Jump to content

Site-uri De Testat Cauciucuri?

alx

Recommended Posts

Nu, doreste ceva de genul bagi un input (marca, model profil, dimensiune, an fabricatie) si vezi cum sta respectivul cauciuc in comparatie cu o referinta (sa zicem best of all).

Nu cred ca cineva a inventat asa ceva, in general testele comparative de cauciucuri sint valabile doar pentru o ACEEASI DIMENSIUNE si probate pe ACEEASI MASINA ... ori la cite dimensiuni sint ...

Am incercat site-ul... Daca vrei roti/gume/susoensii etc pentru un Daewoo produs in 1998, mesajul e foarte elocvent:

Sorry, either you've not selected both the make and year of your vehicle or the Tire Rack does not have any wheel or suspension products for the vehicle, and our database has no tire fitment info available for 1998 Daewoo models. If you'd like to search for tires, please use our size search feature.

Pai nu cauti pt.daewoo ca n-o sa gasesti niciodata :D

pur si simplu iti bagi dimensiunile si tipul dorit si-ti da toate ofertele producatorilor.Doar nu crezi ca pt.espero 185/65/R14 Pirelli face si Dunlopul nu..

Mai incearcati tirerack si faceti asa cum va zic eu ca au si reviews pt.cauciucuri

Problema cu site-urile astea este ca sunt un pic cam americane si le lipsesc toate minunile pe care le folosim noi: Debica, Matador, Montana, Conti (low brand-ul Continental)...

Raman la concluziile mele:

- Yokohama - best performer dar costa de te intepenesti.

- Kumho - mai mult decat decent

Ma feresc de Michelin, Pirrelli ca au obiceiul de a fugi din parcare. Iar in Firestone nu mai am incredere de multa vreme (de cand cu scandalul cu Ford in America).

Ca tot suntem aici: e oferta la Augsburg la Nokian de iarna!!! =D>