RaZoR-07 Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Saptamana asta ce facem? Dupa potopul din sfarsitul de week-end, soarele si-a reintrat in drepturi. Oare va mai zabovi pe plaiuri mioritice pana joi, inclusiv?... Link to comment
RaZoR-07 Posted October 7, 2008 Author Share Posted October 7, 2008 Atunci lasam orice ganduri indoor deoparte si ne apucam de inscrieri. Link to comment
EM!L Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Cred că ajung şi joia asta... dacă reuşesc să iau nr. definitive. Link to comment
EM!L Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Până la urmă facem "mişcarea" aia azi ?! Chiar dacă nu o să pot sta prea mult, cred că reuşesc să ajung Link to comment
EM!L Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Mişcarea micului pe grătarul încins?! Sau decât mişcarea noastră până la locul de întâlnire... Link to comment
alex-nkn Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 si unde anume o sa fie locul de intalnire ? tot la balta sau ... Link to comment
RaZoR-07 Posted October 9, 2008 Author Share Posted October 9, 2008 La balta. Eu ajung dupa opt. Poate organizati si voi un commando de facut cumparaturi ca sa castigam timp, sa nu ne apuce dimineata. Lista: -una caserola mici -una caserola carnaciori -una bucata borcan de mustar iute -doua paini -BRRC si sucuri la alegere si in cantitati corespunzatoare numarului de participanti -carbuni Mai strangeti de la fata locului o mana de vreascuri uscate sa putem aprinde carbunii. Va rog sa manifestati implicare si seriozitate, ca ar putea fi ultima ocazie de gratar pe anul asta. Link to comment
EM!L Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Cred că pe la 8 apar şi eu... nu cred să pot sta mai mult de juma de oră Link to comment
guru Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Pai cred ca alex-nkn se ocupa azi de cumparaturi, ca doar e ziua lui La multi ani! "> Link to comment
EM!L Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 (edited) Pân' la urmă apare careva înainte de 8? Eu las Renou' acasă şi vin cu Pejo-su'! Edited October 9, 2008 by EM!L Link to comment
RaZoR-07 Posted October 9, 2008 Author Share Posted October 9, 2008 I'm too fast, not furious... > Deja m-am intors din Oraselul Minunilor si pot ajunge de la 19:00. Asa ca preiau comanda Operatiunii Mititelul Zemos. Link to comment
perfidus Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Eu sunt pe tren la ora asta, dupa 8:30 ajung si am "program" de seara prin oras, nu stiu daca voi putea ajunge, din pacate. Spor la gratar, sa mai pastrati o coaja de paine si pentru maidanezi Link to comment
alex-nkn Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 PHFFFFFFFFfoaaaaaaaaaahhh. Imi cer iertare ca nu am putut ajunge ieri, insa am sa ma revansez. Am avut o caruta de invitati (Ca niciodata) si a trebuit sa ma ocup de ei, sapt viitoare n'am sa lipsesc. :-( Link to comment
EM!L Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 De astă dată am fost 3 la întâlnire... constant 3. Chiar dacă s-au prezentat mai mult de 3 Link to comment
Recommended Posts