nrares Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Persoanele fizice pot achita online, la bugetul de stat, prin intermediul cardurilor bancare, obligatiile fiscale reprezentand impozit pe venit, plati anticipate cu titlul de impozit, regularizari aferente impozitului pe venit si obligatii fiscale accesorii aferente acestora, pentru urmatoarele categorii de venituri: a) venituri din activitati comerciale; b) venituri din profesii libere; c) venituri din drepturi de proprietate intelectuala; d) venituri din cedarea folosintei bunurilor; e) castiguri din transferul titlurilor de valoare; f) venituri din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract; g) venituri din activitati agricole; h) venituri din transferul proprietatii imobiliare din patrimoniul personal; i) venituri din salarii pentru care angajatii au obligatia stabilirii, declararii si platii impozitului pe venit Plata amenzilor de circulatie in municipiul Bucuresti Plata amenzilor de circulatie aplicate in municipiul Bucuresti cetatenilor romani cu domiciliul in Bucuresti sau cetatenilor straini cu resedinta in Bucuresti http://www.ghiseul.ro/eKontentGhiseulFiles%5Cacasa%5Cacasa%5Cindex.html Link to comment
Abram Burel Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 (edited) Chestie remarcabila: Dupa ce am platit online amenda trebuie sa mai trimit notificare la politie? Odata ce ati finalizat plata nu trebuie sa mai faceti nimic altceva. Sistemul informatic al Brigazii de Politie Rutiera inregistreaza automat plata facuta de dvs. Edited October 10, 2008 by Abram Burel Link to comment
Immortal Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Awww, minunat, il astept si pentru restu' tarii si, eventual, complet securizat. acasa/ acasa/ index e funny Link to comment
fry Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 (edited) am avut si eu o amenda in bucuresti si am platit-o in ghiseul virtual. a durat cateva minute pana mi-am facut contul. plata am facut-o fara probleme si am printat si o chitanta. totul s-a inregistrat imediat. Edited November 4, 2008 by fry Link to comment
Recommended Posts