dragonul82 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 (edited) buna ziua deschid acest new topic pentru a imi salva buburuza mea portocalie am cumparat-o acum 5 luni cu 3200 euro ..dar din pacate acum 1 saptamana am avut un accident cu ea (vina a fost a mea )..si as avea nevoie de de multe piese...am fost intr-un service si mi-au cerut 61 de milioane ca sa o repar ...sunt nitzel cam disperat ,momentan nu am banii astia .. ("> ...asa ca va trebui sa cumpar piese la second-hand Piese necesare: -capota motor -balama capota stanga +dreapta -aripa fata stanga +dreapta -carenaj aripa stanga -bara fata +capace proiector -intaritura bara -panou port faruri -far stanga -semnalizare fata stanga +dreapta -aparatoare noroi stanga +dreapta - aparatoare parbriz -radiator A.C -radiator racire -electroventilator -traversa inferioara motor -carcasa filtru aer -suport plastic furtun apa daca cunoasteti unde as putea gasi piesele acestea va rog sa postati pe forum adrese sau numere de telefon inca o inrebare pt cei care au vopsit vreodata un matiz ..cat costa de vopsit integral pt ca mie mi-au cerut 1500 ron doar sa vopsesc fata masinii Edited October 17, 2008 by dragonul82 Link to comment
dxr Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Eu iti pot oferi semnalele din bara. Sunt noi... 25 ron/perechea... Dar nu stiu cum sa zic cu transportul daca se merita... Te gandesti... Link to comment
nrares Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Sper sa te ajute http://www.rxm.ro/index.php?fuseaction=sit...&categ_id=6 Link to comment
piese daewoo Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 (edited) e mult 15 mil decat fata 15 mil toata masina si asa e cam multicel iti puteam face rost de capota far si aripa si in legatura cu site de sus au niste preturi mari sicne iti psun ca si eu ma ocup cu asa ceva cel putin la tico cer pe cutie 4 mil eu o dau cu 3 blok lumini cer 750 000 mii eu le dau cu 400 000 mii etcccc caseta directi 2mil eu o da cu 1 200 000 etccc da tu esti din bacau si e greu cu transportu Edited October 19, 2008 by Mircea Link to comment
dxr Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 De curiozitate... ai bagat pe google "dezmembrari matiz"? Eu am facut chestia asta si am gasit o gramada de anunturi care ti-ar fi utile... Link to comment
dragonul82 Posted October 19, 2008 Author Share Posted October 19, 2008 De curiozitate... ai bagat pe google "dezmembrari matiz"? Eu am facut chestia asta si am gasit o gramada de anunturi care ti-ar fi utile... iti dai seama ca am facut chestia asta dar unele piese nu le-am gasit sau as vrea sa gasesc o firma de dezmembrari unde sa le pot gasi pe toate Link to comment
nt98adu Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Pai la Bacau in spate la tribunal nu sunt piese din dezmembrari la greu? Eu am luat de la Sorin cateva repere f.f. ieftine fata de ce preturi se practica. Link to comment
tarzy Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 da ... caroseria ai verifocat daca nu e deplasata ? ... la un asa accident ai sanse mari sa nu mai rezolvi decat cu carosare completa Link to comment
Recommended Posts