zack Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 stiti care e partea "proasta" la scut ? e cam jos,e cea mai joasa parte a masinii adio...drumuri spre baltile de pescuit anu asta am bagat-o la o balta prin niste noroi, uunde nici dacia mea veche n-am bagat-o mi-a fost o mila de masinuta...mereu mai dau cu scutul de pamant dar bine ca nu dau cu motoru sau altele) Link to comment
Satori Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Pai ce, mai, tie chiar ti-au pus scutul sub motor? Spune-le sa il scoata si sa il puna pe masina (protectie grindina!), astfel incat data viitoare sa dai direct cu baia de ulei, esapamentul si toate matzele de sub masina, ca alea sunt facute sa reziste la impact! ---- W/e asta a trebuit sa merg pe stradutele laturalnice de prin zona Brestii, Craiova. Pentru cine nu stie, este vorba despre drumuri neasfaltate, santuri, gropi, balti pline de surprize. Am reusit sa evit tot, parcat masina, chefuit. La plecare, nu m-am uitat in fata masinii si dupa 1 m am cazut intr-un gropan. Am strambat scutul dar nimic altceva. Cine nu isi pune scut... nu il vad bine. Oricata grija ai avea se iveste o ocazie sa dai cu burta de pamant. Ocazia unica si de neratat. Link to comment
Lucian79 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 mama lor de hotomani ... 510 RON ptr scut si montare la service-ul din Oradea ... ("> ("> ("> Link to comment
amic25 Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 M-am interesat chiar astazi la dealerul din Cluj despre scut.Mi-a fost comunicata suma de aprox.6mil.scutul si vreo 7-8 sute de mii manopera.Pare mult pe langa sumele ce le vehiculati voi. Link to comment
body Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 (edited) E mult !La Union Motors au zis ( in mai ) ca scutul ar fi circa 3,5 milioane in care e inclusa si manopera. Mie mi l-au pus moca Edited September 28, 2005 by body Link to comment
zack Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 E mult !La Union Motors au zis ( in mai ) ca scutul ar fi de circa 3,5 milioane in care e inclusa si manopera.Mie mi l-au pus moca <{POST_SNAPBACK}> exact asa m-a costat si pe mine la ei... Link to comment
MariusM Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Eu am intrebat la GTT de scut si mi-au zis ca nu mai monteaza (nu este piesa de origine GM). Au mai zis si de ceva probleme aparute (desprinderi scut). Link to comment
zack Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 scutul este PIESA de ORIGINE GM. mi-a confirmat agentul de vanzari(care era si director) atunci cand mi l-am pus Link to comment
Satori Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Da, da... si marmota unde lucra atunci? Link to comment
MCojo Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 (edited) Scuturile din ce mi-ai spus mie la dealer se potrivesc si pe opel si se pot adapta de la una la alta. Partea mai proasta e ca nu am incredere in cei de aici pentru ca nu au experiente in asa ceva...Poate cand trec prin Bucuresti o sa ma programez la un dealer de acolo care au cat de cat experienta... Edited September 29, 2005 by MCojo Link to comment
nexxus Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 (edited) La GTT mi s-a spus ca nu se mai monteaza scuturi pe Kalosi ca fabricantul nu agreaza chestia asta! Deci si prin urmare la GTT nu se mai poate. Ce stiti de ceilalti dealeri?!?! Edited October 12, 2005 by nexxus Link to comment
dinoc Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 (edited) Pai mie la GTT mi-au spus ca nu mai monteaza, dar ca pot sa-mi pun in alta parte - ca n-are nici o treaba cu nici o garantie ... si pana la urma ce garantie sa pierzi ca-ti montezi scut motor ? Apropos, si-a montat careva scut de motor Kalos, cel comercializat de autodaewoo.ro ? Am vazut ca au pret f. bun, 1,8 mil. Edited October 12, 2005 by dinoc Link to comment
Abram Burel Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Pai cred si eu ca nu agreeaza sa pui autogena pe lonjeronul nou-nout. Cat despre garantie (cu toate ca mie nu mi-au raspuns) cred ca au dreptate... practic - n-am prea vazut oameni sa se planga ca li s-a ruginit lonjeronul in "bot" Link to comment
dinoc Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Dar n-au sistem de prindere, pt ce autogena ? Link to comment
nexxus Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 (edited) Au sistem de prindere, dar se potrivesc doar gaurile din spate nu si la cele din fata motorului unde trebuie sudate cu autogena doua piulite de prindere. Edited October 12, 2005 by nexxus Link to comment
dinoc Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 (edited) Damn ... dar chiar toate scuturile or fi asa - de trebuie sa pui autogena ? Edited October 12, 2005 by dinoc Link to comment
nexxus Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Sincer, habar n-am, dar mi s-a spus ca fabricantu' nu pune scut pe masina deoarece... nu pune! Oricum, cred ca Satori ar fi mai in masura sa dea niste detalii, deci... ce spui Satori?!?!? Link to comment
Satori Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Scutul de la autodaewoo are toate sansele sa fie acelasi pe care il am eu pe masina si care a fost 'evaluat' de dealer la 3 milioane, acum un an. Spun asta deoarece mi-a soptit un pasaroi ca aceste scuturi vin de la G&P din Iasi. Montarea se face asa cum a zis Abram Burel. Nu va mai gripati cand GTT va zice ca nu se poate ceva. Nu sunt singuri in tot Bucurestiul. Primul lucru: se ia telefonul in mana, se formeaza numarul de telefon al DiBas si se explica problema. Link to comment
nexxus Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 (edited) Cat priveste pasaroiul, DA, are dreptate, asa este: scuturile sunt fabricate in RO!! Edited October 13, 2005 by nexxus Link to comment
Illuminati Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 am intrebat si eu la radacini, inca de cand am dat comanda de masina de scut...atunci nu aveau, au dat comanda..intre timp a venit si masina...si acum ca sa vezi, intreb cat costa? 6 mil (5 mil scutu si restu montaju) oare se merita?? Aaaa... si am inteles ca e vb de un scut metalic, si ca sunt si scuturi din plasic. Asa o fi? de aia sunt si scuturi mai ieftine? Link to comment
Satori Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Eu nu am vazut pana acum scut de plastic pe Kalos si nici nu imi prea imaginez cum l-ai prinde. De meritat, se merita. Macar ca iti pastreaza motorul nitel mai curat, asta in caz ca esti norocos si nu calcu in bucuriile soselelor naturale. Dar pretul este cam mare. Mai bine il iei de la nicubarbu si il montezi la ei si ai terminat. Link to comment
Illuminati Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 nicubarbu?? ce e asta? nume de cod? am citit forumul asta si nu imi amintesc sa fi citit de nicubarbu Link to comment
Lucian79 Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 @Illuminati Incearca aici http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=6603&hl= sau aici Link to comment
Illuminati Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 multumesc, m-ai illuminat!!! Link to comment
zack Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 m-am uitat azi atent...la cum e prins scutul. in fata e prins in suruburi...(fara pic de urma de sudura) iar in spate...e prins in niste suruburi...care cred ca au un fel de "amortizor"(sau ceva de genul asta...arata gen pivotul,fara urma de sudura). poate fac si niste poze... si-a mai montat scutul cineva la union motors ? Link to comment
Recommended Posts