toma_marius Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Salutare, de ce nu o infratire, doar ne tragem de la kadet in coace, iar rotile se invart la fel , nemaivorbind de motor, in unele locuri fiind acelasi ... ce sa o mai lungesc atat ClubOpelCT propune pe aceasta cale o intilnire amicala la o data stabilita de comun acord in vederea infratirii si maririi numarului de prieteni iubitori de tabla , suruburi , biele si manivele. Ca idee noi ne vedem duminica ora 15.00 la intrare in palatul copiilor, pentru alte informatii va stau la dispozitie marius@wizardpc.ro sau yahoo id : marius_infopc O saptamana buna si fara evenimente. Link to comment
MCojo Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Ca idee si noi ne vedem sambata incepand cu orele 18:00 in fata la Teatrul National. Va asteptam la intalnire la un dulce crazy frappe. Duminica nu cred ca va fi de la noi vreun amator de iesit din "casa" mai ales daca se lasa cu surubareala, cei mai multi dintre noi fiind "familisti convinsi". Consfintirea in schimb se poate face la o intalnire duala la un gratar, caci din cand in cand, avem si asa ceva, atunci cand timpul/vremea ne-o permite. Link to comment
dreamlike Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 (edited) Nu stiu voi cum sunteti organizati insa eu vad aceasta fuziune cam ca un fel de uniune a PD-ului cu PNL aripa Stolojan din care s-a nascut micutul PDL. Asadar unii capi ai clubului nostru vor ramane fara scaune, altii vor avea mai putini oameni in subordine iar unii pur si simplu vor fi dati la o parte ... in consecinta nu putem face aceasta uniune atat de usor. Trebuie avut apoi in vedere ce statut veti avea si voi: veti fi parteneri cu drepturi egale (avand in vedere faptul ca ne-ai pus in vedere faptul ca ne tragem din kadet) sau o sa va multumiti sa fiti simpli membri (ceea ce nu prea cred ca o sa va convina). Propun asadar sa ne asezam la masa tratativelor, sa negociem cateva zile sau cat o fi nevoie, sa vedem ce avantaje avem fiecare dintre noi si daca ajungem la un numitor comun atunci sa incercam sa unim cluburile la nivel local, insa sunt sigur ca nu prindem parlamentarele de anul asta. Dupa aceasta uniune putem sa initiem tratativele de uniune la nivel national si poate sa ne prezentam intr-o formula noua la alegerile din 2012. Trebuie sa ne gandim si la un nou nume pentru clubul nostru avand in vedere ca noi avem deja doua branduri in titulatura, iar daca o ma inseram si pe a treia deja putem sa trecem la manele ... si dupa cum vezi chiar si ora si locul de intalnire sunt total diferite si creeaza o problema majora inca inainte sa trecem de al doilea post si asta pe forumul nostru, pentru ca daca luam in discutie si forumul vostru ... eeheeee nu e asa usor cum zice lumea ... Edited October 27, 2008 by dreamlike Link to comment
toma_marius Posted October 27, 2008 Author Share Posted October 27, 2008 (edited) ... Ma bucur de interesul acordat dar infratire nu inseamna fuziune, noi suntem independenti si asa ramanem, vreau sa ne cunoastem sa schimbam pareri si sa ne facem mai multi prieteni, voi stabili staful nostru participant si va vom onora cu prezenta la intilnirea voastra Edited October 28, 2008 by tolin Citare integrala si inutila a postarii anterioare ! Link to comment
Tommy Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 (edited) Sunt sigur ca nu o sa uitati iarba baieti Edited October 27, 2008 by Tommy Link to comment
mike.omega Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Trecand peste comparatia lui Dreamlike, bre! bine ca nu ne-ai zis de Steaua si Rapid Eu personal nu prea ies din casa duminica la ora 15:00 din motive de siesta sau ce e inaintea siestei >- In principiu pe mine nu ma deranjeaza, desi, dupa cum zicea si colegul M Cojo, noi nu prea surubarim, noi bem un frappe si cam atat Cred ca cea mai buna alternativa ar fi mersul la un gratar intr-o zi cu soare, mult soare! Link to comment
Lucian M Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Da' numa' tu bei un frappe, Nemuritoru' baga doua de nu se uita. Si cu cat sarg si abnegatie le topeste... E fain ca va faceti prieteni noi. Sper sa iasa ceva constructiv. Sau macar sa faceti mai multa vanzare clubului. Link to comment
dreamlike Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 (edited) Atunci mie imi pare bine ca nu v-ati gandit la fusiune pentru ca ar fi urmat un sir nesfarfit de reactii in lant. Asa cum au zis si antevorbitorii mei, sa folosesc o zicere la moda, unii nu prea ies din casa duminica, altii nu ies nici sambata dar toti isi dau cu parearea (eu fiind chiar primul). Noi nu prea surubarim la masini pentru ca nu avem masini germane iar daca, prin absurd, avem probleme dam un reset la ECM si totul e ca nou (daca nu sti cum se face foloseste cu incredere functia search). Ramane asadar sa ne intalnim la o data, bineinteles ulterioara, acestui post, iar daca vreti sa va prezentati cu stafful, noua te rog sa ne permiti sa fim prezenti in bloc, iar daca totul decurge conform ordinii de zi pe care o vom stabili pentru data respectiva vom veni si noi (tot cu stafful) la o intalnire de-a voastra. Daca totusi imi permiti un mic sfat, nu cred ca aveti nici o sansa ca indepententi in primul rand datorita notorietatii destul subtiri de care va bucurati (nu ca noi am fi mai celebrii) dar si a masinilor de buget pe care le conduceti (nu ca noi am avea ce sti ce limuzine). Si ca sa inchei, va rog sa ne anuntati cand vreti sa veniti cel putin cu 96 de ore inainte pentru ca, dupa cum ai observat, noi ne intalnim la Crazy sambata seara cand tot constanteanu (era sa zic melteanu, bine ca m-am abtinut) vine acolo sa-si prezinte masina, pitipoanca, telefonul sau toalele D&G si trebuie sa stim exact cam cate persoane veniti pentru ca ospatarii sunt atat de amabili incat si-ar da si haina de pe ei pentru a ne face sa ne simtim bine si trebuie sa facem rezervarile necesare sau o sa stam pe iarba din fata salii sporturilor. Edited October 28, 2008 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Adevarul e ca Focusu nu e facut in Germania ci prin Belgia )"> "Problema" noastra e ca majoritatea vom renunta in viitorul mai putin sau mai mult apropiat la sigla Daewoo/Chevy Link to comment
Immortal Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Deci, una peste alta, la 18.00 in locul obisnuit? Link to comment
mike.omega Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Evident, desi... io nu cred ca vin Link to comment
mike.omega Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 You wish! Tu vrei motiv sa pleci de acasa? Link to comment
andrew Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Ora 18 sa fie. Fix si ceva. Link to comment
toma_marius Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 Ma bucur ca sunteti haiosi, nu de alta dar nu e vorba de ce masini avem ieftine sau scumpe,noi mai facem si interventii chiar si complicate din simpla pasiune pentru masinile astea, de vazut ne vedem sigur la ora la care va intilniti voi si binenteles anuntam cind ne fecem prezenti, pentru prima intilnire posibil sa ne vedem doar la aer curat, din principiu nu frecventam barul sus mentionat dar avem locatii la fel de bune si chiar mai interesante specifice activitatii si scopului nostru. Sambata o sa fim si noi cel putin 2-3 masini Link to comment
paul_marines Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Ma bucur ca sunteti haiosi, Sambata o sa fim si noi cel putin 2-3 masini Nu stiu cat de haiosi, dar ospatarii de la bar spun: 8 crazzy la masa asta!! Pai si fiintele umane care sa bea o frappa' cu noi sau o turnam pe la "bischonul de ulei"? Link to comment
rm.popa Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Poate vin 10-15 fiinţe, să nu mai aveţi loc în bar... Da' ce vă mai curtaţi... Poate scoateţi de un chevrwoopelCT. PS: scuzaţi băgatul ca musca în... Link to comment
dreamlike Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Adevarul e ca Focusu nu e facut in Germania ci prin Belgia ... Mike, din nefericire pentru tine m-ai prins intr-o pasa foarte, foarte proasta si daca m-am abtinut de multe ori sa te trag de urechi pentru obrazniciile tale am facut-o doar pentru ca imi esti simpatic, am fost si eu ca tine, tanar si necumpatat dar totusi am incercat sa nu ma intind mai mult de cat imi tine plapuma si sa-mi vad lungul nasului insa vad ca acum, dupa ce ai descoperit ca mai exista si alte placeri in viata in afara masturbarii si a masinilor, tii cu tot dinadinsul sa ne dai replica de fiecare data si sa nu ramai niciodata dator cuiva nici cu un varf de ac. Iar daca MCojo are obrazul prea subtire sa-ti raspunda ma vad nevoit sa-ti atrag atentia ca nu esti chiar buricul pamantului, lumea nu incepe si nici nu se termina cu tine. Faptul ca ai reusit sa-i bagi mana in chilotei unei domnisoare nu te face Hefner, iar dac parintii tai au avut grija sa nu-ti lipsesca nimic, iarasi nu este meritul tau. Eu sunt un om rabdator si astept sa vad cam ce masina iti vei lua tu atunci cand iti vei permite sa o platesti, cam ce materiale vei folosi atunci cand iti vei construi propria ta casa (bineinteles din salariul tau), ce camera foto sau cati bani iti vei permite sa dai pe gadgeturi din propriul tau buzunar. Pana atunci las-o mai moale si nu lua orice remarca de-a noastra ca pe o ofensa la adesa ta, ramai cu sfaturile si remarcile tale insolente la nivelul grupei tale de studenti cibernetici. ... si ca sa revin la subiect, sa ai si tu de ce te lega, daca loganul se va face in China, asta nu va face din el un brand chinezesc. Habar nu am unde e facut opelul acum, pentru ca despre el era vorba mai sus (nicidecum despre focusul meu care, pentru a le da si altora lectii pe blogul tau, chiar e facut in Germania - desi pe mine ma doare-n cot), dar eu il consider o masina germana. Colegi de pe forumul opel, de regula replici ca a mea mai pot fi intalnite aici, doar suntem romani si ne pasa cat de grasa si mare o are vecinul, dar eu de fapt am vrut sa va testez simtul umorului pentru ca aveti nevoie de buna dispozitie si voie buna ca sa va integrati perfect in mediul nostru. Sunteti bineveniti oricand la intalnirile noastre la care din pacate eu, deocamdata, nu pot participa fiind plecat la shopping la Londra "> . Link to comment
Immortal Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 (edited) Sa'nteleg c'o blocat aia tot pr0nu' acolo, la petrol? Eh hai, obraznicaturi mici... LE: @Strainule, mie nu-mi pasa cat de mare si curbata e a nimanui. Pe cuvant de cercetas. Edited October 29, 2008 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 (edited) Scurt si punctual: 1. Daca nu gustati o gluma, nu o gustati! (orice reactie se poate adresa intr-un mod normal, omenesc) 2. Daca nu acceptati punctul 2, nu va legati de persoane ca nu e frumos 3. Nu, nu ma simt ofensat, nu am motive Edited October 29, 2008 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Poate vin 10-15 fiinţe, să nu mai aveţi loc în bar...Da' ce vă mai curtaţi... Poate scoateţi de un chevrwoopelCT. PS: scuzaţi băgatul ca musca în... Chiar nu se cade sa gandesti asa, mai curand vaz ca roade pizma pe la chedere, pe la mochete. Ei hai sa nu ne delimitam doar la Opel sau Dae sau Che (Guevara). In final dam o motivatie unui spatiu orar de a discuta ceva ce ne face placere sau ne anima energiile sufletului. Dreamlike hopping is a good thing and saves money. No pot cred ca ti-ai tras card de fidelitate la Harrods Link to comment
sebian Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Mike, ti-am zis eu ca nu-i bine sa umbli cu domnisoare care poarta chiloti. Na acum, nu m-ai ascultat si ti-ai luat-o Link to comment
dreamlike Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 In speranta ca veti avea o intalnire reusita din toate punctele de vedere, va doresc distracie pacuta si transmite-ti salutari ospatarilor de la Crazy, in special simpaticului blond peste care mi-ar face o deosebita placere sa trec cu un opel rekord sau senator din prima serie ... . Link to comment
free_spirit Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Salutare ! Azi,am un singur comentariu de facut : "auci" ( traducere libera dintr-o engleza pura ...de balta ).Prietenii stiu de ce. > Respect !!! Link to comment
Lucian M Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 salutari ospatarilor de la Crazy, in special simpaticului blond peste care mi-ar face o deosebita placere sa trec cu un opel rekord sau senator din prima serie ... Da' ce ti-o facut? Link to comment
Recommended Posts