Jump to content

Propunere

Guest Mecmar

Recommended Posts

Propunere: asa cum o chestiune de bun simt a fost aceea ca in avatar sa ne postam doar masinile pe care le detinem si nu alte ,,prototipuri" de machete, pentru a mentine la cote ridicate forumul care este cu mult peste ceea ce ne ofera acum ceilalti contracandidati, propun ca nick-name-urile sa fie alese de asa natura astfel incat sa se incadreze intr-o oarecare normalitate a bunului simt si acesta sa nu puna intr-un con de umbra persoana care l-a postat.

Nick-name-ul in general caracterizeza intr-un fel sau altul (mai mult sau mai putin) persoana care l-a propus. :o

pb asta am ridicat-o si eu.

nu-i vorba daca nick-ul cuiva m-a deranjat, pt ca nu are cum, dar ca si imagine si tinuta a forumului nu da bine, da o tenta forumului indoielnica.

binenteles ca eu din postura mea atat pot sa zic si sa fac.

Pai pe mine sa ma deranjeze?

Exact, fiecare cu nick-name-ul care-l caracterizeaza! Este o idee libertatea-i libertate... mergi pe alte forumuri sa vezi ce degradate sunt... :banana:

...dati exemple, parca-i fi la sedintele de partid, numai acolo; Dati egzemple tovarasi! Hi! Hi!

Si totusi tinem la forumul asta ca doar d-asta ne-am inscris pe aici caci altfel ne pierdeam timpul pe la alte intalniri. :drinkers:

Edited by mecmar

ce nickuri v-au deranjat, domnilor?

PS: la intalnire nu se pierde niciodata timpul. de exemplu, ultima oara am facut exercitii fizice tremurand de frig.

Se vor tria pe parcurs. Cine doar si-a facut user asa "la misto" nefiind activ se va sterge.

4.2 Conturile care nu au fost activate în 3 luni de la înscriere vor fi şterse. Conturile activate, dar care nu au fost autentificate în forum pentru 6 luni vor fi de asemenea şterse. Conturile cu 0 mesaje scrise, dar activate şi autentificate nu vor fi şterse.

4.4 Nu se acceptă la înregistrare ca nume de utilizator adrese de e-mail sau adrese internet. Administratorii îşi rezervă dreptul de a suspenda temporar orice cont care încalcă această regulă până la clarificarea situaţiei.

Cei care considerati ca "nick-name-urile nu se incadreze intr-o oarecare normalitate" :) cereti unuia din administratori sa va schimbe userulul.

Propun inchiderea topicului, sau semnalati concret ce va deranjeaza.

Se vor tria pe parcurs. Cine doar si-a facut user asa "la misto" nefiind activ se va sterge.

Cei care considerati ca "nick-name-urile nu se incadreze intr-o oarecare normalitate" :) cereti unuia din administratori sa va schimbe userulul.

Propun inchiderea topicului, sau semnalati concret ce va deranjeaza.

adica cu alte cuvinte: hitman treci la colt pe coji de nuca :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...