Jump to content

Vand Piese Daewoo Din Dezmembrare

Recommended Posts

ma intereseaza foarte rapid plasticele din jurul volanului, cel de dedesupt si cel dintre volan si ceasurile de bord. Ma mai intereseaza si plasticul fara piele sau cu, de la schimabatorul de viteze inclusiv cleme de prindere. Te rog frumos. Toate piesele de cielo desigur

Edited by raresvintea

am plastice volan costa 200 000 mii amandoua

ceasurile de bord noi noute cu sigiliu in spate 800 000

si plasticu ala oval de vine in jurul schimbatorului de viteze il am cu tot cu piele si costa 250 000 miii

Edited by piese daewoo

De piesa asta ai uitat, nu stiam de ce e mai ieftin... In mare sunt multumit de piese, desi puteai sa imi zici ca e un pic harjaita folia de la aeroterma, desi iti zisesem ca pt folie o iau... Oricum mersi :)

scuze banzay da piesele au stat in beci si de aia sunt zgariate sau alte chestii

la posta nu am gasit o cutie mare si pt platiku ala daca dac tu esti multumit pe ala ti pot pune gratis decat transportu

sau iti fac reducere daca mai ai nevoie de ceva

ca sa fie bine si pentru tine si pentru mine orikm la banisori astia numai ceasu de la vitezometru e 1 400 000

site al www.autodaewoo.ro

:)

furtun de apa de tico am

motoru de tico s-a dat cu 5 mil cu carburator si chiuloasa si blom motor fara anexe

Edited by piese daewoo
nu am sorry are sticla crapat

Salutare, nu e problema daca are sticla crapata. Pe mine ma intereseaza sa aiba capacul din spate. Eu l-am pierdut pe al meu si intra apa in el :) . Ce zici il are ?

uite ti l arat la web pe mess si daca il vrei eu ti-l pun gratis decat transportu il platesti

capacu de la airbag?

masina nu a avut airbaguri colo in dreapta unde venea airbagu are un capac bordu ?

Edited by piese daewoo
uite ti l arat la web pe mess si daca il vrei eu ti-l pun gratis decat transportu il platesti

capacu de la airbag?

masina nu a avut airbaguri colo in dreapta unde venea airbagu are un capac bordu ?

E un capac prins cu patru suruburi cu cap cruce , pe dedesubt..plizzzzzzzz :)