raskala Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 A ajuns burduful. Intradevar ca nou. Link to comment
piese daewoo Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 nu cred ca am zis nicodata ca e nou burdufu jante de cielo nu mai am Link to comment
Seba Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 2 grile de aer ca in poza atasata de tine, cam cat ar fi? Link to comment
piese daewoo Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 cele doua aerisitori in forma costa 200 000 mii Link to comment
Seba Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 (edited) M-ar interesa doar aerisitoare fara forma si o plafoniera de matiz. Edited December 20, 2008 by Seba Link to comment
piese daewoo Posted December 20, 2008 Author Share Posted December 20, 2008 aerisitori am plafoniera nu mai am Link to comment
TBird Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Proiector Cielo dreapta ai ? Link to comment
piese daewoo Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 nu am sorry are sticla crapat Link to comment
raresvintea Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) ma intereseaza foarte rapid plasticele din jurul volanului, cel de dedesupt si cel dintre volan si ceasurile de bord. Ma mai intereseaza si plasticul fara piele sau cu, de la schimabatorul de viteze inclusiv cleme de prindere. Te rog frumos. Toate piesele de cielo desigur Edited December 22, 2008 by raresvintea Link to comment
piese daewoo Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 (edited) am plastice volan costa 200 000 mii amandoua ceasurile de bord noi noute cu sigiliu in spate 800 000 si plasticu ala oval de vine in jurul schimbatorului de viteze il am cu tot cu piele si costa 250 000 miii Edited December 22, 2008 by piese daewoo Link to comment
banzay Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Nu au ajuns inca la posta, probabil s-au trimis o gramada de colete, dar poate ajunge dupa sarbatori. Oricum de ridicat le ridic, doar asa am vorbit! Sarbatori fericite! Link to comment
oviliv79 Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 furtunul de apa incercuit in poza?..un pret cu posta pana la Bacau???....sa fie in stare cat mai buna...pentru TICO si un pret pentru bara de plastic spate pt tico Link to comment
naylui Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 un pret pentru un radiator apa cielo? Link to comment
V.A Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Motor de Tico ai? Un pret te rog... Link to comment
banzay Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 De piesa asta ai uitat, nu stiam de ce e mai ieftin... In mare sunt multumit de piese, desi puteai sa imi zici ca e un pic harjaita folia de la aeroterma, desi iti zisesem ca pt folie o iau... Oricum mersi Link to comment
piese daewoo Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 (edited) scuze banzay da piesele au stat in beci si de aia sunt zgariate sau alte chestii la posta nu am gasit o cutie mare si pt platiku ala daca dac tu esti multumit pe ala ti pot pune gratis decat transportu sau iti fac reducere daca mai ai nevoie de ceva ca sa fie bine si pentru tine si pentru mine orikm la banisori astia numai ceasu de la vitezometru e 1 400 000 site al www.autodaewoo.ro furtun de apa de tico am motoru de tico s-a dat cu 5 mil cu carburator si chiuloasa si blom motor fara anexe Edited January 8, 2009 by piese daewoo Link to comment
TBird Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 nu am sorry are sticla crapat Salutare, nu e problema daca are sticla crapata. Pe mine ma intereseaza sa aiba capacul din spate. Eu l-am pierdut pe al meu si intra apa in el . Ce zici il are ? Link to comment
naylui Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 un pret pentru un radiator apa cielo? ai? cat? Link to comment
piese daewoo Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 capacu de la far?de cielo?ala rotund 5 lei naylui il am da e lipt colo la partea de platic Link to comment
naylui Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 merci...aceeasi problema are si al meu si a cedat Link to comment
piese daewoo Posted January 9, 2009 Author Share Posted January 9, 2009 daca reusesc sa ii schimb partea aia de plastic te anunt capacu de la proiector il am si costa 5 lei Link to comment
augustinionut Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Capac "airbag" MatizE ? Capac "airbag" Matiz E? Link to comment
banzay Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Nu am zis ca nu sunt multumit, doar un minus mic la chestia aia Pot sa te rog, daca mai cumpara cineva din C-ta ceva, poate imi pui si mie plasticul ala? 150 de mii ziceai? Link to comment
piese daewoo Posted January 9, 2009 Author Share Posted January 9, 2009 (edited) uite ti l arat la web pe mess si daca il vrei eu ti-l pun gratis decat transportu il platesti capacu de la airbag? masina nu a avut airbaguri colo in dreapta unde venea airbagu are un capac bordu ? Edited January 9, 2009 by piese daewoo Link to comment
augustinionut Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 uite ti l arat la web pe mess si daca il vrei eu ti-l pun gratis decat transportu il platesticapacu de la airbag? masina nu a avut airbaguri colo in dreapta unde venea airbagu are un capac bordu ? E un capac prins cu patru suruburi cu cap cruce , pe dedesubt..plizzzzzzzz Link to comment
Recommended Posts