iuli34 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Salutare baieti, Vreau sa stiu si eu ce tip de magazie CD se potriveste la combina originala de pe Leganza. Eu am incercat o mag. Alpine, avea mufa ce se potrivea in mufa de pe combina, dar cand am cuplat-o a iesit fum din cablajul comb. Am refacut cablajul, functioneaza in continuare, dar imi este frica sa mai pun magazia. Cine stie mai multe detalii, astept sfaturi. Multumesc. Link to comment
Salex Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 (edited) Daca ai unitatea de comanda Daewoo AKF-0816W, magazia care iti trebuie este Daewoo AKD-60C. Daca ai altceva ... eu unul nu stiu ce sa iti recomand LE: am gasit si un link sa vezi despre ce e vorba : http://www.allelectronics.com/make-a-store...-CHANGER/1.html Edited October 19, 2008 by Salex Link to comment
iuli34 Posted October 20, 2008 Author Share Posted October 20, 2008 multumesc, masina mea este din 2002 iar unitatea este AKD-0636VS, crezi ca s-ar potrivi? tu ai montat asa ceva pe masina? Link to comment
smailmiami Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Ia-ti un modulator FM bun si nu te mai omori atat ... Link to comment
iuli34 Posted October 20, 2008 Author Share Posted October 20, 2008 Ia-ti un modulator FM bun si nu te mai omori atat ... am asteptat raspuns de la tine si n-ai dat niciun semn de viata, multumesc. Link to comment
Salex Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 tu ai montat asa ceva pe masina? Asa ceva : Unitate : AKF-0816W Egalizator : AKQ-1200W Magazie : AKD-60C Link to comment
Wolfman Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Ia-ti un modulator FM bun si nu te mai omori atat ... Nici un modulator, oricat ar fi de bun nu poate reda la o calitate mai mare de 96 KBPS, adica ce se poate transmite prin FM - mai mult zgomot decat muzica... Link to comment
smailmiami Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Pentru un nu prea mare nepretentios (ca mine) nu mi s-a parut prea rau ... Link to comment
iuli34 Posted October 20, 2008 Author Share Posted October 20, 2008 asa este, am modulator, dar nu-mi place cum se aude nici daca ma bati Asa ceva :Unitate : AKF-0816W Egalizator : AKQ-1200W Magazie : AKD-60C Magazia ai cumparat-o de pe acel site sau o ai din alta parte? este destul de ieftina dar cat vor fi taxele de transport? Link to comment
Salex Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 O am de noua, asa a fost masina echipata. Totusi, prin 99 sau 2000 am ratacit cutia in care se baga cele 6 CDuri. Am gasit-o si am luat-o din fosta retea Euroservice. Posibil sa gasesti si magazia la furnizorii de piese Daewoo. Link to comment
smailmiami Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Problema e ca este peste 25 milioane ... doar CD-changerul ... Link to comment
Salex Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Nu merita banii astia ! Nu stie decit CD-Audio, atit. Iarna sau toamna cind e foarte umed afara, nu mai functioneaza prea bine. Cu 2500 lei sint sigur ca se poate schimba toata linia si inca apelind la un producator mai tare. Link to comment
smailmiami Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Io de ce crezi ca am afisat pretul ... Informativ, combina audio de pe Leganza/Nubira este 40 milioane noua ! Link to comment
Salex Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 La SH am vazut unitatea de comanda la 150 RON Link to comment
iuli34 Posted October 22, 2008 Author Share Posted October 22, 2008 Cu unitatea de comanda am rezolvat-o, multam'. Daca pica vreo magazie compatibila la acelasi pret, ma bag. Link to comment
Salex Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 ) As lua-o si eu, macar de rezerva ! Unitate de comanda am luat deja pe acelasi principiu Link to comment
iuli34 Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Am achizitionat, in sfarsit, una bucata CD changer Daewoo AKD-0495 cu 6 CDuri, am cuplat-o la mufa de la combina audio Daewoo AKD-0636 si rezultatul este: magazia incepe si verifica toate CDurile din sertar si apoi nu pot da nicio comanda de pe combina care sa faca sa intre in functiune magazia. Are cineva vreo idee, oare nu sunt compatibile cele doua? Undeva pe forum am citit ca unitatea AKD 0636 nu poate comanda un CD changer, atunci de ce are mufa in spate pentru CD changer? Link to comment
raven84 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Fara sa vreau sa dau cu bata in balta, te-ai gandit ca poate are legatura si cu fumul / whatever cu care te-ai confruntat cand ai pus mai demult prima magazie? Verifica din nou cablajul. Link to comment
iuli34 Posted March 3, 2011 Author Share Posted March 3, 2011 Sigur ca m-am gandit, am verificat din nou cablajul, dar nu se vede nimic in neregula (ochiometric). Singura varianta e sa verific si sa ma conving daca pe alta unitate audio functioneaza magazia si apoi sa iau la verificat combina mea. Trebuie sa gasesc pe cineva care are o unitate AKF-0816 si e dispus sa ma ajute sa probez magazia. Link to comment
Salex Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Unitate am eu pe masina insa, mai devreme de weekendul viitor, nu te pot ajuta. Daca vei ramine interesat, da-mi un mesaj Vinerea viitoare si rezolvam cu proba. Link to comment
iuli34 Posted March 3, 2011 Author Share Posted March 3, 2011 OK. Multumesc mult. Ramane pe vinerea viitoare. Nu ma grabesc. Link to comment
Recommended Posts