Jump to content

Ea Este

danielito

Recommended Posts

Pai n-avem ce comenta. Este un cielo standard care arata bine.

Aaaa ia stai asa. Aia e pozitie albastra ce vad eu acolo? Daca da ai un minus de la mine. Pune albe cu led-uri si va fi mai frumos.

LE. Am vazut mai bine. E de fapt reflexia becului cu tenta albastra. Daca e bluevision de la philips e ok. > :)

Edited by Dj_Dark

nu am fost rai :)

remarcam doar o chestie comuna (aia cu strambaciunea) - asa chestii rele - pozitiile albastre, si husa de volan - cu ultima te inteleg pentru ca am vazut cum se toceste volanul dupa 100k km la cielo (sper ca d-aia ai pus-o)

asa remarci doar un pic rautacioase > :) : mp3-ul sony... si lipsa unor jante - care ar schimba mult in bine aspectul masinii

edit: hai ca am citit si treaba cu pozitia albastra, deci retrag :)

dar se adauga maciulia de schimbator :P

Edited by madkat

Maciulia nici mie numi place,asa a vrut fostul propietar si asa a ramas deoarece am avut alte probleme,maciulia o sa dispara in curand cand masina o sa intre in "salonul de infrumsetare",cat despre acea reflexie nu stiu de unde a aparut,eu am becuri normale,de aceea am zis mai sus "nici,nici".Multam pt urari si critici.O zi buna.

Bineinteles ca masina este frumoasa ...(doar este cielo!) ...si daca merge bine , ce mai conteaza ce "maciulie" are!? Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai probleme cu ea. Despre consum poti sa-mi spui ceva?

Da am putina rugina la aripi,dar in maxim o luna intra la vopsit si se rezova cu rugina.Consumul,am ramas surprins,de ce spun asta?dupa ce iam curatat iac-ul vad ca nu mai consuma deloc mult,fata de cum o facea inainte,o fi fost si asta o cauza.Multam de urari.