Jump to content

Kalos/Aveo - Preturi Piese

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Din acelasi motiv din care mi-au furat si mie sigla Chevrolet de pe hayon!!!

Asta costa ~ 500.000 ROL si cand am sunat eu nu aveau (asteptau sa primeasca).

Nu stiu daca au adus de atunci (cca. doua luni) ca nu m-am mai interesat, vorba sotiei: "De ce sa o pui la loc, ca sa aiba iar ce fura ?"

Mai bine pun una de Dacie si scriu Logan II GTI > :)

Sa vezi atunci ce se mira prostimea !!!

PS: Am vazut o faza de asta prin Sibiu - o masinuta sport (gen Toyota Cellica), suparata rau, cu nr. de USA si care avea lipita in fata sigla DACIA - se uitau la ea ca la urs ! :dizzy:

Edited by marr
  • 1 month later...
1,2 mil stergatoarele. cam mult, desi vad ca tin cel putin 1 an jumatate, fara niciun fel de intretinere si atentie.

de unde le-ai cumparat? si al meu din stanga da semne ca ar vrea sa fie schimbat..

daca nu le-ai luat de la reprezentanta ar fi utila si dimensiunea stanga si dreapta.

Ba am asigurare.

Dar sunt doua motive pt. care nu am apalet la CASCO:

1. Era prea mult de umblat (politie, asigurari, dosare, constatari, etc). Am stat fara sigla 3 luni si n-am patit nimic ;) . Am luat-o azi ca m-am nimerit pe la dealer, o aveau si aveam si eu ceva maruntis in portmoneu.

2. Cazul meu, din cate stiu, intra la "vandalism" si daca nu ma insel, asta presupune mai multa hartogarie, mai multa alergatura si un timp mai mare de asteptare decat in mod normal.

Si orice, numai timp de pierdut nu prea am ...

PS: Chiar acum vorbeam cu un prieten care zice: " Mai bine dadeai 300 kROL la un copil si iti aducea alta "

@K-Pax - daca stai prin zona Mihai Viteazul ... cine stie > :)

@ASIMO

Sper ca de data asta sa reziste ! Ca a doua oara nu o mai schimb.

Poate imi pun una de Dacie :dizzy: ca din astea sunt destule si nu le fura nici dreaq .

• 2 weeks later...

Am inteles ca piesele costa multa, dar uitati-va la partea buna ca inca toate masinile is in garantie(I think) as ca :thumbl: DAR AM O INTREBARE: DACA RAMAN IN PANA, DOAMNE FERI, DE MOTOR SAU CEVA UNDE SUN SA MA TRACTEZE ASTIA?Ca dealeru mi-o spus ca imi da un nr. de tel unde sa sun si mi-o tot dat :wallbanger: