giony Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Predau leasing Chevrolet Aveo decembrie 2006 , 41.000 km la bord , grena , full option , transmisie manuala . Masina arata ca noua si interior si exterior , nici un eveniment neplacut , nici o zgarietura , nici un semn , nici o problema in functionarea motorului sau a altor subansamble . Imbunatatiri : insertie crom interior si exterior , faruri bixenon , insonorizare 100% cu material fonoabsorbant gros intre 5 si 10 mm care creaza o liniste muuuuult mai mare in interior , kedere suplimentare sub usi si intre usi , consumabile noi date in mana la vanzare , cauciucuri de vara 60% bune , cauciucuri de iarna Dunlop noi 1500 km pe zapada , detector radar gratis , cana cafea inox Chevrolet gratis , optional GPS Mio 720 ( camera foto , harti ... , media player ) cu suport invizibil de pus in fata CD player-ului original 300 euro , presuri noi si huse la culoarea masinii grena , deschidere si ridicare automata usa portbagaj . Castigi de 3 ori : iei o masina noua ( repet ca este noua si la aspect si la functionare ) rodata , nu stai cu grija ca apare vreun defect sau eroare de fabricatie , dai mai putin cu 3-4000 de euro si ai si o gramada de imbunatatiri . Contact - 0727766259 . Pentru cei care se intreaba " de ce o vinde ? " raspunsul e : " vreau sa-mi iau alta la 17-20.000 euro , inca nu sant hotarat ce anume , am vreo 5-6 optiuni in prezent . In 48 de ore mai scriu ce am uitat si pun si o gramada de poze . Link to comment
liviusb Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Predau leasing Chevrolet Aveo decembrie 2006 , 41.000 km la bord , grena , full option , transmisie manuala . Masina arata ca noua si interior si exterior , nici un eveniment neplacut , nici o zgarietura , nici un semn , nici o problema in functionarea motorului sau a altor subansamble . Imbunatatiri : insertie crom interior si exterior , faruri bixenon , insonorizare 100% cu material fonoabsorbant gros intre 5 si 10 mm care creaza o liniste muuuuult mai mare in interior , kedere suplimentare sub usi si intre usi , consumabile noi date in mana la vanzare , cauciucuri de vara 60% bune , cauciucuri de iarna Dunlop noi 1500 km pe zapada , detector radar gratis , cana cafea inox Chevrolet gratis , optional GPS Mio 720 ( camera foto , harti ... , media player ) cu suport invizibil de pus in fata CD player-ului original 300 euro , presuri noi si huse la culoarea masinii grena , deschidere si ridicare automata usa portbagaj . Castigi de 3 ori : iei o masina noua ( repet ca este noua si la aspect si la functionare ) rodata , nu stai cu grija ca apare vreun defect sau eroare de fabricatie , dai mai putin cu 3-4000 de euro si ai si o gramada de imbunatatiri . Contact - 0727766259 . Pentru cei care se intreaba " de ce o vinde ? " raspunsul e : " vreau sa-mi iau alta la 17-20.000 euro , inca nu sant hotarat ce anume , am vreo 5-6 optiuni in prezent . In 48 de ore mai scriu ce am uitat si pun si o gramada de poze . Mda si asteptam gramada de poze Link to comment
sergiuhusca Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Cat e rata lunara?Valoarea reziduala este inclusa sau separata?Si...unde sunt pozele? Link to comment
giony Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 Pozele , mai pun inca o serie zilele astea , am o folie imitatie de carbon pe care vreau sa o folosesc , inca nu stiu exact unde . Mai vorbim . Pa ! Apropo , a mai schimbat cineva bateria la 2 ani ? a mea e aproape moarta , in cateva zile trebuie sa-mi iau una noua . Si revizia o fac in curand , cine ia masina asta are mare noroc , eu n-am avut asa ocazie ... Rata lunara este de 200 euro ( rata , dobanda , tva , casco , etc ) , valoarea reziduala inclusa in rata . Xenoanele le-am montat dupa ce am facut poze , dar maine fac iar ceva poze in completare , si cu suportul de GPS de pe bord . Mai vad eu ... Baterie am si vazut Varta de 60W , ulei la 45000 schimb personal cu Castrol 5W30 ca si primele 2 schimburi de altfel , husele si presurile ( de calitate si frumoase ) le am de 1 an si nu le-am pus nici o secunda . Mai am o intrebare , pot incarca un filmulet in loc de poze ? Merci , va salut . Link to comment
Englishman Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Pai bun, si?! care este pana la urma pretul? sau vrei doar rata lunara platita pentru ea? Link to comment
Raresh20 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 @EnglishMan...Uite ca scrie in titlu...4500 Euro + ratele Link to comment
closchkutza Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Pretul este scris sus, in titlu: 4500 euro. Link to comment
Recommended Posts