Jump to content

Scut Motor Kalos

Recommended Posts

stiti care e partea "proasta" la scut ? e cam jos,e cea mai joasa parte a masinii :( adio...drumuri spre baltile de pescuit :( anu asta am bagat-o la o balta prin niste noroi, uunde nici dacia mea veche n-am bagat-o :( mi-a fost o mila de masinuta...mereu mai dau cu scutul de pamant dar bine ca nu dau cu motoru sau altele)

• 2 weeks later...
  • Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai ce, mai, tie chiar ti-au pus scutul sub motor? Spune-le sa il scoata si sa il puna pe masina (protectie grindina!), astfel incat data viitoare sa dai direct cu baia de ulei, esapamentul si toate matzele de sub masina, ca alea sunt facute sa reziste la impact! :mda: :dizzy:

----

W/e asta a trebuit sa merg pe stradutele laturalnice de prin zona Brestii, Craiova. Pentru cine nu stie, este vorba despre drumuri neasfaltate, santuri, gropi, balti pline de surprize. Am reusit sa evit tot, parcat masina, chefuit. La plecare, nu m-am uitat in fata masinii si dupa 1 m am cazut intr-un gropan. Am strambat scutul dar nimic altceva. Cine nu isi pune scut... nu il vad bine. Oricata grija ai avea se iveste o ocazie sa dai cu burta de pamant. Ocazia unica si de neratat.

• 4 weeks later...

E mult !La Union Motors au zis ( in mai ) ca scutul ar fi circa 3,5 milioane in care e inclusa si manopera.

Mie mi l-au pus moca :D

Edited by body

Scuturile din ce mi-ai spus mie la dealer se potrivesc si pe opel si se pot adapta de la una la alta. Partea mai proasta e ca nu am incredere in cei de aici pentru ca nu au experiente in asa ceva...Poate cand trec prin Bucuresti o sa ma programez la un dealer de acolo care au cat de cat experienta...

Edited by MCojo
  • 2 weeks later...

La GTT mi s-a spus ca nu se mai monteaza scuturi pe Kalosi ca fabricantul nu agreaza chestia asta!

Deci si prin urmare la GTT nu se mai poate. Ce stiti de ceilalti dealeri?!?!

Edited by nexxus

Pai mie la GTT mi-au spus ca nu mai monteaza, dar ca pot sa-mi pun in alta parte - ca n-are nici o treaba cu nici o garantie ... si pana la urma ce garantie sa pierzi ca-ti montezi scut motor ?

Apropos, si-a montat careva scut de motor Kalos, cel comercializat de autodaewoo.ro ? Am vazut ca au pret f. bun, 1,8 mil.

Edited by dinoc

Pai cred si eu ca nu agreeaza sa pui autogena pe lonjeronul nou-nout.

Cat despre garantie (cu toate ca mie nu mi-au raspuns) cred ca au dreptate... practic - n-am prea vazut oameni sa se planga ca li s-a ruginit lonjeronul in "bot"

Au sistem de prindere, dar se potrivesc doar gaurile din spate nu si la cele din fata motorului unde trebuie sudate cu autogena doua piulite de prindere.

Edited by nexxus

Sincer, habar n-am, dar mi s-a spus ca fabricantu' nu pune scut pe masina deoarece... nu pune! Oricum, cred ca Satori ar fi mai in masura sa dea niste detalii, deci... ce spui Satori?!?!?

Scutul de la autodaewoo are toate sansele sa fie acelasi pe care il am eu pe masina si care a fost 'evaluat' de dealer la 3 milioane, acum un an. Spun asta deoarece mi-a soptit un pasaroi ca aceste scuturi vin de la G&P din Iasi.

Montarea se face asa cum a zis Abram Burel.

Nu va mai gripati cand GTT va zice ca nu se poate ceva. Nu sunt singuri in tot Bucurestiul. Primul lucru: se ia telefonul in mana, se formeaza numarul de telefon al DiBas si se explica problema.

am intrebat si eu la radacini, inca de cand am dat comanda de masina de scut...atunci nu aveau, au dat comanda..intre timp a venit si masina...si acum ca sa vezi, intreb cat costa? 6 mil (5 mil scutu si restu montaju) oare se merita??

Aaaa... si am inteles ca e vb de un scut metalic, si ca sunt si scuturi din plasic. Asa o fi? de aia sunt si scuturi mai ieftine?

Eu nu am vazut pana acum scut de plastic pe Kalos si nici nu imi prea imaginez cum l-ai prinde.

De meritat, se merita. Macar ca iti pastreaza motorul nitel mai curat, asta in caz ca esti norocos si nu calcu in bucuriile soselelor naturale. Dar pretul este cam mare. Mai bine il iei de la nicubarbu si il montezi la ei si ai terminat.

• 2 weeks later...

m-am uitat azi atent...la cum e prins scutul. in fata e prins in suruburi...(fara pic de urma de sudura) iar in spate...e prins in niste suruburi...care cred ca au un fel de "amortizor"(sau ceva de genul asta...arata gen pivotul,fara urma de sudura). poate fac si niste poze...

si-a mai montat scutul cineva la union motors ?