Immortal Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Ultima la orele 19.00 de anu' asta... Se anunta careva? Link to comment
sebian Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Eu nu ...next weekend da...si vin si cu Focusul (sedan, da ) sa vad care mai rade de el Link to comment
andrew Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Eu (ma anunt, nu rad de focus) Link to comment
MariusCt Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Salut, sunt nou in club dar cred ca o sa vin si eu, poate aflu mai multe despre masinuta mea. Sa inteleg ca pe malul lacului, nu ? Link to comment
mike.omega Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 (edited) Nu pe malul lacului, ci in centru pe aleea din fata Teatrului Ovidius, in capat la Crazy @Immo: dar de ce ultima la ora asta?! LE: vin si io Edited October 17, 2008 by mike.omega Link to comment
free_spirit Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Salutare !! Vine si "shpiritu' ". Respect !!! Link to comment
MariusCt Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Ok, gasesc eu si locul de intalnire. Ce vroiam sa va intreb...se mai trage si cate un sprit la intalnirile astea, se merge la vreo terasa/restaurant/club ceva ? Nu vreau sa apar doar eu cu masina si restu sa fie perpedes... sa vezi atunci oftica cand numai eu o sa beau suc Link to comment
mike.omega Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 De obicei venim motorizati deci consumul de bauturi alcoolice este zero, cine vrea totusi sa serveasca o face pe responsabilitatea lui De obicei, part II, intram in Crazy si bem un frappe/suc, unii mai mananca si niste asa zise supe "clare" dar nu recomand Link to comment
MariusCt Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 ok, got it! O sa vin motorizat si eu. Link to comment
Immortal Posted October 18, 2008 Author Share Posted October 18, 2008 @Immo: dar de ce ultima la ora asta?! E intuneric deja, si uneori mi se mai face dor de 'admirat frumuseti'. E drept ca momentan is un pic rusinat. Ma gandisem pt. saptamana asta, da' daca am uitat sa deschid topicul mai din timp... @Marius: ah ba din contra, mai mult 'suc' decat 'auto'. Iar daca e totusi sa fie 'auto', de regula e orice altceva, numa' GM nu Link to comment
mike.omega Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 (edited) Rezumat... A naibii inghesuiala de aseara din parcare, noroc cu Shipiritu care ne-a dat indicatii! In principiu asa, fuseram aia care ne-am anuntat si prezenti si in enumerarea ce urmeaza: Free Spiritu, Immo, Andrew, MariusCT cu un amic, Alex(doctoru de dinti) si io Cei de la Crazy au trecut deja la ironii si cica am intarziat... dar macar au fost cu bun simt si ne-au dat si noua o masa Subiectele au cuprins, ca de obicei, toate ariile de interes. De terminat, am terminat cu "eu ce PDA imi iau?" Rezultatul nefiind clar deloc Oricum, dupa propunerea lui Immo si votarea organizata ad-hoc urmatoarea intalnire va avea loc incepand cu orele 18:00, fix, fix si ceva! Edited October 19, 2008 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted October 20, 2008 Author Share Posted October 20, 2008 (edited) Mentionez intalnire ad-hoc cu 'ingerul', de la care am smuls o oarecare promisiune (una "printre dinti") cum ca ne va onora cu prezenta...si asta in schimbul unor obiecte de valoare Pe sambata viitoare. LE: who's gonna give me a ride?! Or vin cu iuzaru'? )"> Edited October 20, 2008 by Immortal Link to comment
ing3r Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 He,he...Am promis "printre dinti" ca ajung si eu Ca vad ca de cand nu am mai venit au aparut membri noi Link to comment
andrew Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 (edited) @Immo: Daca e nevoie, da un tzar sambata. Ai chef de baut si nu stii cum sa zici? L.E. : Daca e frumos sambata, ce ziceti si de o tura cu karturile? Edited October 20, 2008 by andrew Link to comment
MCojo Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 (edited) Mentionez intalnire ad-hoc cu 'ingerul', Pai si aia cu mine cum fu' bre?! Intalnire cu greutate??! Edited October 22, 2008 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Intalnire orbitoare?! Link to comment
Immortal Posted October 22, 2008 Author Share Posted October 22, 2008 Pai si aia cu mine cum fu' bre?! "Uzuala"? Link to comment
Recommended Posts