paul_marines Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 In aceasta saptamana manusa se arunca de la mare distanta, dupa egalul lui Laca' si victoria CFR-ului la scor in fata englezilor. Cum in acest weekend intentionez sa - mi petrec timpul citind, nu-mi ramane decat sa va doresc o intalnire placuta si cu prezenta numeroasa si efervescenta. Filip - milioane de scuze pentru ca nu am reusit sa schimbam mai multe cuvinte. Aveam 3 perechi de care asteptau sa termin ceva. Joi ma gasesti de la 08 - 09 si de la 12 - 15. Basca ei de munca PS noul mediu de activitate.. Link to comment
Abram Burel Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Doar pentru... complectitudine... Sau "munca cu Becks" Link to comment
paul_marines Posted October 1, 2008 Author Share Posted October 1, 2008 (edited) Sau "munca cu Becks" Cutia este nedesfacuta. In atare context se vrea un amestec de gen calitate japoneza cu influente germanice. Daca te uiti bine la bordul noului Avensis vei vedea ca seamana cu cel de la Pasat. Pentru o mai buna perspectiva asupra obiectului de studiu, mediul inconjurator...conteaza In acelasi spirit de combinatie, dar cu whiskey-ul irlandez incercam sa vad perspectiva constructorului britanic asupra noului model. Edited October 1, 2008 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Si eu care vroiam gratar WE asta daca e vreme buna @Vanatorule: Sa inteleg ca o sa te imprietenesti mai mult decat trebuie si cu cei de la service-ul Toyota? Functionezi pe carburanti sub 4RON/L sau peste?! Link to comment
Immortal Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 (edited) Am baut recent nijte bere japoneza, zice'se ca e cel putin la fel de buna ca o Honda (nush' daca are vreun pic de relevanta ). Deci io's singuru' prezent sambata? Tzi ef ar! Edited October 1, 2008 by Immortal Link to comment
john Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Am baut recent nijte bere japoneza, zice'se ca e cel putin la fel de buna ca o Honda (nush' daca are vreun pic de relevanta ).Tzi ef ar! Si eu am fumat de curand niste tigari japoneze, care scoteau fum tot la fel ca o Honda (cam deloc, nu sariti)... Link to comment
mike.omega Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Cine vrea sa fie in vizorul pustii poate sa strige in cor ca Accord e o optiune mai buna decat un Avensins! > Link to comment
Immortal Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Eu nu strig asa ceva, si nu pt ca mi-ar fi frica de pusca, ci pentru ca "varful" s-o cam modificat, in acceptiunile mele. Dar, uhm, recunosc ca si pusca are ceva aparte... Link to comment
sebian Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Daca promit ca ajung si eu acasa uichendul asta, se strange mai multa lume? Link to comment
yannlepantrec Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Ma prezint si eu la frappe-ul de rigoare Link to comment
mike.omega Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 @Sebian: Daca promiti ca ajungi WE asta acasa, poate promit ca vin si eu Link to comment
paul_marines Posted October 2, 2008 Author Share Posted October 2, 2008 @ poate promit ca vin si eu Cum va da omul un subiect suculent de barfa, gata se ivira si oportunistii. Cred ca aproape sigur am sa ... vin ) Asta da certitudine!! Link to comment
sebian Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 @Sebian: Daca promiti ca ajungi WE asta acasa, poate promit ca vin si eu Ma mai lupt umpic cu cafelutza si ma urnesc spre casa Link to comment
dreamlike Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Cum nu pot fi aproape de voi nici saptamana asta, nu pot sa va doresc decat sa aveti parte de distractie placuta, convorbiri cat mai incomode si cele mai tari mistouri. ... si daca imi permiteti o intrebare in nota DCC pentru African Hunter: te-ai hotarat pentru modelul actual de avensis sau pentru cel ce urmeaza sa fie lansat in 2011? (noi nu ne delectam decat cu bere nonalcool :drinkers Link to comment
MCojo Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 (edited) Tocmai asta e, ca se hotari pentru modelul ... 2006... http://www.gmclub.ro/forum/index.php?act=a...st&id=46709 ... dupa cum reiese din manualul utilizatorului. Edited October 4, 2008 by MCojo Link to comment
Immortal Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 (edited) O mini cronica (auzisi, didi?! ) a ceea ce fu in seara asta la cuibul nebunilor. Continuam cu intalnirile in 'cadru restrans', prezenta fiind compusa de-un yannel pe picior de plecare si temator de... singuratate, subsemnatu' si domnita (voiajorului) ce-au intarziat... nu putin, si surpriza bucuresteana (intotdeauna o placere), pana nu demult un proscris al forumului de care ne leaga...cate ceva Finii observatori vor remarca lipsa din aceasta inlantuire de membri a celor indelung asteptati: scribii din fiece saptamana, taticii, bautorii de bere or' detasatii, din varii motive, la 200 or 5000km, intr-un cuvant, ai nostrii membri cu greutate. Asta nu ne-a redus catusi de putin debitul, intalnirea incheiandu-se, dupa strabaterea ineptiilor de cu fiecare saptamana (printre care "politica 2.0", "pitzi cu tzâtze", "intamplari in Austria Buzaului" vs. "cu si despre pietrele si insulele grecesti", "cati euro?" si "cat e benzina", or nelipsitele "asta-i folbal?", "vreau masina secsi" si "plastice de harat" - pentru o 'scurta' enumerare), pe la orele 9.30, dupa randuri de frappe nebun si san pellegrino (in numar de 5!). Am mai ras apoi pe seama autobuzistului capitalist, cu ajutorul caruia am avut norocul de a ma rataci (da, in Constanta!), probabil intr-o incercare disperata de a 'redescoperi pasiunea condusului', pentru ca, nu putin dupa orele 10.00pm si nu prea aproape de casa, sa 'garez'. Si cam asta'i, pe scurt, istoria unei intalniri restranse pe care insa, in ciuda unei oboseli crase, am savurat-o pe deplin Pe saptamana aviatoare, monseri! Obositoru' de 6am Edited October 5, 2008 by Immortal Link to comment
paul_marines Posted October 5, 2008 Author Share Posted October 5, 2008 Tocmai asta e, ca se hotari pentru modelul ... 2006... http://www.gmclub.ro/forum/index.php?act=a...st&id=46709 ... dupa cum reiese din manualul utilizatorului. Acei care nu studiaza istoria ii vor repeta greselile - Murphy Link to comment
sebian Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 (edited) Motto: Putini dar frumosi Cateva lamuriri pentru ghilimele "politica 2.0" - salariile profesorilor "pitzi cu tzâtze" - aceleasi, noi sau refurbished "intamplari in Austria Buzaului" - cum vru al nostru Immo sa ajunga la Viena si nimeri cocotat pe o borna kilometrica, in jurul Buzaului "cu si despre pietrele si insulele grecesti" - cum si ce poti face pe o insula greceasca pustie, cand esti insotit de o persoana (de preferat de sex diferit) "cati euro?" - salariul meu "cat e benzina?" - no comment "asta-i folbal?" - Steaua - CS Otopeni "vreau masina secsi" - Immo + Sandero = Love "plastice de harat" - aici era vorba de Focus, cica, dar il iert pe Immo, ca deja avea doua San Pelegrino la bord... Iar greseala fatala a lui Immo a fost sa asculte indicatiile unui asa-zis bucurestean despre cum sa se orienteze prin Constanta Autobuzistu' capitalist ® over and out! Edited October 5, 2008 by Sebian Link to comment
Immortal Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Eh, paradoxu' e ca am sfarsit, exact dupa cum iti fu povestea: "cu ochii dupa furnalu' ala mare" Cat despre Sandero, borne si restu, meriti o scatoalca. Da' mi te iert, ca fu bun Pellegrinou' Link to comment
sebian Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Sa inteleg ca nu recunosti ca ai hulit Focusul si ai laudat Sandelu'? Link to comment
Recommended Posts