Jump to content

Magazie Cd Leganza

Recommended Posts

Salutare baieti,

Vreau sa stiu si eu ce tip de magazie CD se potriveste la combina originala de pe Leganza. Eu am incercat o mag. Alpine, avea mufa ce se potrivea in mufa de pe combina, dar cand am cuplat-o a iesit fum din cablajul comb. Am refacut cablajul, functioneaza in continuare, dar imi este frica sa mai pun magazia. Cine stie mai multe detalii, astept sfaturi. Multumesc.

Daca ai unitatea de comanda Daewoo AKF-0816W, magazia care iti trebuie este Daewoo AKD-60C. Daca ai altceva ... eu unul nu stiu ce sa iti recomand :)

LE: am gasit si un link sa vezi despre ce e vorba : http://www.allelectronics.com/make-a-store...-CHANGER/1.html

Edited by Salex
Ia-ti un modulator FM bun si nu te mai omori atat ...

Nici un modulator, oricat ar fi de bun nu poate reda la o calitate mai mare de 96 KBPS, adica ce se poate transmite prin FM - mai mult zgomot decat muzica...

asa este, am modulator, dar nu-mi place cum se aude nici daca ma bati

Asa ceva :

Unitate : AKF-0816W

Egalizator : AKQ-1200W

Magazie : AKD-60C

Magazia ai cumparat-o de pe acel site sau o ai din alta parte? este destul de ieftina dar cat vor fi taxele de transport?

O am de noua, asa a fost masina echipata. Totusi, prin 99 sau 2000 am ratacit cutia in care se baga cele 6 CDuri. Am gasit-o si am luat-o din fosta retea Euroservice. Posibil sa gasesti si magazia la furnizorii de piese Daewoo.

Nu merita banii astia ! Nu stie decit CD-Audio, atit. Iarna sau toamna cind e foarte umed afara, nu mai functioneaza prea bine. Cu 2500 lei sint sigur ca se poate schimba toata linia si inca apelind la un producator mai tare.

• 2 years later...

Am achizitionat, in sfarsit, una bucata CD changer Daewoo AKD-0495 cu 6 CDuri, am cuplat-o la mufa de la combina audio Daewoo AKD-0636 si rezultatul este: magazia incepe si verifica toate CDurile din sertar si apoi nu pot da nicio comanda de pe combina care sa faca sa intre in functiune magazia. Are cineva vreo idee, oare nu sunt compatibile cele doua? Undeva pe forum am citit ca unitatea AKD 0636 nu poate comanda un CD changer, atunci de ce are mufa in spate pentru CD changer?

Fara sa vreau sa dau cu bata in balta, te-ai gandit ca poate are legatura si cu fumul / whatever cu care te-ai confruntat cand ai pus mai demult prima magazie? Verifica din nou cablajul.

Sigur ca m-am gandit, am verificat din nou cablajul, dar nu se vede nimic in neregula (ochiometric). Singura varianta e sa verific si sa ma conving daca pe alta unitate audio functioneaza magazia si apoi sa iau la verificat combina mea. Trebuie sa gasesc pe cineva care are o unitate AKF-0816 si e dispus sa ma ajute sa probez magazia.

Unitate am eu pe masina insa, mai devreme de weekendul viitor, nu te pot ajuta. Daca vei ramine interesat, da-mi un mesaj Vinerea viitoare si rezolvam cu proba.