Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

Se vede treaba ca e nevoie de alegeri uninominale. Pai cum adica, daca ne-am indragostit, avem copii, ne-am segmentat motorul, suntem studenti, s-a infundat bassflihornul sau ne-am schimbat perdelele in casa nu mai venim la intalniri? Domnilor, va rog sa va reveniti si sa nu faceti de ras comunitatea fostilor si actualilor posesori de chevrolete si daewoo-uri.

Astept asadar cu nerabdare sa mai vad si eu niste poze, sa mai citesc ceva interesant sau sa mai aud cum se mai reseteaza un ECM-u. O intalnire cat mai placuta si mai numeroasa va doresc!

Edited by dreamlike
Daca ati spune si ora ar fi bine... poate ma anunt si eu. La fel ca radu.. trec sa va arat noua caruta si sa vad cati mai cunosc dintre voi.

PS. Am trecut la tractoras. (diesel)

Musiu, dar tu ai schimbat caruta de cand eram eu june pe la facultate :D

Am pus niste poze la "masina mea".. dar hai sa pun si aici cate ceva...

P.S. Sper sa ne putem face timp sa ne vedem si saptamanile viitoare!!!

post-471-1223792683_thumb.jpg

post-471-1223792711_thumb.jpg

post-471-1223792734_thumb.jpg

Nu pot decat sa va multumesc pentru bunavointa de a-mi arata si mie noile voastre bijuterii pe roti si sa va doresc sa le stapaniti sanatosi. Intr-adevar asteptarea a meritat toti banii, sunt deosebite. Acuma, cu udatul, sper sa imi mai pastrati si mie ceva acolo, macar cat sa ma clatesc pe dinti.

... si daca mergeti in clubul toyota o sa fiti deja vreo 4 membri, asa ca mai bine ramaneti aici unde sunteti mai mult decat bineveniti.

Edited by dreamlike

Salutare !!

Bai, nene, probleme !! Mi s-a stricat EGR-ul .M-am trezit sub capota, cu un zgomot ca atunci cand ti se duce garnitura de la "saxofonul" daciei.Abia maine merg la "operatie" si sper din tot sufletul sa fie doar garnitura de la EGR. ( Si stiu de ..."EGR", de la un baiat destept, mecanic evident, care a dat o greana pe la masina, ca doar nu era sa fiu eu atat de citit si de luminat :) ) ) Bine ca nu s-a stricat pe drumul pana la Iasi si retur. :)

Deci maine sau la intalnirea de sambata, va si spun ce a fost pana la urma. Tare as vrea sa scap ieftinake, pen' ca sunt cam in groapa cu banisorii si numai de asta nu am eu nevoie acum.

Pana atunci, va salut pe toti.

Respect !!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...