Jump to content

Vand Piese Daewoo Din Dezmembrare

Recommended Posts

Spune-mi te rog aici, daca la telefon nu-mi poti raspunde: mai e valabila oferta la fetele de usi? tot incerc de vreo saptamana sa dau de tine, dar nu reusesc. Nu vreau sa cred ca nu vrei sa-mi raspunzi, nu vad de ce. Te rugasem sa-mi arati niste poze. Inca sunt interesat.

Mai aveti cumva fete de usi de cielo? Nu conteaza modelul(desi as prefera cel cu comanda geamuri pe usa), doar sa fie in stare buna si m-ar interesa mai mult cele din fata. Si daca aveti si niste poze e perfect. Astept un pret de la Dvs. Multumesc!

• 2 weeks later...

in primul rand nu era 12 noaptea...in al doilea rand vorbeai la tel cand te-am sunat, iar eu cel putin am stiut sa-mi cer scuze ca sun la o ora tarzie; Tu in schimb mi-ai spus sa vin luni si nu duminica cum vorbiseram si ma servesti cu cea mai mare placere... sa nu mai zic k te-am sunat si duminica de n ori si luni in craiova la fel...ma-ndoiesc ca tu sa nu fi stiut cu o zi inainte ca trebuie sa pleci in germania...in sfarsit...am gasit pe altcineva care a raspuns la telefon de fiecare data si nu m-a facut sa vin degeaba pana la craiova, om serios, care vrea intradevar sa-si vanda marfa...nu vreau sa intru in polemici si nici nu am ceva personal cu tine...numai bine