bebelushu Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Si iar a venit ziua de JOI, iar am avut placerea sa deschid eu topicul. Sanchi, stiati ca asta urmaresc. Deci, care vine, care spala masina, ca data trecuta nu am fost 8-10 insi, toti. P.S. Eu am ligheanu curat. Link to comment
Dj_Dark Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Prezent! Cu masina murdara. Link to comment
BogdanG Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Eu le-am spalat pe amandoua, vin cu Volvo insa ca e mai mare Link to comment
Dj_Dark Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Nu bre, e mai multa, masina spalata . Link to comment
BogdanG Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Frate decit sa spal volvo mai bine spal 2 golfuri, e multa si neagra masina asta Link to comment
Dj_Dark Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Vezi ca poate se intelege altceva Link to comment
RaZoR-07 Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Daca tot nu faceti un gratar, macar stati pe jar. Iar vin aia cu prazu`?... sau nu vin... > Link to comment
guru Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Daca nu venira aia cu prazu, va trimitem un borcan cu castraveciori,cu dedicatie pentru Mircea Link to comment
RaZoR-07 Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 (edited) Nu veniram vericule, da` tot le facem pofta... Transmitem live de la locul faptei: Operatiunea Speciala Mititelul Zemos e in plina desfasurare. Avem imagini in exclusivitate. Se pare ca tocmai am pus-o de o intalnire nationala virtuala, ca si Oradea tot pe aici isi arunca ochisorii, in de bocanci caldurosi. Edited October 16, 2008 by RaZoR-07 Link to comment
EM!L Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Cu gandul dus pe meleaguri tribale Amorezul a baut toata zeama de la castravetii lu` Mircea, motivand ca mititeii au tot atata zeama cat este ulei in cutia de viteze a salupei lui cu piciore scurte. Link to comment
scorpion Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Cu ocazia intilnirii am planificat cu Razor iesirea de simbata la pescuit in Serbia , promitem sa revenim cu amanunte saptamina viitoare , poate organizam ceva in viitor acolo, daca nu prindem peste in weekend poate pescuim niste sarboaice Link to comment
Tommy Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Mustarul ala eu cred ca avea ceva de v-a venit asa idee ) Link to comment
VFX Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Bai oltenilor...vedeti ca gresirati topicu'... P.S. Cand mai vin pe acasa...poate repetam figura cu gratarul... Link to comment
andrei_xxl Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Avuseram si gogosari...sic-sic! Poze, maestre! Link to comment
guru Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Pai pe borcanu cu gogosari nu scria Buftea Link to comment
Dj_Dark Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Bine bine si la noi cum fu? Ca eu nu mai ajunsei . Link to comment
BogdanG Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 (edited) Fuse mega tare, aparu Vlad dupa luni de zile, problema era ca acum avea parul lung de max 15mm iar inainte depasea 300mm, efectul a fost super, cum mai venea unu batran cum se mira: VLADE TU ESTI MA ????? Aparu si Cloropila care si-a facut concediul in Grecia desi nu recunoaste, de fapt am o vaga impresie ca toti si-au facut concediul in Grecia Oricum din clubul posesorilor de Toyota doar PIZIRO aka TOMMY a ramas la aceleasi dimensiuni, restul membrilor au incepus sa ia proportii. Oricum nici cu posesorii de Ford nu mi-e rusine TOMMY vezi sa nu te dai la MEK sau KFCeu ca iei si tu proportii A sa nu uit veni si Iulia ca o furnicuta, cu limbutze sucuri, beri etc etc ...si-a sarbatorit ziua, desi nu prea e de sarbatorit faptul ca imbatranesti oricum nu conteaza, ideea era alta, in spiritul mereu blond al Iuliei evident ca trebuia sa o comita, asa ca ne-a stropit cu bere, nu ca ne-ar fii deranjat dar era fara alcool LMA inca o data mai Iulia . Am stat pana la 24.oo dupa care ne-am ridicat de pe pietrele inghetate si am mai stat 1/2 ore de vorba, deh, ca babili . Fuse mijto la noi, cu shaorma si ayran nu cu grill . Edited October 17, 2008 by BogdanG Link to comment
Dj_Dark Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Frumos. LMA Iulia in cazul acesta! Link to comment
iulia Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 A sa nu uit veni si Iulia ca o furnicuta, cu limbutze sucuri, beri etc etc ...si-a sarbatorit ziua, desi nu prea e de sarbatorit faptul ca imbatranesti oricum nu conteaza, ideea era alta, in spiritul mereu blond al Iuliei evident ca trebuia sa o comita, asa ca ne-a stropit cu bere, nu ca ne-ar fii deranjat dar era fara alcool LMA inca o data mai Iulia . Merci mai inca o data . Stai pe-aci ca nici tu nu mai esti chiar pustan si eu nu imbatranesc, doar devin mai inteleapta "Stropitul" ala n-a fost "comis", adica n-a fost din greseala, iar jetul (de bere) era deosebit de fin si puternic , intepatura fiind foarte delicata. Stai calm, ca doar o persoana a fost chiar atinsa din greseala, cea care era langa mine in momentul impactului (berii cu asfaltul, hehe), se stie el. Apoi m-am mai jucat putin, doar pentru efect (se vedea frumos in lumina lunii, oricum tu erai departe, de ce protestezi?) Sa nu uit, ii sta bine lui Vlad cu noul hairstyle chiar daca pare mai matur asa; ii inteleg colegele de birou Frumos. LMA Iulia in cazul acesta! Multumesc frumos . Link to comment
RaZoR-07 Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 (edited) LMA si cu accent oltenesc! Bai oltenilor...vedeti ca gresirati topicu'... Nu gresiram, mey, nimica. Asa invadam noi pe tanti capitala din cand, in cand, in cand... de data asta doar virtual. Dupa surpriza de la Voineasa si surprizele de la Polivalenta, sa zicem ca asta fu surpriza de pe net. Nu de alta, dar unii dintre voi devenisera paranoici, era suficient sa ma vada citind topicul vostru si incepeau sa-l sune pe Guru, sa-l traga de limba... Dar uitaram sa va zicem ce fata facu Amorezu` cand icsicselu` isi facu aparitia pentru a treia oara la locu` faptei la bordul a ceva ce parea papadoi camuflat. ILEANA??... Nu, bah, nu-i Ileana... raspunse corul celor ce venisera mai devreme si facusera deja cunostinta cu bravul icsicsel si cu clona albastra a papadoiului. Ce ai? Parca ai fi beut otet de la castraveti... nu mai vezi bine sau te-a lasat placa video?... Ileana, si cand si-o lua mertan, tot galben o sa fie. > Dar colegul nostru cu ochi visatori nu s-a linistit decat dupa ce a facut icsicselu` o figura de-aia cu frana de mana in mana. Edited October 18, 2008 by RaZoR-07 Link to comment
guru Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Pai de la otetul de castraveti de Buftea era sa i se traga si pierderea in iarba a mobilului RDS de 7 milioane, in caruia facea ture la Salupa Cocotata, cu picioare scurte Link to comment
EM!L Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 A amestecat Cola cu oţetul de la castraveţi... eu i-am zis să nu le combine! Bine că nu a trecut şi la celălat borcan Link to comment
Recommended Posts