doua masini o data dar nu mi-a reusit. Link to comment
luisspeed Posted September 30, 2008 Author Share Posted September 30, 2008 o sa merg pe rand ma refeream la faptul ca o sa pun poze cu ambele Link to comment
Recommended Posts