EM!L Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 I'm back in town (nu că ar interesa pe cineva), facem o întâlnire azi, joi fiind? După 18:30-19:00... Link to comment
perfidus Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Sunt si eu la datorie, dupa ce saptamana trecuta am fost si eu plecat. Ar merge, dar sa fie undeva la loc uscat . Propuneri? Link to comment
EM!L Posted September 25, 2008 Author Share Posted September 25, 2008 Păi şi eu aştept propuneri, membrii doritori... Până acum doar noi doi am fi doritori de întâlnire? Ce-i drept, nu prea mă mir, la ce vreme e afară Link to comment
guru Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Unde, unde? La cafeneaua de la Real sau de la Pic? Locuri numai bune de povestiri la gura sobei, despre Viena Link to comment
scorpion Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Eu nu vin , nu ma sunati , sunt la scoala , la sedinta cu parintii . Link to comment
EM!L Posted September 25, 2008 Author Share Posted September 25, 2008 (edited) Cred că zic şi eu pas, doar ce am ajuns acasă... Deşi la Real aş veni, că e aproape... L.E Am băgat un vin fiert, deci cred că nu mai ajung... doar dacă se opreşte ploaia şi vin pe jos. Edited September 25, 2008 by EM!L Link to comment
RaZoR-07 Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Si se mai duse o zi de joi... la real, cod portocaliu. Prezenti, in ordine sosirii: familia Perfidus (aparitie meteorica de aproximativ 1,5 minute), familia subsemnatului (partial ocupata cu joaca si cumparaturile), Amorezu' cu salupa care te ia de ochi si Guru (inca) proaspat posesor de Matiz cu inceput de tuning. Special guest star: adevaratul neotheking, legenda Lumii 4. Respect. Link to comment
Recommended Posts