Jump to content

Matiz Monster Truck

Recommended Posts

Nu v-am povestit ca acu' doi ani am fost cu Matizachele in Apuseni ?

Am coborat de la Poiana lui Horea până la Albac, pentru cine cunoaste traseul si am urcat pe forestiere până in Pătrăhăiţeşti, de unde se văd toate formele reliefului până departe de tot. Traseul e in general pt. căruţe, ifroane si ARO-uri.

Tabla aia de sub cutie am indreptat-o cu mâna. In rest OK.

Sa mai zica vreunul ca Matizache nu este masina de masina, vara merge, iarna merge, teren accidentat, asta vara prin toate baltile spre mare... Ah, ca mai troncane amortizorul, sau ca intra mai greu in a-1-a? E cu totul altceva.. :banana:

sasiul este schimbat complet... cred ca motorul este asezat in spate, ca nu prea are loc in fata. in poze se obserca ca are un diferential si o punte spate cit toate zilele. Doar caroseria a mai ramas de maty... oricum , jos palaria! (inclusiv pentru flex)

• 2 weeks later...

m-am inselat in privinta motorului, nu e in spate, ar fi trebuit sa-mi dau seama din primele poze. oricum e un motor asezat longitudinal, muuuuult mai mare decit al lui maty. iar despre sasiu, ce sa zic... bravo lui !

Motorul este de matiz, doar ca la asezarea pe longitudinal s-a renuntzat la legaturile dintre galeria de admisie la blocul motor, s-a montat direct galeria pe bloc din cauza lipsei de spatiu. Asa ca te-ai inselat si a doua oara.