Cumnatu Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Cu totii suntem obisnuiti din cand in cand sa mai spargem o samanta. Unii prea des si la scara blocului, alti in casa la meci / film. A luat nevasta-mea si am certat-o pentru ca eram obisnuit cu ALKA ( alea de iti rup limba de la cata sare au pe ele si dupa care nu mai simti nimic 24 ore ca ti se duc dracu papilele ) seminte "profi " Sunt superbe in sensul ca au mai putina sare decat alka si iti permit astfel sa simti si gustul semintei in sine + ca nu iti nenorocesc limba. Ma gandesc ca pote va prinde bine pontul , mai ales joi la intalnire. Link to comment
Mengelaus Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Aduci? Moama cate is.Trec 3 campionate de fotbal si un meci de box pan' le gat Link to comment
Salex Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Nu ca as vrea sa fac anti-reclama, insa va spun si eu reteta mea. Ma duc intr-o Simbata (weekend) la Obor (acolo sigur gasesc) si bat toata piata agro-alimentara. Ce-i drept, e cam aglomerat date fiind lucrarile la viitorul probabil Mall (care trebuia terminat de anul trecut ) insa las masina la vreo 500 m distanta si nu-i nici o problema. La fata locului se gasesc cel putin 4-5 tarani care vind seminte din recolta proprie, la kilogram. Eu unul prefer semintele negre, celelalte mi se pare ca au coaja cam tare si miezul mic in comparatie cu dimensiunea externa. Cele mai frumoase seminte ajung la cca 7lei/kg, in conditiile in care le puteti testa sa nu fie seci sau rincede sau cu viermi, etc. Cum bine zice Cumnatu pe un alt topic, unde mai puteti verifica marfa inainte sa dati banii pe ea ? Acasa nu aveti decit sa le sortati putin de gunoaie (exista, insa la fel se intimpla si cu Alka) si sa le prajiti adaugind exact atita sare cita va place. VA GARANTEZ ca nimic din ce luati din comert nu se apropie nici pe departe de ce veti obtine prin metoda de mai sus. Ia ginditi-va ... exact atita sare cit va place ... prajite exact dupa gustul vostru ... fara intrusi ... ne-rincede ... mmmmmm ... sa curga bera . Chiar acum am terminat un castron Link to comment
Tommy Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Eu stiu o reteta si mai buna decat a ta.. cu seminte de .. godac Link to comment
kornelush Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Incercati si asa ceva: http://www.yiyelim.com/productdetail.cfm?pid=175007 Link to comment
Lucian M Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Bre, io stau la tara, da' de seminte de godac n-am auzit. Ma iluminezi si pe mine? Link to comment
Cumnatu Posted October 27, 2008 Author Share Posted October 27, 2008 (edited) Nu prea urmaresti rubrica "cafenea" Edited October 27, 2008 by Cumnatu Link to comment
Lucian M Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Ba da, dar la noi "godac"= purcel tanar sau "de lapte". Ma rog, difera de la o zona la alta. Link to comment
Tommy Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Bre, io stau la tara, da' de seminte de godac n-am auzit. Ma iluminezi si pe mine? Cu blitul sa te iluminez doar Carnea de porc mai luciene, ce coada porcului e asa greu de inteles? Link to comment
Lucian M Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 No, va las, ca vad ca deja la voi o venit... Craciunu'. Sper c-ati fo cuminti anul asta, ca de nu, coada de purcel v-aduce Mosu. Link to comment
Cumnatu Posted October 27, 2008 Author Share Posted October 27, 2008 Aoleeeeeeeeeeeeeeeeu, apropo de Craciun, deschid topic acum Link to comment
Lucian M Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Ai pus gand rau godacului? Sa aduc drujba? Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Sper c-ati fo cuminti anul asta, ca de nu, coada de purcel v-aduce Mosu. Din asta? Link to comment
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now