Guest Mecmar Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Propunere: asa cum o chestiune de bun simt a fost aceea ca in avatar sa ne postam doar masinile pe care le detinem si nu alte ,,prototipuri" de machete, pentru a mentine la cote ridicate forumul care este cu mult peste ceea ce ne ofera acum ceilalti contracandidati, propun ca nick-name-urile sa fie alese de asa natura astfel incat sa se incadreze intr-o oarecare normalitate a bunului simt si acesta sa nu puna intr-un con de umbra persoana care l-a postat. Nick-name-ul in general caracterizeza intr-un fel sau altul (mai mult sau mai putin) persoana care l-a propus. Link to comment
andreib Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Dar totusi nikul cui te-a deranjat? Ca nu am vazut prea multe persoane cu nick-uri ,,improprii''. Fiecare cu ce ii place, ce il reprezinta >- Link to comment
hellcat Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 pb asta am ridicat-o si eu. nu-i vorba daca nick-ul cuiva m-a deranjat, pt ca nu are cum, dar ca si imagine si tinuta a forumului nu da bine, da o tenta forumului indoielnica. binenteles ca eu din postura mea atat pot sa zic si sa fac. Link to comment
andreib Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Pai dati exemple oameni buni, risipiti misticismul. Link to comment
Guest Mecmar Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 (edited) Pai pe mine sa ma deranjeze? Exact, fiecare cu nick-name-ul care-l caracterizeaza! Este o idee libertatea-i libertate... mergi pe alte forumuri sa vezi ce degradate sunt... ...dati exemple, parca-i fi la sedintele de partid, numai acolo; Dati egzemple tovarasi! Hi! Hi! Si totusi tinem la forumul asta ca doar d-asta ne-am inscris pe aici caci altfel ne pierdeam timpul pe la alte intalniri. Edited January 28, 2005 by mecmar Link to comment
iuzar Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 te deranjaza cumva nick-ul meu?..... Link to comment
Satori Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 ce nickuri v-au deranjat, domnilor? PS: la intalnire nu se pierde niciodata timpul. de exemplu, ultima oara am facut exercitii fizice tremurand de frig. Link to comment
brusli Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 mecmar...decit sa pirdem timpul cu nick...ai zis ca ai niste mostre in portbagaj...joi le aduci? Link to comment
Guest Mecmar Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Pai sa stii ca le tin la rece in portbagaj tot timpul! Da, desigur joi pe baricade! Link to comment
VAXXi Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Deci, are cineva o dilemă/nelămurire/plângere concretă sau închidem topicul ? Link to comment
hitman Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 ... propun ca nick-name-urile sa fie alese de asa natura astfel incat sa se incadreze intr-o oarecare normalitate... <{POST_SNAPBACK}> Mai, io nu pot sa-mi transform userul din HITMAN sa-l fac WOOMAN pentru ca am masini WOO si scriu la WOOclub. E prea mult pentru mine! Link to comment
Shenck Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Se vor tria pe parcurs. Cine doar si-a facut user asa "la misto" nefiind activ se va sterge. 4.2 Conturile care nu au fost activate în 3 luni de la înscriere vor fi şterse. Conturile activate, dar care nu au fost autentificate în forum pentru 6 luni vor fi de asemenea şterse. Conturile cu 0 mesaje scrise, dar activate şi autentificate nu vor fi şterse. 4.4 Nu se acceptă la înregistrare ca nume de utilizator adrese de e-mail sau adrese internet. Administratorii îşi rezervă dreptul de a suspenda temporar orice cont care încalcă această regulă până la clarificarea situaţiei. Cei care considerati ca "nick-name-urile nu se incadreze intr-o oarecare normalitate" cereti unuia din administratori sa va schimbe userulul. Propun inchiderea topicului, sau semnalati concret ce va deranjeaza. Link to comment
brusli Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Se vor tria pe parcurs. Cine doar si-a facut user asa "la misto" nefiind activ se va sterge.Cei care considerati ca "nick-name-urile nu se incadreze intr-o oarecare normalitate" cereti unuia din administratori sa va schimbe userulul. Propun inchiderea topicului, sau semnalati concret ce va deranjeaza. <{POST_SNAPBACK}> adica cu alte cuvinte: hitman treci la colt pe coji de nuca Link to comment
hellcat Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Se vor tria pe parcurs. Cine doar si-a facut user asa "la misto" nefiind activ se va sterge. da, e ok. asta imi doresc si eu. Link to comment
hitman Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 adica cu alte cuvinte: hitman treci la colt pe coji de nuca Da de acord, daca vi si tu, woosli Link to comment
tico_RS Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 vreau eu hitman... tocmai mi-am pocit din nou masina intr-un autobuz si cred ca mi se potriveste mult mai bine... ("> Link to comment
Guest Mecmar Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Vaxxi inchide topicul te rog! Link to comment
Recommended Posts