DjFear Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Salut la toata lumea din Vestul tarii Ce ziceti de o intalnire duminica 9 octombrie? Ora se va stabili in functie de cei interesati Deci ne bagam? Link to comment
elprypas Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 ne bagam asteptam propunerile de locatie si ora... 1. DjFear 2. elprypas Link to comment
Venom Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 9 octombrie a fost ieri, joi. Link to comment
nicoara.bogdan Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 aaa si eu si eu da tot cu tractorul logan... ... Link to comment
elprypas Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 nu conteaza fierul conteaza prezenta... ceva propuneri de locatie si ora? sau ramane aceeasi locatie cu o ora mai in jurul pranzului?? Link to comment
DjFear Posted October 10, 2008 Author Share Posted October 10, 2008 Eu zic sa mai schimbam un pic locatia Link to comment
Venom Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 (edited) Complex, ATU sau Dali (mic sau mare). Cafea Duminica sunt goale parcarile, toti gusterii dorm. Edited October 11, 2008 by Venom Link to comment
nicoara.bogdan Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 eu nu stie unde sunt alea, asa ca impartasiti si poza pe harta sa stiu sa ma orientez Link to comment
Venom Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Atu e fix langa BRD-ul din complex, ala imens pe colt langa sensul giratoriu din complex. Am putea sa ne intalnim acolo dupa care sa vedem daca mergem in alta parte sau ramanem. Link to comment
elprypas Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 buna propunere... s`a luat in considererare... acum ramane sa hotarati daca ramane joia sau duminica mai pe la paraz? Link to comment
DjFear Posted October 14, 2008 Author Share Posted October 14, 2008 Eu duminica nu pot ajunge, o sa fiu tot weekendul la Mall, de la 10 dimieata la 10 seara, puteti veni si in vizita la Targul Imobiliar "Acasa pentru toti" Link to comment
luisspeed Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Se face o intalnire asa ca de sarbatori? Link to comment
luisspeed Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Ar fi bune... da uite..ca nu prea sunt(din nefericire). Link to comment
dandanutz Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 O intalnire ceva... prin Timisoara? Propun ceva pe saptamana 13-17 iulie. Ce ziceti..? Doritori...? Loc: undeva sa fie si parcare. Salutari si astept mesaje de la membrii daewooclub.ro din TM Link to comment
elprypas Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Pacat ca nu mai e gasca care am facut`o acum un an ... mai iesiti fratilor din case si intalnitiva va mai relaxati, lasati criza la o parte Link to comment
Adrian_C Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 (edited) Si eu as fi interesat sa organizam o intalnire. N-am participat niciodata la asa un tip de eveniment. Eu aduc pe inca 3 persoane, fiecare cu masinile lor adica: un lacetti kit sport, un lacetti normal si unul cu Aveo, ca mine. Chiar mi-ar place sa vad pareri/impresii/imbunatatiri aduse de fiecare la masina lui. Din socializare n-am murit nimeni pana acum. Noroc! Edited July 28, 2009 by Adrian_C Link to comment
DjFear Posted September 4, 2010 Author Share Posted September 4, 2010 Intalnire noua .. maine .. pe topicul old school -> Link to comment
Recommended Posts