free_spirit Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Salutare !! Da' nici macar un rand de cronicutza, bre? Aoleuuuu, nene Dreamlike, unde esti matale ca sa ne asterni o cronicutza din alea, aranjate?? O sa ma chinui eu, dar stiu ca n-o sa-mi iasa ca la cronicarii adevarati. Mai vreau sa ma scuz ca nu am pus "poznele" de ieri, dar la mine nu a mers site-ul de nici o culoare, asa ca am sa le postez astazi. Cum spuneam, sambata a fost o intalnire speciala din cauza faptului ca prietenii si colegii nostrii de la Opel Club CT ni s-au alaturat in sorbit frappe-uri si discutat despre fiare, in general. Nu ne-am asteptat la asa prezenta numeroasa si sincer, la prima intalnire, ne-au batut la capitolul asta. Am facut noi ce-am facut si ne-am asezat la masa, tot pe cluburi, de parca ne era frica sa nu ni se amestece siglele, dar pana la urma, a fost ok. Am observat ca de vreo doua saptamani incoace, seful sa sala, ne asteapta. Asta este un semn bun. Ba chiar, saptamana trecuta, m-a apostrofat ca am intarziat . ) Tare , nu?? Asta inseamna ca prezenta noastra acolo,nu a trecut neobservata.La mai multe, atunci. Sa ne gasim sanatosi si bucurosi, saptamana ce-o veni. Respect !!! Link to comment
Scoop Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Bueeeeeeeey deci vreau si eu ), salutare tuturor de la Buci-Cur-Esti weekendu asta incerc si eu sa ajung in cta, ca deja se ingroasa gluma, de mult nu v-am mai vazut Link to comment
paul_marines Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 (edited) Nu ne-am asteptat la asa prezenta numeroasa si sincer, la prima intalnire, ne-au batut la capitolul asta. Deja incepem sa pierdem puncte pe teren propriu? Hmmm, nu-i de invidiat situatia si mai ales nici nu cred ca suntem superiori la capitolul nr de masini apartinand fiecarei marci. Si in aceasta saptamana si cealalta sunt departe de casa cum imi sade mie bine - calator. Cu voia Celui de Sus ne vom putea revedea peste 3 sapatamani. Asta este, dar ma bucur ca nu am pierdut la scor si ca inca detinem recordul de greutate cu Immo. Mikey - Canon rules mai si uite ce model profesional... de sute de ani. LE salutari tuturor celor cu masini in suflet oriunde v-ati afla. Edited November 5, 2008 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 (edited) Oare cum o fi sa tragi(cadre! binenteles) cu un Canon din asta? Edited November 5, 2008 by mike.omega Link to comment
rm.popa Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Vezi că ăla de vrei tu să tragi cu el e Cannon. Oricum, frumos jocul de cuvinte. Link to comment
Lucian M Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Sa fii la o nunta si sa le spui mirilor: Zambiti, se... trage!!! Sa le vezi faciesurile... BTW: o poza cu masinile din parcare nu s-a facut? Link to comment
paul_marines Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Oare cum o fi sa tragi(cadre! binenteles) cu un Canon din asta? Mike si dorinta se indeplini, iata si instructiunile!! Link to comment
mike.omega Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Pai trage sacadat sau automat?! Ca daca trage automat eu nu ma bag (eu acum incerc sa scap....) Link to comment
Lucian M Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Trage si rafala si bracketing. Poti seta pe Shutter. Efect garantat. O sa vezi la flash-uri... Link to comment
mike.omega Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 (edited) Continuos shooting vrei sa spui ca bracketing ala e alta mancare de peste Edited November 8, 2008 by mike.omega Link to comment
Lucian M Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Oricum jucaria aia trage criminal de misto pe rafala. Bine, nici in celelalte moduri nu se face de rusine. Link to comment
Scoop Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Din pacate n-am mai putut ajunge de o sapt in coace masina mea arata asa si din si mai mare pacat este vina unui motociclist care mi-a iesit in fata si se pare ca rca-u lui o sa-mi scoata masina dauna totala. Dar partea buna toata lumea nu a patit nimic, eu pasagera mea si motociclistu toata lumea nu a avut nici o zgarietura. Link to comment
Satori Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Ne anuntase John, aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=385722 Esti sigur ca e dauna totala? Ce e cu semnul ala de intrebare? Link to comment
Scoop Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Eh semnu de intrebare ne amuzam si noi ce sa facem, si deah nu mai zic nimik de motociclisti ca cunosc cativa de treaba dar baiatu care a scris pe forumu la motociclisti nu era de loc in cunostiinta de cauza, masina mea nu a avut impact frontal a fost rasturnata si s-a oprit pe capota . N-am nimic cu ei dar cand se urca pe motor cu mana stanga in ghips rupta de la cot eu nu mai am ce comenta pustu asta era praf, si dauna o sa iasa pentru ca practic trebuie o caroserie noua, si cu toata manopera sare valoarea masini, maine-poimaine aflu exact daca e dauna. Link to comment
Salex Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 fftopic: Totul e bine ... ca s-a terminat cu bine pentru oameni. Fierul e fier, se schimba sau se repara . Oricum, e "impachetata" bine buburuza ! Link to comment
free_spirit Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Salutare !! Bey, Scoop !! Ce prostii facusi, mah, manca-ti-as?? Te-ai aranjat de un mers pe jos, cateva saptamani bune.Las' ca face picioru' frumos ( fetei din dreapta, mah, nu tie ) ) Bine ca nu s-a lasat cu oase rupte si cu capete sparte ca erau mai rau, dar cum spunea si un alt coleg forumist, fieru-i fier si se repara.Da vezi , din reparatia asta , sa semene macar cu...un Golf 4 ( spre 5 sau chiar Scirocco) ) . S-auzim numai de bine si sa ne vedem sanatosi, cand o fi sa fie. Respect !! Link to comment
Recommended Posts